Wkanl

Hoe je je geliefde naar je vriend

Een crush en weten niet hoe ze dichter bij hen te krijgen? Volg deze stappen om een ​​oogje te zetten in een vriend, en misschien meer op de lange termijn te worden.

Stappen

Hoe je je geliefde naar je vriend. Vertel uw vertrouwde vrienden die je leuk deze persoon.
Hoe je je geliefde naar je vriend. Vertel uw vertrouwde vrienden die je leuk deze persoon.
 1. 1
  Vertel uw vertrouwde vrienden die je leuk deze persoon. (Alleen als je weet dat je ze echt vertrouwen, omdat hij anders zou kunnen vinden en je zou kunnen worden beschaamd.) Kunnen zij in staat om u later te helpen.
 2. 2
  Bevriend vrienden van je geliefde. Dit kan helpen om hun aandacht te krijgen, en krijgen om hem beter te leren kennen.
 3. 3
  Probeer te zitten naast hem / haar. Het zal een stuk makkelijker voor hem of haar met je praten, plus leraren graag om u essays met de persoon die naast je zit te bewerken, discussiëren, enz.. U zult ook in staat om te reageren op wat hij zegt zonder te kijken raar. Maak het niet lijkt alsof je hem stalken, geen jongen houdt van een gekke stalker chick.
 4. 4
  Proberen te krijgen in een gesprek met je geliefde. Probeer hen te vragen om hulp op iets, zelfs als je het niet nodig hebt, zolang het is geloofwaardig. Laat uzelf niet lijken te dom ofwel. Als je bekend bent voor het zijn een wiskunde whiz, bijvoorbeeld, niet hem of haar een wiskundige vraag te stellen. Doe dit niet voor meer dan een paar keer, tenzij je serieus de hulp nodig hebben. Vice versa, dan kunt u altijd bieden hulp op iets wat hij / zij lijkt te worstelen op, maar wees niet een know-it-all.
 5. 5
  Vraag hen over het huiswerk in de gangen. Je krijgt hem of haar om u merkt, plus een gesprek zou kunnen volgen. Als hij of zij zich niet in dezelfde klasse als je, vraag hen wat voor soort lessen of huiswerk ze hebben gekregen.
 6. 6
  Lend hen potloden, papier, wat dan ook, te lijken als een aardig persoon. Gewoon niet overboord te gaan.
 7. 7
  Als je vriend toevallig naast hen zitten en je bent niet ver weg, staken een gesprek met je vriend over iets met je geliefde is echt geïnteresseerd in. Bijvoorbeeld, als ze geobsedeerd door lacrosse, en je vriend speelt lacrosse, vraag je vriend een aantal vragen over het, en je geliefde zou kunnen springen in het gesprek! Je moet wat onderzoek te doen over de belangen van je geliefde, dat wel.
 8. 8
  Draag iets unieks dat gemakkelijk een boeiend gespreksonderwerp kunnen zijn.
 9. 9
  Beginnen te zeggen hallo tegen hen in de zalen. Een gesprek kunnen schieten van het!
 10. 10
  Maak vrienden met zijn of haar vrienden, maar ze niet gewoon gebruik. Het is waarschijnlijk makkelijker om ze te praten, en ze kunnen u uit te nodigen om op te hangen met hen!
 11. 11
  Voeg ze toe aan Facebook of andere sociale netwerk dat u allebei naar. Speciaal aanbevolen als je wederzijdse vrienden.
 12. 12
  Lees over een aantal lichaamstaal trucs. Zorg ervoor dat de jouwe is geopend, uitnodigend, en wilt u misschien wat "onderbewuste" aanwijzingen dat je hem of haar graag zien.
 13. 13
  De meeste mensen leuk vinden als iemand is zelfverzekerd, maar niet eigenwijs.
 14. 14
  Zijn fysiek aantrekkelijk. Probeer te ruiken zoet.
 15. 15
  Flirten is je nieuwe beste vriend. Nu dat je praat met hem / haar, doe een beetje onschuldig flirten.
 16. 16
  Ontspan. Ze zijn slechts een persoon, en als hij of zij geen interesse te tonen, verder te gaan. Geen persoon is die veel moeite waard.

Tips

 • Als je denkt dat je het vervelend, het is het beste om ze gewoon met rust laten voor een tijdje, als ze de ruimte geef voor 2-3 dagen. Als ze je vragen: "He, waarom heb je al tegen mij?" Gewoon antwoorden met: "Wel, ik voel me alsof ik ben vervelend" Een beetje eerlijkheid kan geen kwaad!
 • Wanneer u een gesprek niet te veel vragen te stellen en doen hun antwoorden in een notebook niet schrijven.
 • Als zijnde hun vriend, zijn casual. Ga schaatsen, enz.
 • Als ze al een datum, gewoon blijven dat hun vriend totdat ze breken, maak dan een beweging op hen. Maar wees voorzichtig: hun ex misschien niet van het feit dat iemand anders gaat achter hem of haar. En zorg ervoor dat ze klaar zijn voor een andere relatie. Heb een rebound niet te zijn.
 • Als u meer dan 1/2 van je lessen met hen, zullen ze merken! Als hij of zij niet, dan gewoon terloops vermelden. Ze kunnen beginnen vragen over huiswerk en andere dingen.
 • Als u zowel een Facebook-account, delen dezelfde links naar die van je geliefde, op basis van wat je ziet van hem / haar, of op zijn / haar profiel. Hij of zij kan 'liken' of zelfs commentaar op de links je post! Gewoon nooit aandeel exact dezelfde banden.

Waarschuwingen

 • Dat het zijn of haar vriend kan later gevaarlijk zijn. U kunt deze vriendschap koesteren te veel om risico hem te vertellen hoe je je voelt.
 • Begin niet met te veel gesprekken met hen, en niet te veel vragen. Hij zal denken dat je een van die griezelige stalkers. De beste manier is om jezelf zo laagdrempelig mogelijk en maakt het super gemakkelijk voor hen om met u te praten.
 • Niet te hard proberen. Vergeet niet, houd een beetje mysterie en op zijn minst een beetje 'moeilijk te krijgen'.