Wkanl

Hoe terug te krijgen in een man voor jou kwetsen

Als een man bedriegt je of pijn doet je gevoelens is dit de pagina voor u. "Getting back" op iemand is een ongezonde activiteit tenzij je doel om terug te krijgen je eigen gevoel van eigenwaarde en het leven, namelijk terug te krijgen met de juiste spirit. Dit gaat niet over wraak op de jongens dames, dit is ongeveer zelfbescherming en de ultieme wraak, dat komt door ongedeerd, intact, volledig-in-zichzelf. Klaar om opnieuw op heden zonder aandacht voor de pijn die kerel zet je door. Vasthouden uw paarden en maak je klaar om te rijden.

Stappen

Hoe terug te krijgen in een man voor jou kwetsen. Beginnen met leren dat harteloze, kleingeestig man die je hart brak negeren.
Hoe terug te krijgen in een man voor jou kwetsen. Beginnen met leren dat harteloze, kleingeestig man die je hart brak negeren.
 1. 1
  Huilen. Laat uit uw verdriet. Kom op, laat het uit en krijg het over en gedaan met. Huilen een rivier als het moet, maar laat het uit vroeg en in grote percelen, zodat je dit deel uit de weg. Big girls doen huilen als ze willen en het is de natuur gezegende manier van verhuur van emotionele pijn. Eenmaal vrijgekomen, uitputting sets in en u kunt uzelf slapen door enkele van die pijn, als de slaap helpt herstellen je gebroken hart.
 2. 2
  Beginnen met leren dat harteloze, kleingeestig man die je hart brak negeren. Als hij gaat om uw kast, auto, werk, enz., negeer hem. Niet in gesprek, van welke aard en als hij vraagt ​​om zijn spullen terug, gooi de doos uit de voordeur zonder ook maar een snik, laat staan ​​een reactie. En vermijd oogcontact maken (tenzij u de boze blik hebt geperfectioneerd), niet lachen, of zelfs kijken naar hem. Kijk afstandelijk en arrogant en alsof je al goed op verplaatst van hem en zijn onzin. Opmerking: Heb een hechte groep vrienden zorg ervoor dat je niet met hem praten of wat dan ook.
 3. 3
  Ontvang uw leven. Inschrijven voor die cursus die je interesseert, beginnen joggen, koop een hond, duidelijk uit de kast en vernieuwen. Doen wat nu voelt, in deze fase van je leven. En start het bekijken het als een nieuwe fase in je leven en ga aan de slag.
 4. 4
  Zie hem als een les in plaats van het bekijken van jezelf als een slachtoffer. Als u doorgaat met als slachtoffer, zal u overweldigd door nostalgie en "what if's" en dat is een duidelijke verspilling van het leven blijven. In plaats daarvan, plaatst hem en zijn pijn gedrag in de mand van de geleerde lessen en herinneren wat hij deed elke keer dat je lijkt te weer te vallen voor het zelfde type man of vind je het nemen van beslissingen die niet gel doen met uw persoonlijke principes en gevoel van zelfrespect. De heer Hurty Guy wordt Mr Big les aan toekomstige keuzes leiden door.

Tips

 • Als je met je vrienden, en hij is in de buurt door, zou het hem meer pijn om te praten over een nieuwe interesse die je hebt (als je die hebt)
 • Als hij begint om plezier te maken van je omdat hij niet graag je ofwel, negeer hem. Dit zal laten zien dat wanneer hij dit doet en je niet reageren dan zal hij stoppen en je zowel kunt gaan je eigen weg.
 • Zich te ontdoen van alles wat je doet denken aan je ex. Delete teksten, zet die oude foto's omhoog. Iets dat maakt u zich beter voelt.
 • Flirten met andere jongens voor hem. Lachen om hun grappen en vraag hen om dingen voor u doen.
 • Maar wees niet bang om te gaan op een date ook niet.
 • Bouw je zelfvertrouwen.
 • Begin niet met een nieuwe relatie METEEN.
 • Als kinderen betrokken zijn, houden open communicatie en contact alleen voor hen.
 • Geen toevlucht tot fysiek geweld om terug te gaan naar hem.

Waarschuwingen

 • Hem niet fysiek verwonden in het proces, of je kan zelf maakt een puinhoop.