Wkanl

Hoe maak je indruk op een meisje en maken haar verliefd op een jongen

De meeste jongens willen een meisje te imponeren, maar de neiging om te komen rond het uit de verkeerde hoek. In plaats van de indruk haar, je uiteindelijk het draaien van haar af. Hoewel alle meisjes zijn verschillend, en op zoek naar verschillende dingen in jongens, er zijn een paar tips die u kunt gebruiken om een ​​meisje te krijgen om je weg te kijken vaker.

Stappen

Hoe maak je indruk op een meisje en maken haar verliefd op een jongen. Indruk op haar met je persoonlijkheid.
Hoe maak je indruk op een meisje en maken haar verliefd op een jongen. Indruk op haar met je persoonlijkheid.

Deel een: laat je persoonlijkheid schijnen

 1. 1
  Indruk op haar met je persoonlijkheid. Het hebben van een grote persoonlijkheid en zijn relatable is een belangrijk onderdeel van het krijgen van een meisje om je wilt. Laten we eerlijk zijn: Meisjes op zoek naar verschillende dingen in jongens dan jongens kijken voor bij meisjes. Dus laat de grote delen van je persoonlijkheid doorschemeren aan haar, en te werken aan de vaststelling van het delen van je persoonlijkheid die je niet wilt.
  • Grappig zijn. Meisjes houden van grappige jongens. Als je een meisje lachen kan maken, dan heb je een goede kans op het maken van haar val in liefde met u. Oefen grappen over je vrienden (man-vrienden en vriendinnen, want er is een verschil van wat ze grappig vinden) en houd de grappen die werk en gooi de grappen die niet doen.
  • Wees speels. Studies hebben aangetoond dat meisjes zich aangetrokken voelen tot mannen die zijn speels. Speels is aantrekkelijk omdat het laat zien jeugdigheid en het vermogen om plezier te hebben. Dus vind je innerlijke kind, gooi alle ideeën over wat je denkt dat je wel en niet moet doen, en spelen rond, vooral als je met haar.
  • Interessant zijn. Meisjes willen jongens die hebben interessante levens, en die leuke dingen doen voor de lol. Zolang je bent gepassioneerd over iets, en je krijgt die betrokken zijn bij die het doen of erover leren, zult u meer aantrekkelijk in haar ogen. Geen meisje wil gewoon rond te zitten en kijken je speelt videospelletjes de hele dag.
  • Wees mysterieus. Een beetje mysterie gaat een lange weg. Laat haar niet in op elk klein ding je mee bezig bent. Hint meer dan u gewoonlijk doet, en bagatelliseren dingen in plaats van echt enthousiast. Mystery zal je een puzzel in haar boek te maken, en ze zal willen u oplossen.
 2. 2
  Charmant zijn. Jongens kan draaien op de charme als meisjes zijn rond en zet hem dan uit als ze niet in de buurt. Doen dit niet. In plaats daarvan richten op het zijn charmante alle tijd, en je zult geen zorgen te maken over het feit dat twee verschillende mensen om jongens en meisjes. Plus, zullen meer mensen waarschijnlijk willen vrienden met je zijn, omdat ze willen je persoonlijkheid.
