Wkanl

Hoe weet ik of een middelbare school jongen houdt van je

Als je op de middelbare school en je echt graag deze ene man, lees deze handleiding om te weten of hij je leuk vindt.

Stappen

Hoe weet ik of een middelbare school jongen houdt van je. Kijk naar de voor de hand liggende.
Hoe weet ik of een middelbare school jongen houdt van je. Kijk naar de voor de hand liggende.
 1. 1
  Kijk naar de voor de hand liggende. Heeft hij staren je veel, of naar je kijken bij het praten met vrienden? Tekst die u veel? Als dat zo is, zou hij net als u, blijven lezen als je nog steeds niet positief.
 2. 2
  Praat met hem. Zorg ervoor dat je hem geïnteresseerd, als je denkt dat handelt onwetende zal hem rennen naar je, heb je het mis.
 3. 3
  Tekst hem, sms'en is een manier kunt u uw gevoelens loslaten zonder de onhandigheid van het praten een-op-een. Als uw gesprek plotseling stopt met een, "Yeah:" een beetje wachten om te zien of hij probeert om het gesprek voort te zetten. Als hij dat doet, zou hij wel geïnteresseerd.
 4. 4
  Word vrienden met zijn vrienden, jongens als het hebben van een vriendin die comfortabel zijn met hem en zijn vrienden. Echter, zorg ervoor dat hij niet zal ongemakkelijk voelen omdat je al te grote belangstelling voor zijn vrienden in plaats van hem.
 5. 5
  Word vrienden met hem, maar niet te dicht worden of het kan uw kans verpesten met hem. Hem te leren kennen. Zodat op die manier je verbinding, die zal hem als je meer.
 6. 6
  Wil hij dat je om hem te helpen met projecten of altijd halen u als zijn partner op school? Zo ja, kan dit zijn omdat hij houdt van opknoping uit met je.
 7. 7
  Geeft hij je altijd knuffels? Knuffelen is een groot teken dat hij enige interesse in je kan hebben, of hij is gewoon een vriendelijke kerel. Het hangt af van de knuffel. Als het een lieve knuffel van achter terwijl u uw kast, rust zijn hoofd op je schouder, betekent dit dat hij wil een goede knuffel, maar wil niet om u te vragen. Als haar een knuffel waar hij tilt je, en Spins je rond, hij is zeker in je. Hij wil gewoon om uw vertrouwen te winnen eerste, en te leren kennen je more.Even als hij gewoon porren, kietelt, kranen, of hobbel in om u dat u kunt zien dat hij is zeker het proberen te flirten... Dit klinkt misschien raar, maar soms, als een jongens houdt van een meisje dat hij zal worden voor haar betekenen, dus misschien is hij speels trips u of duwt / schuift u, dat is een teken ook!
 8. 8
  Heeft hij altijd glimlachen als hij naar je kijkt, of toont interesse? Als hij glimlacht naar je wanneer je iets leuk, of iets onhandig doen, zal hij naar je kijken en lachen zachtjes. Als je zegt iets grappigs, of je bent in de klas en je zegt "Ik snap het niet." en dat trekt op zijn hart snaren, zal hij zachtjes lachen en porren je neus zachtjes, alsof zeggen dat ik net als je neus. Ga scheel (alsof je probeert te kijken naar je neus) onmiddellijk nadat hij steekt je neus. Het zal hem aan het lachen, en denken dat je zo veel meer leuker.

Tips

 • Als je hem vraagt ​​uit, als je dat doet, krijgt niet je vrienden uit om het te doen. Dat zou een slechte zet te zijn!
 • Laat je vrienden hem vragen of hij iemand wil, maar wees voorzichtig met wie je vertellen.
 • Draag geen make-up, tenzij je het nodig hebt, of de jongen zal denken dat je een "girly girl"
 • Vraag zijn vrienden als hij altijd is het over jou dan weet je het zeker.

Waarschuwingen

 • Niet veranderen wie je bent. Als hij in de sport niet toetreden elke sportteam op school. Wees jezelf!
 • Overhaast het niet. Als hij niet al zoals jij, hij heeft tijd nodig om te starten.
 • Niet ooit echt aanhankelijk. De man heeft ruimte nodig!
 • Niet flat out zeg hem dat je hem wilt, want het zal je hart breken als hij niet zoals jij.