Wkanl

Hoe maak je een hartzeer genezen

Of uw beste vriend of significante andere gewoon je gedumpt, een geliefde stierf, of uw kat overleed, emotioneel geladen kwesties van welke aard dan ook kan lijken soms ondraaglijk. Dit zal u tonen hoe u kunt genezen en zich beter voelt, zelfs als het pijn doet om er te komen.

Stappen

Hoe maak je een hartzeer genezen. Zoek iemand in je leven die je kunt vertrouwen op of te delen gevoelens met je moeder, je beste vriend, zelfs je hond.
Hoe maak je een hartzeer genezen. Zoek iemand in je leven die je kunt vertrouwen op of te delen gevoelens met je moeder, je beste vriend, zelfs je hond.
 1. 1
  Start een dagboek als je niet al een hebt. Het doet echt hulp. Het kiezen van een met een slot en sleutels is goed voor uw privacy. Als niemand anders wil luisteren, kunt u schrijf uw gevoelens neer om jezelf te uiten. U kunt dit ook gebruiken om gedichten of liedjes of korte verhalen die betrekking hebben op hoe je je voelt te schrijven. In dit dagboek / agenda, kunt u uw eigen wereld te creëren en je weg als je het gevoel verloren in de echte wereld.
 2. 2
  Zoek iemand in je leven die je kunt vertrouwen op of te delen gevoelens met je moeder, je beste vriend, zelfs je hond. Zorg ervoor dat je ze kunt vertrouwen. Het kiezen van iemand die is door het zelfde ding, of wie kan betrekking hebben op uw problemen, ongeacht hoe groot, kan een troost.
 3. 3
  Doe dingen die je een goed of hobby's die je bezig te houden voelt. Vind je verschillende manieren om jezelf te uiten. Zingen of neuriën liedjes die betrekking hebben op hoe je je voelt of geef jezelf een spa-behandeling als je je slecht voelt.
 4. 4
  Houd een gezond dieet en lichaamsbeweging plan om fysiek comfort en pasvorm. Zoeken naar nieuwe, leuke manieren om te bewegen en probeer levensmiddelen uit verschillende landen. Een beetje variatie kan nooit kwaad.
 5. 5
  Als je dit allemaal hebt geprobeerd, en je hart is nog steeds kapot? Het is oke. Veel mensen zijn er geweest. Zelfs als je het doet dit alles, is het nog steeds naar binnen kwetsen. Begin niet met dingen zoals zelfverwonding of isoleer jezelf van sociale activiteiten, zelfs als het voelt als de enige manier om te gaan.
 6. 6
  Weet dat je dit verdriet kan overwinnen en de rest van je leven is niet van plan te zijn als deze. Het helpt om een ​​lijst van alles wat je leuk vindt aan jezelf of je leven te maken en te lezen als je echt ontmoedigd.
 7. 7
  Probeer socialiseren jezelf met mensen rond als in uw vrienden, familie en het allerbelangrijkste, vergeet "je bent de beste!"

Tips

 • Een grap een dag houden u lachen en in tijden als deze, zelfs als het verkeerd voelt, zal het lachen je gelukkig maken!
 • Blijf jezelf te houden, zelfs als het lijkt een onmogelijk doel. Op de lange termijn, zal je een sterker persoon te zijn
 • Het helpen van andere mensen vaak helpt jezelf. Goed advies geven en wees niet negatief.
 • Chocolade kan werken wonderen-gewoon niet overdrijven!
 • Blijf trouw aan je overtuigingen en blijven zoeken in je ziel voor nieuwe ideeën.
 • Als je slecht 's nachts voelt, kunt u zich verheugen op gevoel veel beter wanneer de zon opkomt. Dus wacht.

Waarschuwingen

 • Niet afhankelijk zijn van alleen deze tips. Als de dingen verergeren, wilt u misschien overwegen om professionele hulp.
 • Nooit pijn of proberen om jezelf pijn te wijten aan verloren liefde. (Het is niet het maakt niet uit hoeveel je denkt dat het zal helpen de moeite waard.)
 • Als je het gevoel pijn binnenin, kan het voelt u zich humeurig.