Wkanl

Hoe te sterk te zijn na een breuk

Als alles is verkeerd en je wil gewoon de hele nacht, dat is wanneer je weet dat je nodig hebt om over die ex. Iedereen ervaart gebroken harten, maar sterk zijn over het is een ander ding.

Stappen

Hoe te sterk te zijn na een breuk. Nooit ooit terug te rennen naar hen of bellen ze de hele tijd.
Hoe te sterk te zijn na een breuk. Nooit ooit terug te rennen naar hen of bellen ze de hele tijd.
 1. 1
  Nooit ooit terug te rennen naar hen of bellen ze de hele tijd. Je kunt gewoon nooit loslaten van die speciale jongen / meisje die je geleerd hoe. Wanneer jullie breken, dan is het gebeurt met een reden. Niet blijven hem / haar bellen en ze te praten alsof er niets gebeurd is of proberen om ze te laten hou van je weer. Het gaat niet om uit te werken. Het zal gewoon je zwak en aanhankelijk lijken.
 2. 2
  Vergeef en. Laat de dingen gaan en koel blijven. Laat je ex ziet je ellendig zonder hen, zal het alleen geven ze de voldoening en een ego boost.
 3. 3
  Het is prima om 's nachts. Voor de eerste paar weken, het gaat om een ​​lange en reis. Dus het is OK om te huilen. Schreeuw je hart uit voor het feit. Je gaat op het einde omdat je ziek van te krijgen en beseffen dat het een tijdelijke fase. Luister naar droevige liefdesliedjes. Het zal je beter voelen en je zult beseffen dat je nog meer kan betrekking hebben op hen na een breuk. Krijg het allemaal uit en gaan het dan.
 4. 4
  Blijven positief. Gewoon omdat hij / zij het uitgemaakt met je of niet wil je niet terug niet dat je bent "waardeloos". Er zijn genoeg andere mensen die je wilt en bereid zou zijn u nog beter te behandelen dan je ex. en lachen. en mensen die zorg. Niet alleen zal je beter voelen, zal je ex merken hoe blij je bent en misschien spijt van je afwijzen.
 5. 5
  Hef je hoofd omhoog en verder gaan. Laat je niet een-relatie sleep je naar beneden, ook al was de beste die je ooit hebt gehad. Er zal veel meer zijn en het is zijn / haar verlies. Je bent te goed voor ze toch. Zeg tegen jezelf dat. Zeg tegen jezelf dat je iemand die je gelijk zal behandelen nodig. Wees sterk en vergeet je ex.
 6. 6
  Probeer niet om speciale relaties met je ex werpen of te hebben. Het eindigt nooit gelijk als je net terug gaan in die cyclus. Ja, "dat" cyclus. Waar gaan jullie uit elkaar dan make-up fungeren dan al leuk en gelukkig, maar op het einde, zul je gewoon kapot en huilen. Ja... die cyclus. Relaties eindigen om vele redenen.
 7. 7
  Raadpleeg een vriend als je kreupel of gespeeld voelen. Wanneer uw ex speelt rond met je hart als hij / zij weet dat je ze nog wilt, dat is wanneer je zeker weet dat hij / zij is niet voor jou. Het is OK om op deze manier te voelen, volkomen normaal. Heb je gevoelens niet te houden in, praat met een vriend en huilen. Laat ze je en laat je je gevoelens uiten. U zult zeker beter voelen.
 8. 8
  Winkelen, en socialiseren. Het zal u zich beter voelt om nieuwe outfits te kopen, zodat u nog aantrekkelijker kunnen kijken. Niet alleen zal het boost je, zal het ook je boost. Ziet er goed uit zal je een goed gevoel. De oefening is ook een goede manier om je frustratie en pijn ventileren. Socialiseren met anderen zou houden u afleiden van uw ex, versterken je gevoel van eigenwaarde, en u helpen om over je ex. Wanneer je bezig met andere mensen, zult u denken, "He! Single zijn is niet slecht. Ik krijg om nieuwe vrienden te maken en hebben meer tijd voor mezelf". en!
 9. 9
  Wanneer je hem missen / haar proberen om jezelf te nemen of een dutje het verfrist je geest
 10. 10
  Probeer niet om dingen uit te werken met je ex Je kunt ze denken dat je ze nog wilt en dat ze je hart.
 11. 11
  Het is prima om te beginnen wens andere mensen na een paar maanden, wat betekent dat je niet kunt wachten tot je ex voor altijd. Herstellen en dan krijgen die er weer.
 12. 12
  Geef het tijd, je hart nu gebroken, maar gewoon wachten en je zal herstellen gelukkig zijn en je zult zien je vergeet je ex.

