Wkanl

Hoe weet ik of een jongen heeft een oogje op je

Hier is hoe om te weten of die jongen je wilt heeft een oogje op jou ook!

Stappen

Hoe weet ik of een jongen heeft een oogje op je. Besteed aandacht aan de vragen die hij vraagt.
Hoe weet ik of een jongen heeft een oogje op je. Besteed aandacht aan de vragen die hij vraagt.
 1. 1
  Besteed aandacht aan de vragen die hij vraagt. Als hij je vraagt ​​of je een vriendje, moet je dat als een duidelijk teken dat hij geïnteresseerd is. Echter, het is onwaarschijnlijk dat hij dit botte zal zijn. In plaats daarvan, aandacht besteden aan de vragen die hij je vraagt ​​over je liefdesleven. Lijkt hij een beetje jaloers als het gaat om andere mannen? Heeft hij verduidelijken of je van een man kunt brengen? Lijkt hij al te enthousiast (zoals hij doet alsof) als je vermelden dat een andere jongen leuk vindt?
  • Als u besluit dat u wilt proberen en maak hem jaloers, heel voorzichtig zijn. Je kunt eindigen met hem de beslissing om alleen verder te gaan.
 2. 2
  Wees je bewust van lichaamstaal. Heeft hij blozen als je hem complimenteren? Heeft hij zijn lichaam oriënteren naar u toe (speciale aandacht besteden aan zijn voeten hier-zijn ze naar u?). Heeft zijn pupillen verwijden als hij tegen je praat (dit is wetenschappelijk bewezen, maar zeer moeilijk te vangen)?
 3. 3
  Nemen van hoe vaak hij je aanraakt. Heeft hij bereiken en raken je op punten in het gesprek waar het zou niet altijd nodig te zijn? Heeft hij knuffel je vaak? Of zijn er momenten waarop hij naast je zit en hij gaat verderweg zitten om dichterbij te zitten en jullie twee benen raken. Been raken is een goed teken van een jongen je leuk vindt. Bijvoorbeeld, als hij beweegt over je iets laten zien en hij raakt je been met zijn been en hij beweegt niet... Dan is dat een goed teken. Als je terug wilt hem dan niet bewegen als je benen te voldoen. Dit zijn enkele leuke tekenen dat een man / jongen wil ya:)
 4. 4
  Observeren zijn telefoon etiquette.
  • Heeft hij je telefoonnummer vragen voor u? Wanhoop niet als hij Doesnt-hij zie geeft u zijn als een meer subtiele manier om te laten zien dat hij geïnteresseerd is. Als hij geeft je zijn, tekst hem onmiddellijk met uw naam, zodat hij je nummer. Na het geven van je nummer, geef hem een ​​glimlach en zeg iets in de trant van 'Bel me eens, we kunnen hangen! "
  • Besteed aandacht aan hoe vaak hij belt of teksten u. Als hij teksten je veel, dat is zeker een teken dat hij geïnteresseerd is. Als hij nooit teksten die u, kan hij verlegen. Wees niet bang om de eerste zet te doen hier, het is mogelijk dat hij gewoon wachten op uw tekst! Als je hem tekst op meerdere gelegenheden en hij reageert niet, hoewel, het is waarschijnlijk een teken dat hij niet in je.
 5. 5
  Als hij je vroeg om uit te gaan met hem op een date, of ontmoeten na school, zoiets - Dat is heel duidelijk. Als je naar buiten en hij niet een stap voorwaarts te maken - als het geven van een compliment, een knuffel, kus iets, het is mogelijk dat hij gewoon een beetje nerveus. Ook zou hij willen dat u de eerste stap te zetten.

Tips

 • Leer de kunst van het begrip lichaamstaal. Het kan u veel vertellen.
 • Niet hem vragen of hij je leuk vindt, zelfs als je denkt dat hij dat doet omdat hij zou kunnen zeggen: "ja" of "nee".
 • Als je probeert om hem te kraken met behulp van een andere jongen of een van zijn vrienden als je beweer vriend, zal het niet iets makkelijker te maken, want het tegendeel daadwerkelijk zal bereiken. Heb je nog meer problemen.
 • Draai niet alles duidelijk is voor de man die houdt van je dat je weer van hem te maken.