Wkanl

Hoe maak je een land meisje

Heeft u opkijken Kacey Musgraves, Carrie Underwood, Kellie Pickler, of Miranda Lambert? Ben je benieuwd wat het werkelijk is als een land meisje te zijn? Omdat het een land meisje is een combinatie van het beheersen van een mentaliteit en het perfectioneren van een blik, hoewel geen twee landen meiden zijn hetzelfde. Volg deze eenvoudige stappen om dichter bij wat het betekent om een ​​land meisje te krijgen!

Stappen

Hoe maak je een land meisje. Praktijk een goede hygiëne.
Hoe maak je een land meisje. Praktijk een goede hygiëne.

Deel een: uiterlijk

 1. 1
  Het haar! Land meisjes houden vlechten, volume en krullen. Je haar moet lang, golvend en natuurlijk te zijn, bij voorkeur. Krullend / golvend de voorkeur, maar als het steil, is dat ook goed. Land meisjes hebben ofwel brunette of rood haar, of blond (wat uw natuurlijke kleur is). Laat alle roze, paars, metallic en zilver naar de stad meisjes!
 2. 2
  Verkrijg de laarzen. Elk land meisje heeft haar laarzen! Hebben degenen die speciaal voor u gemaakt of nog wat van uw lokale supermarkt. Elk land meisje bezit camo voor de jacht en is eigenaar van een paar van een van beide voor het rijden, tonen, of op het werk.
 3. 3
  Praktijk een goede hygiëne. Wanneer land meisjes zijn niet buiten werken en vies, kunt u wedden dat ze schoon. Gewoon omdat ze werken en zweet betekent niet dat ze niet kunnen ruiken als een tulp als de zon ondergaat. Douchen regelmatig, je tanden poetsen twee keer per dag, en vergeet niet te flossen. Gebruik deodorant en slechts een spritz van een bloemrijk, zomers, licht parfum.
 4. 4
  Houd je make-up natuurlijk en minimaal. Je moet niet kijken nep. Gewoon fris en mooi. Als u wel een beetje dekking, zal een paar druppels getinte moisturizer zelfs uit uw teint zonder te kijken aangekoekt.
  • Donkere kringen zijn niet fris uit, dus breng een licht-reflecterende concealer dicht bij de wimperlijn als je ze hebt. Bestuif een beetje poeder op de top te zetten.
  • Krul je wimpers. Als je gezegend bent met een van nature donkere, lange wimpers, stopt u hier. Zo niet, breng 1-2 lagen bruine mascara op de bovenste wimpers alleen.
  • Breng een neutrale blush op de appeltjes van je wangen. Met wat er overblijft op de borstel na het doen van je wangen te vegen op je voorhoofd, neus en kin.
  • Eindig de look met een helder of neutrale gloss op de lippen (geen shimmer, aub).

Deel twee: activiteiten

 1. 1
  Besteden veel tijd buitenshuis. Land meisjes niet hun leven verspillen binnen tv kijken en op de computer! Ze werken hard, en ze werken voor een reden. Als ze niet, ze zijn buiten met vrienden, zorgeloosheid, of gewoon in de zon liggen, waarbij in sommige vitamine D!
  • Veel land meisjes werken op boerderijen. Dit betekent bail hooi, koeien melken, bouwhekken, neigt naar vee. U hoeft niet te leven op een boerderij aan land te zijn, maar het helpt zeker.
  • Als hij niet werkt, zou een land meisje gewoon graag een wandeling maken, hangen bij een drinkplaats, of gewoon buiten. Land meisjes zijn allemaal vrij zelfvoorzienend, wat betekent dat ze leren om dingen te doen zonder veel technologie en zonder de hulp van anderen.
  • Veel land meisjes gaan jagen, mudding, vissen, kamperen, paardrijden, 4-rijden, en het allerbelangrijkste, dansen! Dit zijn dingen die tieners die in het zuiden wonen doen bijna elk weekend.
 2. 2
  Kennen en deelnemen aan sport. Land meisjes meestal als het kijken en voetballen, en vaak als paarden. Dit betekent niet dat ze niet al girly zijn! Girlishness eigenlijk een aanvulling op uw land meisje houding. Meisjes van het land kan ook heel girly en, wanneer accessorizing, krijg glanzend en roze dingen, ook.
  • Doe mee met voetbal. Land meisjes houden van hun voetbal, in het bijzonder college football. Zorg ervoor dat u kijken naar de spellen en weten wie uw favoriete team (s) is / zijn! Als je er geen hebt, ga je gewoon voor je thuisploeg.
  • Leren om een ​​aantal traditionele games te genieten. Cornhole, hoefijzer toonhoogte en voorraad-auto rijden, een paar te noemen, nemen een bijzondere plaats voor veel land meisjes.
 3. 3
  Turn down nooit een kans om aan de slag in het vuil. Meisjes van het land zijn ook harde werkers niet bang om vies te krijgen. Ga naar buiten en het gazon maaien of helpen je vader op de auto, enz.
 4. 4
  Leren om dieren te houden. Hebben veel huisdieren. Goed land honden zijn vormen van bloedhonden, coonhounds, retrievers, vee honden, en collies, een paar te noemen. Eigenlijk elke hond is groot.
  • Niet alleen een dier krijgt omwille voor heeft. Als u besluit om een ​​huisdier te krijgen, weet dat uw verantwoordelijkheid is om te zorgen voor het en voeden tot volwassen leeftijd, niet in de steek zodra het niet meer schattig en pluizig.
  • Honden maken een grote jacht partner. Als je op jacht kalkoen, hoen, eend, of kwartels, na te denken over het overtuigen van uw familie om een ​​jachthond krijg om u te helpen. Het is de moeite waard voor de hond en geeft u een jacht metgezel.
 5. 5
  Weet je spullen. Naar school gaan en proberen om goed onderwijs te krijgen. Leer alles over het dierenrijk, ook. Kent de naam van ten minste vijf bergen, meren of boerderijen. Als u wilt een carrière af van zijn land, studie biologie, landbouw, (landbouw) zoölogie (dieren), of mariene biologie na te streven.
  • Meisjes van het land misschien niets over opera weet of zijn "verfijnde," maar dat betekent niet dat ze dom zijn. In feite, land meisjes weten veel praktische kennis en zijn zeer verbonden met de natuur. Speel niet oppervlakkig of dom, alleen maar omdat je denkt dat is wat land is - het is niet!
  • Een deel van de opvoeding van een land meisje is te weten hoe dingen werken. Of het nu de vaststelling van de carburateur, plantaardige hybridisatie, of gewoon weten hoe je een perfecte filet te bereiden, zijn "land smart" is alles over te weten wat er om je heen en hoe het werkt.

