Wkanl

Hoe maak je man vriend wilt je date

Al kun je vrienden met dezelfde man zijn geweest voor altijd, heb je onlangs gerealiseerd dat je dingen wilt nemen naar het volgende niveau met hem. Het kan behoorlijk lastig zijn om uit te gaan van de Friend Zone met de jongen en om hem te laten u zien als een romantisch vooruitzicht, maar het kan worden gedaan. Om uw vent vriend wilt je date, je moet hem je te zien in een nieuw licht en laat een paar hints over je gevoelens langs de weg. Als je wilt weten hoe je je man vriend zie je als vriendin materiaal in plaats van als zijn beste vriend of zusje, volg dan deze stappen.

Stappen

Hoe maak je man vriend wilt je date. Wees niet een van de jongens.
Hoe maak je man vriend wilt je date. Wees niet een van de jongens.

Ga uit van de vriend zone

 1. 1
  Wees niet een van de jongens. Als je vrienden met dezelfde man voor een lange tijd geweest, dan is het waarschijnlijk dat hij gewend om je te zien als een van de jongens. Wie weet - misschien is hij zelfs vergeten dat je borsten. Als dit het geval is, moet je zijn perspectief onmiddellijk te veranderen. Er zijn een aantal snelle dingen die je kunt doen om duidelijk te maken dat je een geweldige en wenselijke vrouw in plaats van een van zijn bros.
  • Wees niet al te vulgair. Misschien is hij en zijn vrienden te maken grove grappen, fart geluiden, en alles wat het ook is dat jongens doen. Je moet niet alleen niet mee, maar crinkle je neus en duidelijk maken dat dit gedrag is niet OK om je heen.
  • Niet meedoen aan teveel vent activiteiten. Tenzij je echt houdt van sport, breken bieren, of het doen van andere boy-centrale dingen, probeer dan af te zien van deze veelal dudes alleen-avonturen. In plaats daarvan hangen in meer geschikte tijden, net als al uw vrienden uit op een feestje of restaurant.
  • Niet pal rond. Er is een verschil tussen het aanraken te flirten en paling rond. Laat hem niet u duwen of zachtjes tikt u als zou hij aan een van zijn mannelijke vrienden. Als hij wil nemen aan niet-flirterig roughhousing, stap weg.
 2. 2
  Heeft zijn zusje niet. Het is gemakkelijk te vallen in het zusje rol als je vrienden met een jongen bent. Tuurlijk, kan je man vriend houdt zijn echte zusje en zijn zeer loyaal en beschermend van haar, maar als hij je ziet als een broer of zus, dan is uw romantische prospects benaderen nul. Je moet voorkomen dat het overnemen van de zusje rol te allen tijde.
  • Laat hem zien dat je niet hoeft te worden beschermd hele tijd. Laat hem dat je niet een grote ogen clueless klein meisje die hem nodig heeft om te waken over u door het zijn volwassen, verantwoordelijk, en het maken van goede beslissingen. Hij kan wilt beschermen je genoeg om je date, natuurlijk, maar niet zo erg dat hij voelt alsof je hebt geen agentschap.
  • Laat hem niet burp, fart, of krassen zelf om je heen. Je bent niet een familielid, en hij moet niet het gevoel te comfortabel in uw aanwezigheid.
 3. 3
  Weet zijn moeder niet. Dit is nog een andere manier die een meisje kan worden geplakt in de Friend Zone met een jongen. Hij kan komen om je te zien als zijn moeder, het meisje dat altijd het beste kent, kijkt uit voor hem, en berispt hem als hij een fout heeft gemaakt. Tuurlijk, zijn moeder is geweldig voor de was doen en af ​​en toe doseren advies, maar dat is de laatste plek waar je wilt zijn met iemand die je wilt - tenzij u Norman Bates 'moeder bent.
  • Doe niet alsof je altijd voor hem zorgen. Niet kijken over hem toen hij drinkt teveel, bieden om zijn was te doen, of hem waarschuwen dat hij een verkoudheid zal vangen als hij uitgaat zonder jas. Jij bent zijn vriendin, niet zijn ouders.
  • Maak hem niet zeuren voor zijn gedrag. Geen man wil tot op heden een zeurende meisje - vooral niet als ze herinnert hem aan zijn moeder.
  • Laat hem niet vragen te veel advies. Al is het goed als hij naar je toe komt om een ​​specifieke reden, niet in de rol van het zijn de persoon die altijd weet wat te doen, terwijl hij totaal clueless vallen.
 4. 4
  Heeft zijn beste vriend niet. Als je zijn beste vriend, dan zal het bijzonder moeilijk om eruit te komen van de Friend Zone - maar niet onmogelijk. Zijn beste vriend moeten openstellen voor hem over om het even wat, luister naar adviezen over meisjes, en mag niets aan de verbeelding overlaat. Nou, dat is precies wat je niet moet doen als je wilt dat hij je zien als meer dan een vriend.
  • Niet open met hem over elk klein ding. Als je hem alles wat er op je geest vertellen, zal hij denk dat je echt goede vrienden. Wees een beetje mysterieus. Laat wat dingen open voor de verbeelding.
  • Luister niet naar hem te praten over andere meisjes. Laat hem niet om advies te vragen over andere meisjes, met je praten over hoeveel hij houdt van een ander meisje, of zelfs praten over welke meisjes hij denkt dat zijn hot. Dat moet je rol niet in de relatie.