Tips

 • Heb er geen spijt beslissingen, verder te gaan, het is voor de betere
 • Als je mist de vriendschap van voor de romantiek, een jaar of meer van de scheiding helpt. Dus betekent wachten tot jij en je verleden liefde nieuwe relaties hebben gevonden. Op het moment voel je blij voor je ex dat hij of zij betrokken is bij een nieuw iemand, dat is een punt dat echte vriendschap kan worden hernomen. Je hebt over al je woede bij de ex te krijgen tijdens de scheiding en hem / haar niet meer kwalijk nemen voor alles en niet langer de relatie als zodanig missen. Als wat je mist is de discussie van favoriete boeken of activiteiten, dan is die vriendschap kan zijn sterk genoeg om de romantiek en de breakup overleven geweest.
 • Handelen gelukkig en glimlach (zelfs als je niet), zullen de mensen je benaderen en een praatje met je. Niemand wil iemand dat ziet er ellendig te praten.
 • Hangen met je vrienden of gewoon vinden comfort in uw bed. Het zal u helpen omgaan.
 • Ga je gang en huilen! Huilen is goed voor je gezondheid, dus zorg ervoor dat je het allemaal in een nacht, u zult verhuren van al die opgehoopte stress, woede en verdriet. Nadat je het allemaal uit, zeg tegen jezelf dat je klaar bent huilen, en klaar om verder te gaan met het leven, doe het dan.
 • Verwen elke persoonlijke smaak en het plezier dat u gereserveerd voor de relatie, iets dat niet werd gedeeld. Nu is de beste tijd om alle kleine dingen doen Your Way. Hebben ansjovis op je pizza als je ze wilt. Slapen in het weekend als je ex was een vroege vogel die altijd plannen gehad. Draag favoriete kleding je ex niet leuk. Hang de kunst of posters je ex niet leuk. Luister naar de muziek van uw ex niet leuk. Dit zijn allemaal manieren om jezelf te herwinnen, opnieuw opzetten van uw gevoel van eigenwaarde als een afzonderlijk individu dan de helft van het paar

Waarschuwingen

 • Na een Break Up: Resterend 'Just Friends'. BIG NO-NO! Accepteren dat je relatie voorbij is de allereerste stap na een break-up, en zonder dat dit besef je hard zult worden ingedrukt om verder te gaan. Nu is het tijd voor vernieuwing, niet hoopt op verzoening. Neem een ​​pauze: Tuurlijk, kan er een kleine kans de twee van jullie zullen weer bij elkaar te krijgen, maar zelfs de meest scherpzinnige 'krijg je ex terug' handleidingen beginnen met deze eerste eenvoudige stap. Het zou een lange pauze, een jaar of twee zijn. Het is niet emotioneel veilig om de vriendschap te hervatten totdat je gestopt gevoel romantisch aan uw ex-partner volledig - tot je tevreden over het voelen als ze uit iemand anders.
 • Voorkom dat resten van de relatie rondslingeren. Het houden van dingen liggen rond uw huis / slaapkamer die je herinneren aan hem / haar is niet van plan om het probleem te helpen. Je moet om zich te ontdoen van hen. Gooi ze weg, of zet ze in een doos en zet die weg op zolder, of onder die los vloerdeel in uw logeerkamer. Hoe dan ook, haal ze uit de weg en uit het zicht. Uit het oog, uit het hart herinneren.