Wkanl

Hoe te over te gaan van een verloren relatie of een crush misgegaan

Misschien heb je twee deelden een sprookje relatie en je hem bedrog gevonden, misschien heb je twee deelden een goede relatie, maar het moest eindigen want ze was afgestapt, misschien is de man die je dacht zou fleuren uw wereld heb je niet wilt, of het mysterieuze meisje in uw gymles geeft u zijlijn kijkt gaf je de verkeerde idee en je werd afgewezen. Om wat voor reden, je bent hier omdat je gewoon iets kwijt. Als je dit leest, heb je een persoon op je geest. Deze persoon is in je geest als je weet dat hij / zij mag niet, en je het gevoel van plaats en verdrietig. Hopelijk lezen van dit artikel zal je perspectief te veranderen op de verloren relatie of je geliefde mis is gegaan en maken je sterker voor de ruwe paar dagen vooruit.

Stappen

Hoe te over te gaan van een verloren relatie of een crush misgegaan. Laten we eerlijk zijn:.. Scheidingen en Afwijzing van een crush zijn ongeveer net zo leuk als voedselvergiftiging Maar er is een ding dat nooit verandert over het leven Het overkomt iedereen Je bent zeker niet alleen..
Hoe te over te gaan van een verloren relatie of een crush misgegaan. Laten we eerlijk zijn:.. Scheidingen en Afwijzing van een crush zijn ongeveer net zo leuk als voedselvergiftiging Maar er is een ding dat nooit verandert over het leven Het overkomt iedereen Je bent zeker niet alleen..
 1. 1
  Laten we eerlijk zijn:.. Scheidingen en Afwijzing van een crush zijn ongeveer net zo leuk als voedselvergiftiging Maar er is een ding dat nooit verandert over het leven Het overkomt iedereen Je bent zeker niet alleen.. Zelfs zo triest als je bent, zul je verder gaan en een sterker persoon.
 2. 2
  First things first, probeer dan niet en laat meteen. Je hebt pijn gedaan en het is tijd om te genezen. Neem een ​​paar dagen te herinneren, denken, af, en huilen. Huilen doet helpen de pijn! Vertrouwen in een vriend en laat je genieten van aflaten, zelfs als u vindt dat u kan niet echt. Goed eten, films, muziek, vrienden en kunst / hobby's zijn uitstekende manieren om outlet uw pijn. Deze stap is erg belangrijk, en als je nodig hebt om opnieuw te lezen, herlezen het. Het is uw verplichte richting. Want voordat je beginnen te bewegen op, het is belangrijk voor de persoon te denken over de situatie en te genezen.
 3. 3
  De eerste paar dagen zijn voorbij dus wat doe je nu? Schrappen, schrappen, schrappen... alle sporen van je ex / ex-geliefden. Het is alleen je eerste week, dus je zult merken dat je alles vermengd met, wat niet is een slechte zaak. Terwijl u het te verwijderen die u zou kunnen afvragen of het goed is als je twee uit elkaar gingen, zou je heel boos of vol van depressie, maar wat je ook voelt, moet u deze verwijderen. Time je social networking sites weg te gooien van de foto's, zet het ex-vriendje of geschenken ex-vriendin in een doos, en verwijder hem / haar af. Er is absoluut geen behoefte meer aan vast te houden aan iets dat niet was bedoeld om uit te werken, dus alles verwijderen! Dat betekent tekstberichten ook!
 4. 4
  Denk na over alles grondig, maar niet obsessief. Mull het over, zo vaak als nodig, binnen reden. Overweeg alle redenen waarom je twee uit elkaar gingen, overwegen waarom de crush nooit zou werken. Ook al lijkt er geen goede reden, er was zeker een - en waarschijnlijk meer dan een. Begrijp dat je genoten hebt van elkaar voor een tijdje, of in ieder geval genoten van de gedachte van de persoon voor een tijdje, maar hoewel alles leek goed om u, als de relatie was niet wat je partner wil voor het leven, zou het uiteindelijk zijn geëindigd, wat er ook gebeurt. In dit geval, beter eerder dan later.
 5. 5
  Schrijf al je gevoelens neer. Schrijven in een dagboek of gedichten schrijven. De meeste van allemaal, absoluut eerlijk en niet zelf te wijzigen als je gaat. Een van de beste resultaten van het schrijven het allemaal op is dat soms zult u versteld staan ​​door een plotselinge inzicht dat naar je toe komt als je uitgieten je gedachten op papier. Patronen kan duidelijker worden, en als uw rouwende begint te verminderen, u vindt het zo veel makkelijker om "get" waardevolle levenslessen uit de hele ervaring als je geweest het schrijven van uw weg doorheen. Geen relatie / denken verliefdheid is ooit een mislukking als het je lukt om iets over jezelf te leren uit zijn gegaan door het allemaal met je hart te openen voor zowel vreugde en pijn. Gewoon omdat het niet uit te werken betekent niet dat het niet een noodzakelijk onderdeel van uw reis aan het worden wie je bedoeld bent te zijn. Laat minstens het leren onderdeel om je leven te verrijken.
 6. 6
  Worden betrokken. Gaan richten uw leven op andere dingen. Beginnen met trainen, start schilderen, maak een club. Gewoon omdat er iets niet gebeurd is of een relatie verloren is gegaan, hoeft niet te betekenen dat je zijn oververtegenwoordigd of verloren.
 7. 7
  Een goed gevoel over jezelf. Figuur uit alle dingen die goed over u en uw leven zijn. Ze tellen als een zegen. Soms heb je gewoon nodig hebt om jezelf te houden om jezelf beter te voelen. Niet kies zelf uit elkaar omdat u niet zijn / haar type, of je denkt dat de persoon het uitgemaakt met je omdat je denkt dat je niet zo aantrekkelijk als de andere persoon zijn ze nu daten. Tijd om te oefenen, gewicht trein, naar de spa, verfraaien jezelf, want de verliezer was degene die je verloren, niet andersom. JIJ BENT de prijs.
 8. 8
  Een uitweg vinden. Misschien een uitlaatklep voor je is, of, of je. Wat het ook mag zijn, focus je leven op dit voor een tijdje. Je gewoon kunt ontdekken een beetje meer over jezelf dan je voorheen deed.
 9. 9
  Probeer iets nieuws. Probeer een nieuwe stijl, sport of vrije tijd activiteit.
 10. 10
  Houd uw waardigheid. Vele malen, het is onze eigen ego dat de pijn veroorzaakt; we voelen afgewezen en bedrogen, in verlegenheid gebracht. We twijfelen onze eigenwaarde en toereikendheid. Een breuk, vooral een waarin je partner heeft bedrogen op je kan echt ondermijnt je zelfvertrouwen en schud je tot de kern. Helpen bij de wederopbouw je innerlijke stabiliteit door de indruk te raken met prestatie - vrijwilliger, neem een ​​klasse, doe dingen die je herinneren aan je waarde als persoon.
 11. 11
  Iemand ontmoet nieuw. En wie weet? Ze zou degene die je hebt hoeft allemaal samen zijn.
 12. 12
  Vermijd zelfmedelijden te lang. Anders wordt je vrienden begint u vermijden en u zult nog slechter voelen over jezelf. U zult merken dat uw sleutel stemming zal worden depressief en het zal moeilijk zijn om uit te komen. Je kan het niet laten dit kleine ongelukje u neer dat slecht, want het is zeker weer gebeuren in je leven, en je moet ervoor zorgen dat je het de volgende keer beter te accepteren. In plaats van te zeggen "Mijn omdat....", probeer dan zeggen "Mijn leven is geweldig, want..." en het zal je beseffen alle zegeningen in je leven verzen de vreselijke dingen die hebben plaatsgevonden in je leven.
 13. 13
  Muziek. Muziek zal u helpen betrekking hebben op uw problemen en zal u helpen om over hen. Luisteren naar uw iPod/MP3 speler voor de eerste paar maanden voor een groot deel van de tijd is de sleutel. Zelfs als het is gewoon rustige muziek. Muziek verzacht de geest, het is bewezen.

