Wkanl

Hoe kan ik een christelijk meisje te trekken

Ze is dat mooie meisje in uw Youth Group of uw kerk. Ze is echt mooi, en je wilt haar veel. Hier is hoe om haar te tonen u van haar om haar te willen je terug.

Stappen

Hoe kan ik een christelijk meisje te trekken. Wees een man die houdt van de Heer met heel zijn hart.
Hoe kan ik een christelijk meisje te trekken. Wees een man die houdt van de Heer met heel zijn hart.
 1. 1
  Wees een man die houdt van de Heer met heel zijn hart. Probeer niet te faken, zal ze weten. Vaak is een van de dingen die ze het meest aantrekkelijk vinden in een man een hart voor God. Maar wees niet veroordelend of hyper-religieuze. Ze zal gek als je dragen op haar neer met "Ik denk dat door de toelating van je nerveus in je spaans examen waren, heb je niet genoeg Phillipians tonen 04:13." Iedereen haat veroordeling - elke overtuiging moet komen van haar geweten, en als ze je vraagt ​​om advies, luisteren en delen.
 2. 2
  Praat met haar! Ja, je hebt allemaal gehoord dit een miljoen keer, maar het werkt! Als je in dezelfde Youth Group, met haar praten over de studie Bijbel. Vraag haar of ze van plan te gaan naar de bijeenkomst volgende week, of als ze van plan naar de up komende aanbidding nacht. Dat soort dingen. Die zijn geweldig gesprek starters! Wees niet als, "Oh, dus je helpen je vader schoonmaken hier op zaterdag. Hoe fascinerend!" Vraag haar mening,
 3. 3
  Ze is een christelijk meisje. De kans is groot, ze willen een jongen die haar zal behandelen als een echte vrouw. Gedraag je als een christen moet, door het behandelen haar met respect. Wees een gentleman, open deuren, dragen haar boeken, en als ze komt in het najaar, bieden ze je stoel. Uiteraard, je moet dit doen voor iedereen - maar duidelijk maken dat je gaat de extra mijl voor haar. Een echte gentleman maakt zijn vrouw voelen als een dame. Wees nooit onzedelijk: praten vuil kan je vrienden te imponeren met je suave cynisme op grafische ontucht echter meisjes haat het, dus stop.
 4. 4
  Vind een manier om bij haar te zijn. Willen, zitten naast haar in Bijbelstudie, en wees niet bang om te praten met haar. Vertel haar over je ervaringen met God. Meer dan waarschijnlijk zal ze reageren.
 5. 5
  Maak haar aan het lachen. Ja, meisjes houden van lachen! Ze kunnen lachen een beetje te veel, maar meestal is dat omdat ze onhandig of nerveus, en net als u, of begint. Toen ze eindelijk krijgt de hints,
 6. 6
  Vraag haar voor u bidden. Dit kan enige wilskracht te nemen, maar met haar praten over een ergens je worstelt in uw wandel met God. Dit kan uw vriendschap dieper en dichter maken.
 7. 7
  Zweer niet helemaal! Meisjes in het algemeen niet als godslastering, zo bidden en God vragen om uw toespraak te reinigen, zodat het zal worden constructief, en niet leven te geven aan vernietigende woorden.
 8. 8
  Vergeet niet ze is nog steeds menselijk. Vergeet niet om uw fysieke verschijningsvormen en hygiëne op peil te houden, en je menselijke kant te laten zien.
 9. 9
  Als je haar ziet, niet alleen maar "hallo" zeggen dat haar naam als "hey (naam), hoe gaat het? '
 10. 10
  Wees oprecht, eerlijkheid is iets meisjes bewonderen. Geef niet toe aan de verleiding en leugen of "verfraaien de waarheid" om welke reden. De waarheid zal je bevrijden!
 11. 11
  Toon interesse in wat ze wil. Als ze in de tekening, en je bent ook, dan stel je kon ergens samen te trekken. Of trekken elkaar tegelijk: dat is een echte uitdaging die waarschijnlijk zal je lachen (mooi) op ​​hoe slecht u beiden bent. Het is bijna onmogelijk om een ​​persoon die voortdurend beweegt te vangen. Als ze in iets dat je niet mag zijn, net als queing urenlang om een ​​handtekening te verzamelen om nauwgezet stok in een boekje, en u liever overreden door een vrachtwagen dan die worden uitgevoerd, niet liegen en doen alsof ze dezelfde belangen hebben, maar probeer met een oprechte interesse in het. Probeer uit te vinden waarom ze het leuk vindt - 'Dus vond je het Yakiqimian fluit instanteously, of geleidelijk? " Je hoeft niet alles wat ze doet graag, maar zij zal waarderen uw pogingen om geïnteresseerd in wat ze wil worden. Dat is heel belangrijk!
 12. 12
  Ontmoet haar met een groep vrienden. Het is de veiligste manier tot nu toe en zal haar laten zien dat je haar respecteren. Nooit, nooit, haar dwingen tot een ongemakkelijke situatie. Als ze niet willen lopen dat donkere snelkoppeling, neem de helder verlichte doorgang. Je weet nooit wat haar buikgevoel je gered uit - een andere tragische steekpartij zou krantenkoppen van morgen hebben geraakt had haar intuïtie haar niet anders verteld.
 13. 13
  Drop hints die je zou willen om haar weer te zien. Dingen zeggen als, 'Tot ziens, "of" Ik zal proberen om volgende week terug te zijn. "
 14. 14
  Wees niet bang om jezelf te zijn! Meisjes willen het echt weet je. Vaak is de reden dat meisjes proberen vriendjes is vanwege de speciale band van een jongen / meisje relatie. Er zijn dingen die zelfs de beste vrienden niet kan classificeren voor. Relaties werken aan een soul-on-soul basis. Alles over de ziel, het is rauw, ongeacht hoe het eruit ziet. Rauwe emotie, rauwe energie, grondstoffen rente. Er zijn dingen in een leven dat alleen met hun vriendje kunnen meisjes uitleggen. Als u niet de meest mannelijke man, maak je geen zorgen: ik heb nog nooit een meisje op zoek naar een testosteron aangedreven boksbal gezien. Meisjes als gevoelens. Niet een hart-zijn-mouw lafaard, maar een man die kan huilen en kan lachen, een man die de waarheid kan vertellen, en een man die ze nog kan beschermen nog te zacht. Ze heeft dat allemaal.
 15. 15
  Als je niet denkt dat je het leven van iemand anders te behandelen terwijl ze ondersteuning van uw eigen, STOP. Wat doe je als je twijfelt je het geduld, de gestage tolerantie, de zorgvuldige liefde die zij nodig heeft. Hoewel niemand weet 100% van de tijd, worden bepaald niet aan een pijnlijke puinhoop achterlaten als je opgebroken.

