Wkanl

Hoe om te weten of je geliefde is verpletterend terug op je

Een afschuwelijke gedachte is als je voelt dat je geliefde niet willen je terug. Het zou geweldig zijn om te weten of je geliefde eigenlijk doet alsof je terug. Hier is een gids om te weten of je geliefde doet alsof je terug!

Stappen

Hoe om te weten of je geliefde is verpletterend terug op je. Lichaamstaal is een zeer belangrijk ding om te zoeken.
Hoe om te weten of je geliefde is verpletterend terug op je. Lichaamstaal is een zeer belangrijk ding om te zoeken.
 1. 1
  Lichaamstaal is een zeer belangrijk ding om te zoeken. Bij het praten met je geliefde, proberen om te zien of hij / zij aan het doen is een van de volgende: het aanraken van hun nek, raken hun lippen, raken hun haar of op zoek in je ogen en lacht. Als hij / zij niet geïnteresseerd is, zal hij / zij deze tekenen tonen: hij / zij zal weg te kijken van u te laten zien dat hij / zij probeert om weg te komen of hij / zij niet op zoek in je ogen helemaal. Tenzij hij / zij is gewoon erg verlegen.
 2. 2
  De manier waarop hij / zij zal spreken zal laten zien hoeveel rente zij hebben in u en uw gesprek. Als hij / zij geïnteresseerd is, zal ze in je ogen kijk en commentaar terug terwijl lachen en glimlachen. Als ze niet geïnteresseerd zijn zullen ze hun ogen rond te rollen, duidelijk hun keel en mompelen hun antwoorden terug. Tenzij ze, weer, verlegen.
 3. 3
  Kennis te nemen van kleine acties. Zij tonen ze aan je denken wanneer ze een blik werpen op je veel, kijk je als je loopt door, lachen als je zegt iets grappigs of misschien heb je vragen over iets als werk in de klas. Deze kleine acties kunnen heel veel betekenen, zeker hen op zoek naar jou.

Tips

 • Wees jezelf. Negentig procent van de jongens hou niet van meisjes die proberen te zijn sexy en draag echt schraal kleren. Als je een willekeurig persoon en hij houdt niet van willekeurige mensen, dan moet je niet veranderen wie je bent.
 • Te reinigen. Jongens / meisjes als jongens / meisjes die hebben een goede adem, denk goed lichaam geur, schone kleren, schone haren, niet zweten en hebben schone tanden. Jongens / meisjes zou willen een vriendin / vriend, die altijd goed is ruikende hebben. Maar niet dragen te veel parfum / eau de cologne. Een goede manier om snel goede ademhaling is een mint.
 • Niet cake op make-up zoals eyeliner en lippenstift. Jongens vinden het te goedkoop, eng en ongemakkelijk. Met behulp van natuurlijke kleuren die zijn nauwelijks merkbaar, maar het verschil maken zijn geschikt. Maar de beste beauty is natuurlijke schoonheid!
 • Doe niet zo aanhankelijk. Als u vindt dat u en uw geliefden worden niet opschieten beter, niet overboord te gaan. Hij / zij zal waarderen dat je ooit zou praat met hem / haar in een tijdje, maar voortdurend in gesprek met hem / haar zal hen ergeren veel. Het zal ook lijken dat je praat te veel dat is een grote turn-off.
 • Heeft u slechte gewoonten, zoals een nagelbijten, het boeren enz..., probeer je best om deze gewoonten te stoppen. Zij zal je kijkt ongemanierd. Als het iets zoals snuiven toen lachen, het waarschijnlijk niet kan worden geholpen. Hopelijk, zou je geliefde vinden het grappig te zijn en leuk!
 • Wees niet boos als je erachter komen dat ze niet geïnteresseerd zijn. Het is mogelijk voor hen om terug willen komen naar u, maar de kans is vrij klein. Op het moment dat u hebt het gevoel dat er was niemand anders die meer perfect voor u zou zijn geweest, maar het is niet waar. Er zijn veel mensen in de wereld die helemaal hetzelfde of zelfs beter kan zijn! Niet altijd naar beneden in de put.
 • Proberen om acne of droge huid te voorkomen. Het kan de natuurlijke schoonheid die zou kunnen maken de man / vrouw van je denken als onaantrekkelijk verpesten. Probeer crèmes om het weg te houden en drink veel water. Voor de droge huid kunt u gewoon gebruik maken van moisturizer.

Waarschuwingen

 • Als ze behandelen mensen slecht, ga dan verder.
 • Als ze handelen onbeleefd om je in het bijzijn van hun vrienden, dan zouden ze hetzelfde handelen met u. Dat betekent duidelijk dat hij / zij niet zoals jij.