  • Hebben geweldige gesprekken met haar. Je hoeft niet te praten over boeken of high-cultuur of iets van dat spul. Al duurt het is het krijgen van een kans om te praten met haar en actief mee. Zodra je die kans om te praten met haar, vraag haar goede vragen, en te luisteren naar wat ze zegt.
   • Vragen kun je haar vragen zijn: "Waar ben je opgegroeid?" 'Wat wil je doen als je groot bent? " 'Wat doen je ouders voor de kost? " "Heb je nog broers of zussen? ' of "Heb je reisde overal interessant," om een ​​paar te noemen.
  • Vind een manier om haar te complimenteren. Haar niet complimenteren de hele tijd, omdat het duidelijk is geworden dat je echt in haar. Maar probeer haar minstens een mooi compliment geven. Indien het wordt gedaan op de juiste manier, is het gegarandeerd dat ze zal herinneren het compliment, en onthoud je net zo goed.
   • Als je echt vertrouwen, geef haar een compliment over haar uiterlijk, zoals "Je ogen zijn een mooie kleur groen," of "Uw kapsel maakt je echt mooi te kijken."
   • Als je een beetje nerveus over complimenteren haar, zeg iets als "Ik hou echt hoe je opkomen voor mensen," of "Je bent echt slim, waar heb je geleerd dat allemaal? '
  • Zoek uit wat je slim in bent. Meisjes als jongens die zijn slim. Dat betekent niet dat je moet Einstein om een meisje te krijgen, maar het betekent wel dat je slim te zijn over iets. Zoek uit wat je slim bent over. Misschien is het sporten, misschien is het stock car racing, misschien is het de Europese geschiedenis. Wees trots op wat je slim bent over en wees niet bang om te verbergen.
 3. 3
  Maken vrienden. Het maken van vrienden is een sociale teken dat u veel te bieden, en dat mensen over het algemeen graag. Als je niet al te veel vrienden en willen niet meer te maken, dat is prima. Maar als je een sociale jongen en je geniet van het gezelschap van anderen, zet jezelf die er zijn en beginnen met het maken van vrienden. Ze zal de aandacht die je krijgt van andere mensen te zien en zich afvragen wat ze missen.
  • Maak vrienden met koele meisjes, vooral. Als je vrienden met andere meisjes te maken, die haar vertelt dat ze je kan vertrouwen, omdat andere meisjes vertrouw je. Vrij snel, zul je opgroeien comfortabeler om hen heen. Het maken van vrienden met meisjes is vooral slim omdat u misschien informatie over haar te horen - wat ze wil, wat ze niet willen, wie ze is geïnteresseerd in - dat later waardevol zou kunnen zijn.
  • Wees de man die iedereen wil om rond te zijn. Een all-around vent. Staat zijn om de goths, jocks, populaire kinderen, geeks, en iedereen te praten. Ze voelen zich veel meer comfortabel om je te weten dat je cool met iedereen die je kent, in plaats van de eenzame man in de rug van de klas die geen vrienden zijn. Start langzaam, dat wel. U hoeft geen vrienden met iedereen ineens zijn.

