Wkanl

Hoe je je geliefde te imponeren

Ben je wel eens aangetrokken tot iemand, en wilde om ze te imponeren? Lees verder!

Stappen

Hoe je je geliefde te imponeren. Kijk hem van tijd tot tijd.
Hoe je je geliefde te imponeren. Kijk hem van tijd tot tijd.
 1. 1
  Draag iets leuks. Probeer niet te "Best Dressed" maar dit geeft u geen excuus om te dragen oude overhemd van uw broer met pudding allemaal vlekken. Zoek een gulden middenweg. Draag iets dat pronkt je rondingen, maar is niet te onthullend.
 2. 2
  Kijk hem van tijd tot tijd. Als je hem zien kijken terug op je, houdt zijn blik voor ongeveer een halve seconde en kijk weg. Sleep vervolgens langzaam je ogen terug naar zijn.
 3. 3
  Wees zelfverzekerd. Begroet hem met een "Hey" of "Hallo" en golf, en het opstarten van een vriendelijk gesprek. Het moet iets wat je zowel betrekking kan hebben op zijn.
 4. 4
  Proberen om iets wat je met elkaar gemeen vinden. Zodra je iets vinden, praat met hem over het! Hem te laten denken dat hij echt kan leren kennen, en zelfs je vriend worden.
 5. 5
  Laat ze je opmerken.
 6. 6
  Loop langs beide lachen, praten met uw vrienden of het eten van sommige chips, of andere toevallige ding.
  • Praat over feesten, clubs, of dingen die je cool of atletisch, etc. lijken achter zijn rug luid, maar terloops. Je weet maar nooit - u kunt hem daar te zien.
 7. 7
  Smile. Iedere jongen vindt het leuk als je lacht naar hem. Zorg ervoor dat u om de paar keer dat je hem ziet lachen. Het maakt niet uit of u beugels of iets anders in de weg van uw glimlach, als hij de juiste man zal hij niet schelen! Wees aardig en vriendelijk en hij zal u merken.
 8. 8
  Doe niet alsof je hem leuk. Dan, als hij niet leuk je terug, zal iedereen weten wie je wilt.
 9. 9
  Verander uzelf niet om hem om je wilt. Als ze niet in je normale zelf, ze zijn niet het een voor je.
 10. 10
  Probeer een beetje glimlach doen en knipperen je ogen eenmaal langzaam. Dat maakt je heel pretty.Look aan de zijkant misschien 2-3 keer tijdens het gesprek ook.

Tips

 • Vertel nooit je vrienden met hem te praten voor u, het zal je ziet eruit als een lafaard, en misschien in sommige gevallen zal hij beginnen wens je vrienden in plaats van u, omdat hij natuurlijk meer aan vrienden dan je praat.
 • Heeft dingen die je niet wilt doen niet doen. Wees gewoon jezelf.
 • Wees aardig en vriendelijk. Niemand wil vrienden met iemand die maakt ze slecht gevoel over zichzelf te zijn.
 • Pluis zijn ego dan lopen. Niet alleen wordt hij overgelaten willen meer, maar hij is onder de indruk dat het zijn idee!
 • Als hij gaat niet meer naar dezelfde school als je, maar je weet dat je zou kunnen gaan om er zelf, dan is er de perfecte tijd voor u om te oefenen uw tips voor volgend jaar.

Waarschuwingen

 • Zelf veranderen nooit aan een crush imponeren. Heb je niet een man die je leuk vindt om wie je bent wilt? Trouwens, als hij niet kan herkennen hoe groot je werkelijk bent, dan is hij niet de man voor jou.
 • Als hij speelt een sport die je niet leuk vonden, spelen niet alleen de sport om hem te imponeren! Zoek iets wat je met elkaar gemeen hebben!
 • Probeer niet te hard te spelen te krijgen of te flirten met andere jongens. Het maakt hem denken dat je een flirt en zijn gewoon flirten met hem voor de lol.
 • Probeer niet overboord te gaan met hem indrukwekkend
 • Kleed je niet sexy. Dress eenvoudig, maar warm en trendy.
 • Als je hem wilt date meteen dat niet doet, doe het rustig aan met hem alleen.
 • Als u het dragen van make-up, niet overdrijven.