Wkanl

Hoe om te gaan met break ups en draai downs

Ooit vond dat bepaald iemand en dacht, hoopte, en baden ze hielden je terug? Ooit vroeg of had je vrienden vraag hem om uit te gaan met u en neergeschoten en voelde dat je nooit weer gelukkig zou zijn? Nou je wil en hier zijn enkele tips over hoe!

Stappen

Hoe om te gaan met break ups en draai downs. De dag dat je krijgt afgewezen, een bad nemen met een aantal mooie geurende bloemblaadjes zoals rozenblaadjes of daisy bloemblaadjes.
Hoe om te gaan met break ups en draai downs. De dag dat je krijgt afgewezen, een bad nemen met een aantal mooie geurende bloemblaadjes zoals rozenblaadjes of daisy bloemblaadjes.
 1. 1
  De dag dat je krijgt afgewezen, een bad nemen met een aantal mooie geurende bloemblaadjes zoals rozenblaadjes of daisy bloemblaadjes. Na een aantal geurende kaarsen zoet als vanille, of verse katoen is een goede bonus. Zet de radio aan en gewoon relaxen. Misschien als je nog steeds down voelt dat weekend, gaan op een shopping spree met je vrienden en een hapje te eten bij uw favoriete restaurant, of speel je favoriete sport. Alles om je beter te voelen.
 2. 2
  Probeer het over hem of haar te krijgen! Hij of zij weet niet wat ze gemist. Er zijn genoeg vissen in de zee. Weet dat je mooi bent. Op een dag, je gaat naar iemand die een zorgzame, lieve persoon die je leuk vindt om wie je bent te ontmoeten. Hopelijk dan zul je beseffen dat de andere persoon die je hart brak was een eikel die niet veel omdat ze afgewezen zo'n leuke, mooie mens.
 3. 3
  Weet dat vrienden zijn er om u te helpen. Dus is familie. Weet iemand niet negeren. Dan zult u het gevoel alsof je helemaal alleen in deze situatie en dat zal u zich nog slechter voelen. Als je je gevoelens uit, zul je beseffen dat je niet alleen bent.
 4. 4
  Get zelfverzekerd. Zolang je weet dat je lief, charmant, grappig en schattig bent, moet andermans mening niet tellen, dus laat ze niet je lastig of je verandert.
 5. 5
  Gaan en ontspannen leven zal verder gaan, alleen maar omdat een jongen / meisje wil niet bij je zijn, betekent niet dat andere prachtige mensen ook niet. Dus weer op je voeten en gewoon opnieuw proberen

Tips

 • Nadat je breken met iemand, je bent niet van plan om de gelukkigste persoon ooit. Praat met je vrienden erover, niet boos en beginnen haten die persoon, proberen en zijn vrienden met hen, kunnen ze beginnen wens je weer.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om wraak te nemen op die persoon te plannen. Waardoor je je slechter voelt. En niet bedreigen hem om uit te gaan met je. Dan zou je weten de liefde niet waar was en dan zou hij bang voor je zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Enkele leuke ruikende bloemblaadjes en enkele mooie kaarsen
 • Een badkamer met een bad en stromend water
 • Een glimlach van jou gezien in de spiegel