Deel twee: aandacht besteden aan je uiterlijk

 1. 1
  Zorg ervoor dat je schoon en put-samen. Meisjes, voor het grootste deel, net als jongens die zijn schoon, ruikt lekker, en niet voortdurend zweten. Jongens, voor het grootste deel, niet de zorg over deze dingen zo veel. Dus, luister, jongens: Als je indruk wilt maken een meisje, je gaat te hebben om aandacht te besteden aan hoe schoon je bent.
  • Douchen elke dag. Zorg ervoor dat je hop in de douche of een bad nemen elke dag. Als je sporten na school, kunt u om te douchen in de nacht, nadat je thuiskomt van de praktijk. Shampoo je haar om de andere dag. Als je ruikt schoon en natuurlijk, zullen meisjes comfortabeler te komen dicht bij u en zelfs je knuffelen.
  • Je gezicht wassen in de ochtend en 's nachts. Sommige jongens krijgen acne of puistjes als ze ouder worden en hun lichaam beginnen te veranderen. De behandeling van acne is om je gezicht te wassen zachtjes, twee keer per dag, en krijg actueel (betekenis: iets wat je bovenop) crèmes die je op je puistjes vlak voor het slapen gaan. Als je begint te ernstige problemen met puistjes hebt, zie een arts. Maar als je gezicht is op zoek naar leuke en vlekvrij, zullen meisjes zien hoe knap je bent zonder iets af te leiden hen.
  • Draag deodorant, niet cologne. Keulen is vooral voor volwassenen, en goedkope eau de cologne niet echt ruikt zo goed. Voor jongens, zal een leuke, eenvoudige deodorant doen. Je hoeft niet te ruiken echt goed, je hoeft alleen niet stinken. Vergeet niet dat deodorants die een sterke geur hebben zal beginnen te ruiken anders zodra ze mengen met uw zweet.
 2. 2
  Heb goede stijl. Kleding kan duur zijn, en ze te kopen kan een gedoe zijn. Maar zelfs als je niet veel geld te besteden aan kleding, kunt u nog steeds zorgen om te kijken je best. Stijl gaat niet over geld. Stijl is over goed werkt met wat je al hebt.
  • Draag mooie kleren. Niet alleen om haar heen, maar ook wanneer u het huis verlaat. Als je kleren hebt een heleboel gaten in hen, of vuil zijn, of niet echt bij je passen, is de kans groot dat ze gaat merk je... op een slechte manier. Als je kunt, indruk op haar met de kleren die je draagt. Als je nieuwe kleren niet kan veroorloven, maak je geen zorgen: als je een grote persoonlijkheid en je bent echt lief voor haar, zal deze stap niet uit.
  • Stok met basic, klassieke kleding in plaats van flitsende en fancy. Er is een tijd en een plaats voor fancy, en tenzij je al universiteit een diploma hebt behaald, hoeft u zich geen zorgen te maken over het nog niet. U hoeft niet te luid button-up shirts die een bos van logo's op hen te imponeren een meisje hebben te dragen. Meisjes zoals klassieke kleding, zoals een goede spijkerbroek, een mooie, nauwsluitend t-shirt, en een bijpassende trui. Probeer niet om haar weg te blazen met je kleren, proberen om haar weg te blazen met je charme, je humeur en uw interesse in haar.
  • Wees consistent. Als je gaat voor een bepaalde blik, consequent over. Het is niet verkeerd om echt preppy kleding een dag en punk kleren de volgende te dragen, maar het is schokkend, en je bent gemengde berichten sturen. Vasthouden aan een stijl en eigen is.

