Wkanl

Hoe je iemand die je haat om je wilt krijgen

U houdt uw ex-vriendje terug, maar hij heeft een hekel aan je. Of heb je een oogje op een jongen die is voortdurend voor u betekenen. De "populaire" meisje haat je, maar je vrienden met hun vrienden bent? Hoe krijg je hem te vinden?

Stappen

Hoe je iemand die je haat om je wilt krijgen. Als je gaat zitten in de buurt van deze persoon in een van je lessen op school, dan hen te helpen met hun werk.
Hoe je iemand die je haat om je wilt krijgen. Als je gaat zitten in de buurt van deze persoon in een van je lessen op school, dan hen te helpen met hun werk.
 1. 1
  Als je gaat zitten in de buurt van deze persoon in een van je lessen op school, dan hen te helpen met hun werk. Als ze je vragen het antwoord op een vraag, geef ze het antwoord. Als ze geen lunch tijdens de lunch, bieden hen iets van jou te geven. Als ze een grap dat zij en hun vrienden te vinden grappig, lachen. Je hebt om mee te spelen en alles doen wat je kunt voor hen. Dan zullen ze zich realiseren dat ze rekenen op u voor bepaalde dingen en dat maakt je friends.You 've got om in combinatie met anderen.
 2. 2
  Probeer ze te bellen. U moet de eerste stap te zetten om deze gebroken vriendschap te lossen. Nodig ze uit voor thee, ga een film zien, gaan op een double date, niets. Er even uit en met elkaar praten, vindt u je iets gemeen hebben uiteindelijk. Als ze niet zullen halen de telefoon, omdat ze nog steeds je nummer in hun telefoon en ze wil echt niet met je praten, probeer dan het krijgen van je moeder / vader naar hun moeder / vader te spreken. Als je ouders zijn goede vrienden dan zul je veel meer van elkaar te zien.
 3. 3
  Tot slot, als je ze ziet, hen een compliment - Hun haar, tas, kleding, schoenen, alles wat je maar kunt bedenken. Nuttig zijn, zoals wanneer ze komen naar je huis, nemen hun vacht, doen wat ze willen doen, kijken wat tv-programma dat ze willen kijken, luisteren naar wat muziek ze willen luisteren. En natuurlijk, het nummer een gouden regel in vrijwel alles is te beleefd. 'Wilt u een drankje' of 'ben je koud' of 'heb je honger'. Ook als hij houdt van iemand anders, probeer vrienden met hen te worden, dan is je geliefde zou willen vrienden met je te worden en misschien eindigen wens jou.

Tips

 • Niet te hard proberen om ze te imponeren. Handelen normaal en wees jezelf. Het is eerlijk gezegd de beste manier. Als je helemaal wanhopig dan misschien moet u een aantal andere vrienden die je kunt vertrouwen op want zelfs als je bevriend heeft deze persoon zou u waarschijnlijk niet in staat zijn om hen te vertrouwen op dezelfde manier als je vertrouwen op je echte vrienden.
 • Vergeet alleen niet - omgangsvormen en complimenten.
 • Nog een heel belangrijk ding dat je moet doen is gewoon hen vragen waarom ze je haten en misschien kan je gaan van dat. Of het nu je stijl of je schoenen of gewoon omdat ze niet graag uw persoonlijkheid, probeer dat te veranderen.
 • U wilt er zeker van dat dit is iemand die je ziet heel veel, anders zal dit niet werken.
 • Zeg niet domme dingen, of hij / zij zou kunnen krijgen paranoïde of angstig.
 • Als ze niet willen, dan gedragen als een ander mens. Na een week of zo, beginnen steeds jezelf.
 • Als je ouders niet van deze persoon, of hun ouders niet zoals jij, kunnen zij niet willen dat je zien elkaar dus dit kan een verspilling van tijd.

Waarschuwingen

 • Proberen te imponeren hen kan zelfs lijken alsof je pronken.
 • Gebruik geen negatieve persoonlijke dingen over jezelf "natuurlijk" te zijn niet te delen, kunnen ze neerkijken op je. Wees meer positieve en laat ze de goede dingen over jezelf - eigenschappen die die persoon te maken willen zijn om je meer.