Wkanl

Hoe te hint in op iemand die je van hen

Dus je houdt van iemand. Denk je dat ze misschien net als u, maar je weet niet zeker. U kunt altijd hint in die je van hen, zonder echt te zeggen dat je ze wilt. Volg deze handleiding en in geen tijd, heb je je geliefde je gedachten leest.

Stappen

Hoe te hint in op iemand die je van hen. Raak ze, maar niet op een ongepaste manier.
Hoe te hint in op iemand die je van hen. Raak ze, maar niet op een ongepaste manier.
 1. 1
  Praat met hen. Zorg ervoor dat je op zijn minst een of andere vorm van relatie, als het vrienden aan beste vrienden. Friends is een uitstekende manier om iemand te leren kennen zonder dat het onhandig.
 2. 2
  Raak ze, maar niet op een ongepaste manier. Bump ze voorzichtig in de zaal, misschien "per ongeluk" schuift u uw hand over hen, etc.
 3. 3
  Lachen om bijna al hun grappen. Zelfs als ze zijn oubollig, mensen leuk vinden als iemand hun grappen geniet. Echter, wees voorzichtig over het lachen te veel! Het zal je valse verschijnen en het zal vervelend. Een klein lachje of giechelen zal doen.
 4. 4
  Help hen. Als ze ooit helpen met huiswerk, schoolwerk, of andere problemen moeten bieden om te helpen. Niet alleen zitten rond. Iemand helpen out vormt een mentale band die vaak wordt verward als liefde. Dit is natuurlijk een beetje manipulatief voor u om dit te weten, terwijl de andere persoon niet, maar het werkt erg goed. Toch, als je liever niet met manipulatie om je doelen te bereiken, kon je altijd dalen dit feit met de "Hey, wist je dat..." methode. Niet alleen zou het hint naar uw interesse in een onschuldige, niet-griezelige manier, maar het zou ook een mening vormen over u als persoon met kennis.
 5. 5
  Meedoen. Vraag hen of ze aan sport te spelen. Zo ja, wat voor sport? Hebben ze geen hobby's? Welke muziek vinden ze leuk?
 6. 6
  Beginnen ze te zien buiten de school. Vraag hen wanneer en waar hun volgende spel is. Probeer het plannen van een groep partij, met een aantal van uw vrienden en sommige van hun vrienden. Alles wat krijgt u praten buiten de school, go for it.
 7. 7
  Vragen voor hun nummer of e-mailadres. Wanneer u dit doet, wacht een beetje voor e-mailen of te bellen naar hen. Doen wanneer u belt of e-mail, het snel en niet te lastig.
 8. 8
  Niet hen nooit negeren. Besteed aandacht aan wat die persoon zegt. Mensen houden wanneer iemand luistert.
 9. 9
  Complimenteren hen. Als ze een kapper, zeggen dat het geweldig. Als ze kreeg een nieuwe overhemd, zeggen het ziet er mooi. Iedereen houdt van complimenten.
 10. 10
  Laat ze dan aan uw huis voor een studie date. Maar overdrijf het niet. Kleed je niet in super-mooie kleding en speel romantische muziek. Voor betere resultaten, vragen of ze willen blijven eten.
 11. 11
  Trek ze opzij en zegt "ik hoorde een gerucht verspreidt dat u net als ik. Is dat waar? Vertel me de waarheid, zal ik niet boos, '. Dit is soms goed, soms slecht.
 12. 12
  Overweeg slechts een opmerking passeren om hen te zeggen dat je ze wilt.
 13. 13
  Als je niet weet hen goed, en zijn verlegen, heb een vriend vertel ze je willen dat ze, op die manier, het zal voelen zich minder onhandig aan u, en ze zullen weten hoe je je voelt.
 14. 14
  Hangen om hen heen, met je vrienden, of alleen. U zult meer over hen te weten komen, en vice versa.
 15. 15
  Hebben een vriend afluisteren een beetje aan hen wanneer u de kamer verlaat, om te zien of het iets over je zegt als je buiten bereik.

Tips

 • Wees jezelf. Waarom zou je willen om uit te gaan met iemand die je niet mag voor u?
 • Alleen vertellen goede vrienden over verliefdheden. Andere vrienden kunnen uitglijden en vertellen.
 • Wees eerst vrienden met de persoon.
 • Als ze erachter komen, dan kunt u altijd ophoesten dat je ze wilt. Voor alles wat je weet, kunnen zij ook zoals jij.
 • Te leren kennen voordat daten, je wilt weten wie ze werkelijk zijn.
 • Kleden altijd je best en kijk je best. Looks bedoel niet alles, maar ze zeker een aanvulling op uw persoonlijkheid.
 • Als je de persoon uit te vragen en ze nee zeggen, blijf koel en vragen of je nog steeds vrienden.
 • Heeft iedereen die een eerdere vriend's vriendje / vriendinnetje was niet dateren.

Waarschuwingen

 • Niet obsederen! Ze vinden deze griezelig.
 • Als je dat doet vraag hen uit, kan dit een goede vriendschap verpesten.
 • Niet stalken hen! Niemand houdt van stalkers. Niet af te sturen die vibe.
 • Wees voorbereid op ontkenning. Als zij nee zeggen, niet huilen voor hen. (Dit kan leiden tot hen te vragen u uit op een medelijden datum. Dat is nog erger.) In plaats daarvan zeggen dat het prima en vragen of je nog steeds vrienden!
 • Als je vraagt ​​een vriend's vorige vriend / vriendin, kan dit uw vriendschap verpesten.

Dingen die je nodig hebt

 • Een jongen / meisje dat je wilt
 • Papier en potlood om een ​​verzoek (optioneel) passeren
 • Een goede vriend
 • Moed om hen te vragen uit en sloeg op hen
 • Vertrouwen!