Tips

 • Nooit liegen tegen haar. Ze zal ontdekken dat je loog, en je zult zien er echt slecht.
 • Respecteer mensen van alle leeftijden en klassen in het algemeen. Ze is gebonden aan merken.
 • Vergeet niet, God zet kansen aan je deur ten alle tijden, dus vertrouw op Hem en Hij zal uw paden recht maken.
 • Probeer niet om bij haar elke seconde dat ze in de buurt is. Soms is het best om in een andere groep (als je in groepen verdeeld) en wees gewoon jezelf en plezier hebben. Ze zullen merken hoe je handelt met je vrienden, en als ze je leuk vindt, zal ze proberen om meer met u hangen.
 • Wees jezelf!
 • Word lid van een christelijke groep, zoals een jeugdgroep. Meisjes met een sterk geloof houden jongens die niet bang zijn om te laten zien en uit te drukken die van hen. Nogmaals, dit betekent niet dat je een Bijbel ram in haar keel, maar dat je echt bent.
 • Geef haar complimenten. Als ze speelt een instrument in de kerk vertellen haar dat ze speelt het echt goed. Nogmaals, liegen er niet om.
 • Traditioneel zijn. De meeste christelijke meisjes zijn bijzonder dankbaar voor dit. De ontmoeting met haar ouders als je haar bent dating is een big deal, en het zal waarschijnlijk gebeuren de eerste keer dat je haar uit. Ze zou willen dat je om toestemming te vragen, en volg deze voorzorgsmaatregel. Het is beter dan de broeierige schaduw van afkeuring door de ouders. Wees respectvol, behulpzaam en beleefd. Sommige families hebben vreemde ideeën over dating, dus luister naar wat ze zeggen. Begrijpen hun zorgen, want dit is hun zorgvuldig nutured prijs. Haar vader kan onmogelijk zijn om te gaan met: gewoon beseffen dat hij sussing je uit. Soms zal hij een aangelegd test te hebben, dus denk even na voordat je spreekt. Niet overal gevaar, maar bewaak uw tong.

Waarschuwingen

 • Meisjes kunnen een moreel deel van het leven van een kerel te zijn, maar laat meisjes consumeren je hele leven, houd je hart gericht op Hem ook.
 • Zette haar nooit in een situatie waarin ze zou moeten kiezen tussen jou en God. Odds zijn, je bent waarschijnlijk uiteindelijk geschopt tot de stoeprand.
 • Vergeet niet om God op de eerste plaats! Zorg ervoor dat je stevig in je geloof en dat door het aangaan van een relatie met een andere gelovige, zal het niet maken je struikelt.
 • Gewoon omdat je van dit meisje wil niet zeggen dat God wil dat je bij haar zijn, zorg ervoor dat je zijn plan te volgen.
 • Zoek uit of ze een vriendje eerste, of als ze in een relatie met iemand. Je wilt niet haar in een slechte positie gezet.
 • Wees voorzichtig met hoe mensen je zien. Houd uw reputatie schoon en goed. Gebruik geen godslastering.
 • Gewoon omdat ze christen wil niet zeggen dat ze niet de zorg over uiterlijk, je eigenlijk zou kunnen hebben om uit te werken of koop wat acne medicatie, maar overdrijf het niet.
 • Het kan gebeuren dat ze gewoon naar de kerk gaan, maar ze is niet dat de christelijke helemaal. In dit geval, moet u beslissen als je echt wilt een relatie met haar te beginnen, omdat de verschillen in geloofsovertuiging kan stress creëren voor zowel de betrokken personen.
 • Sommige christelijke meisjes willen gewoon jongens als vrienden, als broers.
 • Zorg ervoor dat je haar ouders ontmoet voordat u besluit op de hoogte!