Maak hem zie je als dating materiaal

 1. 1
  Doe wat extra inspanning in je uiterlijk. Als hij wordt gebruikt om u te ontmoeten in een paardenstaart en een trainingspak als je gaat, verandert het op. Probeer krullen je haar soms, gaan dragen lichte make-up en parfum of geparfumeerde lotion, zodat je sexy geur. Niet over een dramatische make-over - langzaam overgang naar kijken meer dame als. Als de man plaagt je voor, het betekent gewoon dat hij het merkt u.
  • Je moet mooier uitzien, maar nog steeds kleden voor de gelegenheid. Als je gaat om een ​​toevallige hangen in het huis van je vriendin met de man, niet op een prom dress.
  • Besteed meer aandacht aan je haar en make-up. Draag donkere eyeliner en meer tijd besteden aan het verzorgen van uw haar.
  • Vergeet niet dat het benadrukken van je uiterlijk is een geweldige manier om de man merk je, maar dat moet je niet jezelf te kijken zo verschillend dat je je ongemakkelijk voelt. Hij moet nog steeds wil je date voor wie je bent.
 2. 2
  Maak indruk op hem met je zelfvertrouwen. Lopen met je hoofd omhoog en uw rug recht. Wandelen met voel je je aantrekkelijker, en de meeste mensen voelen zich aangetrokken tot vertrouwen. Werken op zoek gelukkig met hoe je eruit ziet, wie je bent, en wat je doet. Als je vertrouwen in wie je bent, zal hij zeker merken.
  • Laat zien dat je om hem geeft, maar duidelijk maken dat je niet kan schelen wat mensen denken. Je bent tevreden met wie je bent en zal je waarden veranderen niet voor iedereen.
 3. 3
  Laten zien wat een geweldige vriendin je kunt zijn. Wat betekent dit? Doe gewoon je best te zijn over het algemeen geweldig hem een ​​voorproefje van wat in petto zou zijn als de twee van u zou date te geven. Zonder al te vriendinnetje-achtige, kan je hem laten zien wat een leuke, geweldig persoon je in de rol van vriendin zou zijn.
  • Veel plezier met hem. Maak hem lachen en hebben altijd een glimlach op je gezicht. De meeste jongens denken niet "fun" als ze denken "vriendin", en dit is uw manier om te tonen hem hoe geweldig het is om te hangen met je.
  • Wees charmant. Een charmant persoon kan oplichten een kamer en praat met iedereen op lengte. Laat hem dat je niet plakkerig of verlegen door te kunnen iedereen maken helemaal lachen of glimlachen.
  • Wees cool met zijn vrienden. Zonder te proberen te hard, moet u ervoor zijn vrienden zien dat je een coole, relaxte chick - maar zonder dat een van de jongens.
  • Wees niet jaloers. Als je jaloers bent als hij met andere meisjes als je alleen zijn vriend, toen hij precies weet wat in petto voor hem als je zijn vriendin zult zijn.