Deel drie: houding

 1. 1
  Bemoei je manieren. "Ja, mevrouw" en "Nee, meneer" moet altijd in je vocabulaire, precies tussen 'alstublieft' en 'dank u wel. " Praat niet zuidelijke als dat niet je echte stem-it'll komen af ​​als vals en eventueel beledigend. Een meisje uit Alaska kan net zo land als een meisje uit Alabama, zelfs zonder het accent.
 2. 2
  Leer om country muziek houden. Miranda Lambert, Josh Turner, Tim McGraw, Willie Nelson, Johnny Cash, Kellie Pickler, Toby Keith, Jason Aldean, Carrie Underwood, Luke Bryan, en Alan Jackson, deze moeten allemaal bekende namen voor u.
  • Concerten zijn geweldige plekken om te luisteren naar live muziek en rondhangen met vrienden. Proberen te gaan naar een paar shows om een ​​gevoel voor wat country muziek klinkt als van dichtbij en in persoon te krijgen!
 3. 3
  Zorg ervoor dat u uw eigen te houden. Land meisjes zijn zachtaardige, beleefd, en easy-going als je moest generaliseren, maar ze niet dwaasheid tolereren en ze zeker niet bang zijn om dingen zoals ze zijn vertellen. Leer je overtuigingen vertrouwen en staan ​​door hen.
  • Het geloof is een hoeksteen voor veel land meisjes, maar het hoeft niet te zijn. Veel land meisjes zijn vrome gelovigen die naar de kerk elke zondag en hebben een sterke relatie met hun gemeente. Als dit u, dat is geweldig, blijven doen wat je doet. Als dat u niet, niet het gevoel dat je nodig hebt om het te dwingen. Wees jezelf en goede dingen zullen komen.
  • Meisjes van het land respecteren hun jongens, maar laat ze niet te profiteren van alles. Land meisjes zijn lief, gevoelig, zelfopofferende. Maar ze eisen ook loyaliteit en respect terug van hun mannen.
 4. 4
  Ben trots om een land meisje te zijn. Wees trots op wie je bent en waar je vandaan komt. Mensen zullen dat respecteren. Als mensen zeggen: "Ik haat het land, 'laat je niet zenuwachtig of boos, maar wel vriendelijk en handelen mooi, zodat anderen niets te houden tegen je hebt. Als u vindt dat ze zetten je neer, dan nog proberen aardig te handelen, maar handelen niet onbeleefd.
  • Land meisjes zijn bruisend, lichte, sterke wil, grappig, en down-to-earth mensen. Plus land meisjes zijn allemaal vol plezier en ze houden rond miskleunen, vooral als ze zand, water en een zonsondergang met een paar strandstoelen.
  • Nederig te zijn. Wees niet arrogant. Land folk zijn vriendelijk, hartelijk en vrijgevig. Praktijk geven aan andere mensen niet iets terug te verwachten. Oefen het geven mensen het voordeel van de twijfel.
  • Leuk en grappig. Humor ervoor dat je gelukkig kan houden als je blauw bent. Barst een grappige grap zo nu en dan! En wees niet bang om een ​​over jezelf soms kraken, het toont je jezelf niet te serieus nemen.
  • Wees avontuurlijk.