Deel drie: dicht bij haar

 1. 1
  Beginnen te praten met haar en het gezelschap van haar. Om dit bijzondere meisje te worden onder de indruk van je, ze moet u merkt. Uw verbinding met haar hoeft niet meteen gebeuren, dus niet iets echt dramatisch zoals de strijd iemand die net haar aandacht te niet te doen. Het zal waarschijnlijk enige tijd duren voor haar om echt comfortabel om je heen te krijgen, dus zet je hoofd naar beneden en niet verdrietig als je niet direct resultaat zien.
  • Maak oogcontact met haar. Oogcontact is echt belangrijk. Kijk niet weg terwijl je praat met haar, omdat het laat zien dat je niet vertrouwen. Kijk in haar ogen op het juiste moment en daar houd ze voor een tijdje. Wees niet bang om haar te laten zien dat ze maakt je wilt naar haar kijken. Als je haar vinden op zoek naar jou in de klas, probeer niet om degene die weg eruit ziet eerst.
  • Stick omhoog voor haar. Als ze wordt steeds geplaagd door een ander meisje, of zij toevallig in een gevecht, komen om haar zijde. Zelfs als het is gewoon een andere persoon badmouthing haar terwijl ze er niet is, opkomen voor haar. Als ze ziet dat je er bent om opkomen voor haar, of als ze hoort dat je haar hebt verdedigd, zal haar hart uit te gaan naar je. Maak haar niet raden of je aan haar kant, laat haar je bent op haar zij.
  • Hebben natuurlijke gesprekken met haar. Hoe charmant je bent, hoe grappig je bent, hoe goed je luistert, hoe goed je dicht omhoog kijkt, en hoe warm van een persoon die je bent: met haar te praten zal haar een kans om al wat u te bieden te zien geven. Laat haar al deze kwaliteiten.
  • Probeer niet te nerveus als je met haar praat. Als je nerveus bent, herinner me een tijd in het verleden als je zenuwachtig over iets waren, en denken: "Ben ik nerveus over dat nu? ' Je bent waarschijnlijk niet. En als je niet zenuwachtig over dat ding nu, ben je waarschijnlijk niet van plan om zijn nerveus over haar te praten in de toekomst. Dus waarom zou je nu zenuwachtig zijn?
 2. 2
  Doe leuke dingen samen. Zelfs als het niet 1-op-1, die met haar in een leuke omgeving zal u helpen band dichter bij elkaar. Als je denk niet dat ze comfortabel dingen doen met enkel u, samen krijgen dan een groep en nodigen haar mee. Zorg ervoor dat je twee delen enkele geweldige momenten samen, op zijn minst, het zal u iets over om te praten met haar te geven.
  • Proberen te doen om iets spannends, eng, of volledig nieuw met haar. Iets dat je hartslag verhoogt (iets eng of spannend) doet is bekend dat een chemische stof in de hersenen van mensen die samen bond hen helpt loslaten. Daarom spookhuizen, achtbanen, en enge films zijn zulke geweldige ideeën voor een date.
  • De zomer is een geweldige kans om dicht bij haar. Populaire dingen te doen in de zomer zijn: naar het strand gaan, gaan naar outdoor films, gaan naar pretparken, gaan voor op de camping, en gewoon opknoping uit met vrienden. Je hoeft niet echt een excuus nodig hebt om gewoon rond te hangen in de zomer. Vraag je vriend om een ​​pool party te plannen en uit te nodigen haar, of plannen een 4 juli partij en uw ouders toestemming om vrienden uit te nodigen vragen.
  • Zoek uit wat u beiden gemeen hebben. Een geweldige manier om erachter te komen of u hebt twee dingen gemeen hebben is gewoon om haar te vragen wat ze leuk vindt, of wat ze wil doen. Als je niet comfortabel vroeg haar, proberen uit te vinden van vrienden wat ze graag doet. Misschien heb je allebei graag gaan wakeboarden, en jij bent de enige mensen in je klas die weten hoe wakeboard. Nou, dat zou een geweldige kans voor u om dichter bij jou te krijgen, omdat je zou een goed excuus te hebben.

