Wkanl

Hoe te communiceren met een man nadat hij je afgewezen

Je hield van hem en hij sprak tot je een hele hoop. Dan, je gaf het een keer te proberen, dacht dat hij zou je nooit pijn doen. Maar, je was verkeerd. Je zou nog steeds als hem, en misschien nog willen praten. Het is misschien lastig, maar als je dit probeert, het komt wel goed.

Stappen

Hoe te communiceren met een man nadat hij je afgewezen. Wacht op het juiste moment.
Hoe te communiceren met een man nadat hij je afgewezen. Wacht op het juiste moment.
 1. 1
  Wacht op het juiste moment. Wachten tot hij is comfortabel. Het kan weken duren, of misschien maanden, te verzamel je moed, dus wachten tot die tijd. Zodra je je goed voelt, kunt u verder gaan.
 2. 2
  De moeite. Langzaam beginnen om dichter bij hem in de klassen zitten. Staan door hem in lijnen. Praten met zijn vrienden. Zorg ervoor dat u een blik werpen op hem in de klassen. En als hij kijkt terug, het is een vrij goede kans dat hij zou willen praten. Dus, maak hem denken dat je niet bang bent van het praten met hem. Nu, verder te gaan.
 3. 3
  Vraag je vrienden om te zitten door u en met hen praten als een gek. Het zal zijn oog vangen. Wees grappig en zorgeloos. Vervolgens kunt u iets heel ditzy zeggen, en klikte. Toen hij kijkt je weg, beginnen te lachen en zeggen: "Nou, dat was echt dom!" en hij waarschijnlijk zal lachen. Of u kunt een liedje dat hij weet te zingen. Maak hem te zingen.
 4. 4
  Gaan kijken naar hem meer. Praat met hem. De moeite. Handelen alsof hij een van je vrienden.
 5. 5
  Wees jezelf! U kunt mooiere en alle kleden, maar gewoon in gedachten houden, zou hij willen dat je voor je meer dan je denkt!
 6. 6
  Zien het niet als een kans om hem te winnen, zie het als een kans om te herstellen communicatie en / of vriendschap.
 7. 7
  Na iets zo hard, geef jezelf de tijd en hem, dus je kunt ontdoen van de onhandigheid. Zodra je klaar bent, gewoon om hem beter te leren kennen, als een vriend. Stuur hem kleine berichten als 'wat is er?', En het zal hem laten zien dat jullie zijn cool. En wie weet? Misschien proberen te vriend te zijn met hem op een dag zal hem vallen voor u, en zien wat hij gemist.
 8. 8
  Als je eenmaal begonnen regelmatig sms hem, zet kussen aan het einde van uw teksten om te laten zien zoals hij.
 9. 9
  Als dat alles niet werkt dan vinden andere jongen je hebt veel gemeen met, misschien begin tijd doorbrengen met hem op pauze en lunch.

Tips

 • Hij is een persoon ook. Net behandel hem zoals je een vriend.
 • Vergeet niet! Wees comfortabel met hem, maar ga niet over boord.
 • Gewoon vriendelijk zijn. Uiteindelijk, als hij geeft hints dat hij graag zijn vrienden met u, zou u het nemen van een stap.
 • Probeer niet te laten zien zoals hij, behandel hem als een van je vriendinnen!
 • Wees niet te vriendelijk tegen hem, zou hij denken dat je raar bent.

Waarschuwingen

 • Als je vrienden met de man bent of raakte bevriend met hem, NIET opnieuw brengen de afwijzing. Het maakt alleen maar dingen een beetje ongemakkelijk en je zult er spijt van. Het maakt hem slecht dat hij jou moest afwijzen voelen, want je was niet zijn type, en maakt het lijkt alsof je niet kunt loslaten van het verleden.
 • Probeer hem niet te veel van uw tijd te geven. Als iemand je afwijst, is het omdat ze niet geïnteresseerd bent, en je hebt om het te accepteren. Het kan veel pijn, maar gewoon in gedachten houden dat hij is degene missen, niet jij.

Dingen die je nodig hebt

 • Humor
 • Een glimlach
 • Vertrouwen
 • Jezelf
 • Goede vrienden
 • Vermogen om te gaan met gevoelens