Hint dat je iets meer wilt

 1. 1
  Flirten met hem. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat de overgang van vriend modus in flirt-modus, dus gemak in deze. U kunt beginnen flirten door het houden van de blik van uw man toen hij maakt oogcontact en staan ​​een beetje dichter bij hem dan je normaal zou doen. Dan kunt u verplaatsen naar flirten via de dingen die je zegt.
  • Flirten met je lichaamstaal eerste. Naast leunt naar hem, houd je hele lichaam gepositioneerd op hem, en hem zelfs een lichte aanraking van de arm of schouder, als hij maakt je aan het lachen.
  • Plagen hem in een flirterig manier. Maak hem niet plagen zoals je je grote broer zou plagen.
  • Bespreking een beetje zachtjes. Maak hem mager in om u te horen.
 2. 2
  Toon interesse in hem. U kunt beginnen met het verhuren van uw vriend weten dat je hem gewoon door te laten zien meer van een belang in hem. Laat hem weten dat je hem ziet als hij loopt in een kamer en de tijd nemen om hem te vragen over zijn dag en het leven te vragen. Hier zijn een paar manieren om te laten zien dat je geïnteresseerd bent in de man als meer dan een vriend:
  • Besteed aandacht aan hem als hij loopt in een kamer. Zonder al te voor de hand liggend, glimlach en begroet hem om hem te laten weten dat je blij dat hij er bent.
  • Weten wat er gaande is in zijn leven. Vraag over belangrijke test, spelletjes, evenementen, en iets anders dat is op zijn schema zonder al te nieuwsgierig.
  • Vraag naar zijn mening over zaken als de actualiteit of film aanbevelingen. Laten zien dat wat hij denkt u de zaken.
 3. 3
  Probeer hem uit nodigen voor een pseudo-date. In plaats van te vragen hem uit, start dan gewoon een toevallige vriend hangplek op een meer intieme niveau. Als je gewend bent om uit te gaan in groepen, zien of hij wil hangen solo zonder waardoor het lijkt alsof een echte date. Nodig hem uit om een ​​film die je beiden hebt willen zien, een concert, of een nieuw restaurant. U kunt zelfs een paar vrienden langs als dat voelt u zich meer comfortabel.
  • Heb een big deal niet te maken over hem te vragen om op te hangen. Je bent gewoon vrienden, toch? Als u lijken springerig of nerveus als je hem vraagt, zal hij nerveus of zelfs verward.
 4. 4
  Vertel hem hoe je je voelt. Als je voelen dat hij je leuk vindt, maar zal een zet doen, of als je gewoon ongeduldig voelen, dan kan het tijd zijn om. Heb een big deal over het niet maken of neem hem mee naar een romantisch restaurant aan het nieuws te leveren. Gewoon wachten tot je alleen bent en praten over hoeveel je je vriendschap. Ga vervolgens verder met te zeggen dat je dingen wilt nemen naar het volgende niveau.
  • Als hij akkoord gaat, dan vieren. Maar wees voorzichtig - niet overhaast in dingen te snel, tenzij u wilt uw grote vriendschap in gevaar.
  • Heb teleurgesteld zijn als hij niet je gevoelens terug. Alleen focussen op het houden van je hoofd hoog en u geniet van uw vriendschap - en wees trots op jezelf voor het zijn dapper genoeg om te proberen.

Tips

 • Probeer te praten over diepe onderwerpen die hij geïnteresseerd bent Echter, als hij niet geïnteresseerd in iets bespreken, kies dan niet duwen.
 • Het is geen slecht idee om te focussen op een stevige vriend en onderhouden dat. Als je er als hij merkt hoe geweldig je bent - met integriteit, uitmuntendheid en staying power - dan zal hij je nog meer waarderen voor het feit dat op die manier de hele tijd.
 • Als je helemaal twijfelt, gewoon stoppen met proberen en niet tekst hem of praat zo veel. Maak hem hunkeren uw aandacht.
 • Als deze tips niet werken, zal je nog steeds je vriendschap met hem. Accepteren dat het is wat je hebt voor nu en wees blij mee!

Waarschuwingen

 • Veel goede vriendschappen hebben beëindigd omdat iemand geprobeerd om meer dan vrienden zijn als de relatie was echt niet klaar. Vergeet niet dat je wilt dat je relatie een sterke basis in de vriendschap hebben.
 • Als je weet dat je niet kan omgaan met liefdesverdriet, proberen denk maar aan hem als een goede vriend. Dit kan helpen voorkomen dat vriendschap scheidingen of het gevoel alsof niemand houdt van je.