Deel 4: vragen haar op een date

 1. 1
  Vraag haar uit. Je hebt eindelijk gekregen om de laatste stap. Je hebt uitgezocht een beetje over wat ze leuk vindt, je hebt gekregen om haar een beetje te praten, en misschien heb je zelfs indruk op haar door de dressing goed en up steken voor haar toen ze het hardst nodig heeft. Nu, alles wat je hoeft te doen is vragen haar op een date.
  • Je hoeft het niet te noemen een "date." Veel jongens maken de fout specifiek vraagt ​​het meisje of ze wil gaan op een date met hen. Dit is niet slecht, maar het is niet de manier om een ​​date te krijgen. Vraag niet om een ​​date.
   • De verkeerde manier om te vragen: "He, zou je willen gaan op een film-date met mij volgend weekend?" Ze misschien een beetje afgeschrikt dat je vraagt ​​haar op een date.
   • De juiste manier om te vragen: "He, ik heb twee kaartjes voor de film die we aan het praten waren over afgelopen week, zou u willen gaan met mij?" Als ze je vraagt ​​of het een date, dan kunt u zeggen: "ja." Heb je veel meer succes te vragen voor een date als je het niet noemen het een datum.
  • Als ze zegt dat ze niet wil gaan, dan slik je trots, lach, en zeggen: "Ik begrijp het," alvorens weg te lopen. Laat haar zien dat het je raakt. U kunt altijd proberen om te gaan na haar weer ergens op de weg. Of je kunt vrienden blijven met haar en haar laten zien wat ze mist. Hoe dan ook, je wilt proberen om sterk te blijven, zelfs als je kookt van binnen.
  • Als ze ja zegt, dan geluk hebt! Al je harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen. En als ze niet helemaal geobsedeerd door je al, ze is waarschijnlijk vrij te popelen om je te leren kennen. Het moeilijkste deel is voorbij. Vertel haar: "Cool Ik bel je morgen over de film,." Geef haar een snelle glimlach en loop weg.
 2. 2
  Speel het koel op de datum. Dus je hebt je date. Misschien bent u in de bioscoop, of je loopt langs het strand met uw surfplanken. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat de datum gaat precies zoals gepland.
  • Wees jezelf. Probeer niet om iemand anders als je haar vragen over de datum, of tijdens de date. Comfortabel met en vertrouwen in wie je bent, want het is jullie dit gekregen ver reeds. Het is veel beter om natuurlijke, maar misschien een beetje nerveus (zenuwen zijn OK, geloof ons) dan het is om te voelen alsof je probeert om iemand anders na te bootsen. Dat zal niet het gevoel natuurlijk.
  • Maak haar gemak bij je voelt. Probeer niet om een ​​funny stuff trekken of om het even welke beweegt in het begin. Smile, zijn beschaafde, en het ontwikkelen van een goed gesprek. (Vraag een heleboel vragen!) Geniet van elke minuut, want het zal voorbij vliegen. Boven alles, respect voor haar. Zij zal waarderen dit veel omdat niet elke kerel respectvol zal zijn. Maar je wil.
  • Wanneer je dicht bij haar bent, langzaam breekt de aanraking barrière. Wat dit betekent is dat je moet beginnen om haar aan te raken op sociaal geschikte plaatsen, zoals haar rug of haar arm, in bepaalde situaties. Dit zal haar band te helpen met je. Wennen aan het maken van contact met haar zal helpen meer intiem met haar als je het begin van de relatie voort te zetten.
   • U kunt haar licht raken op de rug schouder als je haar een compliment. Of als je het maken van een punt over haar, kunt u zachtjes tikken haar hand.
  • Als je klaar bent, meestal aan het eind van de dag, zeggen: "Ik hou van jou." Vertel haar dat je haar hebt graag voor een lange tijd, en dat ze voelt u zich meer levend dan enig ander persoon kan. Vertel haar hoe ze maakt je je voelt, maar hou het kort. Als ze zegt niets, schakel dan over het onderwerp. U kunt haar vragen weer aan het einde van de nacht om te zien hoe ze zich voelt over jou. Als ze vertelt dat ze niet zoals jij, dan respecteren haar beslissing en proberen om verder te gaan. Als ze lacht, giechelt, speelt met haar haar, of zegt: "Ik hou ook van jou, 'je weet dat je het goede leven!

Tips

 • Complimenteer haar soms op iets dat ze niet denken dat je zult merken. Toen ze draagt ​​iets specialer dan normaal, reageer naar haar dat ze op zoek is vooral leuk.
 • Als het meisje houdt niet van je, probeer niet om haar ervan te overtuigen dat ze moeten. Dit zal alleen maar erger. Je kunt niet uitleggen aan mensen hoe ze moeten voelen.
 • Vermijd het negeren van haar terwijl je met je vrienden. Je vrienden zullen altijd rond en als je tijd verbruikt met hen in plaats van haar op het juiste moment, dan kun je misschien die kans mis met haar.
 • Op de eerste date, de verste je moet gaan is hand in hand. Dit zal haar laten zien dat je niet wilt om haar te laten gaan, maar je bent haar niet onder druk zetten in iets dat ze niet willen doen.
 • Worden overtuigd, maar laat haar niet krijgen in je cijfers.
 • Vervloekt niet voor haar. Sommige meisjes hou niet van jongens die vervloeken, zodat u niet wilt dat risico te nemen.