Wkanl

Hoe maak je een persoon te vergeten

Noodzaak om over te gaan van een pijnlijke relatie? Hier is hoe om te stoppen met denken over de persoon die je hart brak.

Stappen

Hoe maak je een persoon te vergeten. Verwijder alle herinneringen aan deze persoon.
Hoe maak je een persoon te vergeten. Verwijder alle herinneringen aan deze persoon.
 1. 1
  Afgesneden contact. U kunt niet vergeten iemand als je hem nog zien of haar de hele tijd, of constant horen over zijn of haar activiteiten. Overweeg deze strategieën:
  • Nemen stappen om ervoor te zorgen dat u niet zal lopen in deze persoon tijdens uw dag-tot-dag-activiteiten. Als je de neiging om boodschappen te gaan op hetzelfde moment, of neem dezelfde route naar huis van het werk, tweak je schema lichtjes zodat een toevallige ontmoeting wordt meer onwaarschijnlijk.
  • Voor nu, vermijd sociale bijeenkomsten waar je weet dat hij of zij zal aanwezig zijn. Beleefd uit te leggen aan de host die je hoopt het evenement goed gaat, en dat je weg alleen verblijft want je wilt een pijnlijke ontmoeting te vermijden.
  • Verwijder hem of haar van uw elektronische leven. Zijn of haar contactgegevens van uw telefoon-en e-mailaccount te verwijderen, te blokkeren zijn of haar Facebook-profiel, en nemen alle andere maatregelen om ongewenst contact te voorkomen. Indien nodig, wijzigen van uw e-mailadres.
  • Vraag je wederzijdse vrienden om te stoppen met het bijwerken u op van deze persoon handelingen. Iets vreselijk interessant zou kunnen zijn gebeurd, maar je hoeft niet over horen. Als je vriend vergeet en ongeluk noemt deze persoon voor u, hem zachtjes herinneren of haar van uw verzoek, iets te zeggen als, "Het spijt me, Jane, maar het is te schokkend voor mij om te denken over Bill. Misschien kunnen we praten over iets anders. "
 2. 2
  Verwijder alle herinneringen aan deze persoon. Opschonen van uw leven aan iets dat brengt pijnlijke herinneringen aan deze persoon. Niet op zoek naar deze dingen elke dag zal je helpen verder te gaan.
  • Als je niet kan verdragen om zich te ontdoen van bepaalde items, zakken ze op en vraag een familielid of een goede vriend als je ze kunt opslaan in hun huis, weg van gemakkelijke toegang. Verzoeken dat de items worden bewaard buiten je bereik voor ten minste 6 maanden.
  • Ga door je MP3-speler en alle liedjes die je herinneren aan hem of haar te verwijderen. Vervang ze met bemoedigende, upbeat tracks die u aanmoedigen om vertrouwen en vooruitkomen.
  • Als u een kind of een huisdier met deze persoon hebt, kan je natuurlijk ook niet alleen te ontdoen van hen. In plaats daarvan concentreren op de dingen die je hebt gedaan om dit wezen voeden en geef het een goed leven.
 3. 3
  Stoppen met denken over hem of haar. Zodra je contact hebt afgesneden en verwijderd zichtbare herinneringen aan deze persoon, moet het gemakkelijker maken om te voorkomen dat het denken over je pijn. Indien echter een plotselinge gedachte doet opdringen, stoppen in zijn tracks. 'Nee' zeggen om jezelf of hardop, en meteen je aandacht verschuiven naar wat er voor je. Weersta de drang om te wentelen in zelfmedelijden, en besluiten dat het denken van hem of haar op enige wijze is verboden terrein.
 4. 4
  Krijgen over een verlangen naar wraak. Erkennen dat willen wraak te nemen op iemand (door hem of haar jaloers, boos, of sorry) nog steeds geldt als het denken over hen. U kunt niet verder gaan en vergeet als je geobsedeerd door wraak, zo leren hoe het te laten gaan.
  • Als je gelooft in een hogere macht, karma, of een of andere vorm van kosmische rechtvaardigheid, reden dat hij of zij de juiste terugverdientijd uiteindelijk zal krijgen.
  • Als je niet gelooft dat iemand anders zal uitdelen terugverdientijd namens u, vrede met het feit dat het leven is niet eerlijk. Deze persoon kan je hebben gekwetst onrechtvaardig, maar dat geeft je niet het recht om te handelen uit.
  • Vergeet niet de oude George Herbert citaat: ". Living goed is de beste wraak" Gaan met je leven en weigeren te zinken naar niveau van de ander communiceert om hem of haar dat u niet zal worden beïnvloed door wat er is gebeurd, in wezen waardoor het onbelangrijk.
 5. 5
  Als u nog steeds problemen ondervindt, braaklegging tijd om je gevoelens te uiten. Als je alles hebt geprobeerd en nog steeds niet kan weerstaan ​​denken over hem of haar, probeer dan een nieuwe aanpak. Vernietiging van een beperkte hoeveelheid tijd (bijvoorbeeld een uur of twee) te gaan zitten en schrijf al je gevoelens over wat er gebeurd is. Zodra de tijd om is of je hebt opraken van de dingen te zeggen (wat het eerst komt), sluit het document en zet het weg ergens. Volgende keer dat je de verleiding om te blijven stilstaan ​​bij deze persoon, zeg tegen jezelf: "Nee, ik heb al mijn gevoelens geuit over dat. Ik zal geen tijd verspillen door doet het weer."
 6. 6
  Vind een gezonde afleiding. Blijf op het goede spoor door het vervangen van de tijd die je zou hebben doorgebracht met deze persoon (of zou hebben besteed denken over hem of haar) met een nieuwe activiteit. Neem een ​​hobby die u altijd al wilde proberen, deelnemen aan een intramurale sport-league, of start een nieuwe vorm van lichaamsbeweging. Wat het ook is, moet het zo interessant en boeiend dat je niet kunt beheren om te denken aan iets anders, terwijl je het doet.

Tips

 • Vergeten dat iemand kan helpen je verder gaan, maar probeer niet te vergeten wat je geleerd van de relatie. Geen tijd wordt verspild, zolang je iets geleerd.
 • Probeer niet om uw spullen terug te krijgen. Tenzij het een diamanten ring of iets dat is one-of-a-kind, beter niet contact met haar om het terug te krijgen je bent. Dvd's, kleren, je extra tandenborstel... laat ze gaan. Ze zijn uitsluitend bezittingen. Is het echt de pijn van het zijn in haar aanwezigheid de moeite waard om er maar een paar boxershorts terugvorderen? Niet uitwisselen van uw waardigheid voor onbenullige spullen.
 • Niet obsederen over het krijgen van "sluiting." Afgesneden contact nu, en weerstaan ​​aan de drang om toevlucht te theatrics (zoals het verzenden van een langdurig "vaarwel email"). Gewoon stoppen.
 • Doe iets anders dan wat je zou kunnen hebben met hen gedaan. Beginnen actief te worden op nieuwe dingen.
 • Hangen met je vrienden. Laat je buddies geven u een reality check over hoe je ex was niet zo om te beginnen, en dat er meer vis in de zee.
 • Wees niet snel te springen in een nieuwe relatie, om te vergeten laatste. Dit zal altijd mislukken.
 • Het is altijd moeilijk om een ​​lange termijn relatie te vergeten, weet gewoon dat je beter en niemand is perfect verdienen. Begrijp dat het leven doorgaat en dat doen mensen.

Waarschuwingen

 • Als het al maanden en je kan nog steeds niet stoppen met denken over deze persoon, zie een psycholoog.
 • Geen toevlucht tot geweld, ooit.