Tips

 • Onthoud deze persoon gemist, niet jij. Ze beseffen niet wat echt geweldig persoon ze echt gewoon opgaf. Je zal daar blijken te zijn een prachtige persoon die je werkelijk bent een stuk.
 • Elke dag, iets vinden dat zal doen glimlachen. Glimlachend echt helpt, zelfs op het slechtste moment van je leven. U bent vrij om te zijn wie je wilt nu te zijn, zonder te denken "zal hij / zij het erg als ik dat doen?". Niets is belangrijker dan jij. Hou van jezelf, hou van het leven, en als je wakker wordt, SMILE! (Carole King's prachtige anthem "Beautiful" heeft de lijnen, "Je hebt om op te staan ​​elke ochtend met een glimlach op je gezicht en laat de wereld al de liefde in je hart. Dan kunnen mensen ga je beter te behandelen, je bent ga vinden - ja je wilt - dat je mooi bent... als je je voelt "Soms helpt het om dat nummer elke ochtend spelen voor jezelf eerste ding).!
 • Er is een einde aan de pijn. Het probleem met afwijzing is dat het pijn doet en afhankelijk van de omstandigheden, kan het een tijdje duren om er overheen te komen. Wat je jezelf vertellen is wat je zult geloven, zo zeg tegen jezelf dat het niet uitmaakt wat, ga je krijgen door deze en verder gaan. Het is altijd nuttig te richten op het uiteinde van de pijn en pijn in plaats van zich op de pijn zelf. Er is enige waarheid in het oude gezegde van afstoffen jezelf af en om terug op het paard dat je gooide. Focussen op de afwijzing en de pijn alleen maar versterkt de pijn.
 • Wat je ook doet, ze dan niet te bellen. Wat hoop je te bereiken? Nee, je zult ze nooit meer terug want ze komen niet terug. De bottom line is dat als ze je gedumpt, ze zijn niet in je (althans niet meer). Als de relatie niet werken, heeft zij niet uit te werken voor een reden. Als ze niet zoals jij, ze zijn niet geïnteresseerd. Klinkt dat bekend? Het woord op de straat is waar en er is absoluut niets wat je kunt doen.
 • De zinsnede "Laten we gewoon vrienden zijn" meestal nooit werkt tussen ex-koppels of ex-verplettert, want er zullen altijd de onhandigheid blijven zo lang als je vrienden bent. Plus het zal nog moeilijker voor u om verder te gaan. Je kan niet geloven dat het zijn vrienden zullen de beste route te zijn, want het zal alleen maar leiden u in de problemen. Echter, als je vrienden met deze persoon geweest voor de relatie of pletten, en u en deze persoon zijn prima met zijn vrienden, dan met alle middelen, zijn vrienden! Meestal het beste advies is om geen vrienden zijn, want het zal een lastige vriendschap zijn en er zullen altijd dat "Wat als?" in de vriendschap zweven in je geest.
 • Niet blijven herinneren jezelf van die persoon. Als je hem ziet of haar proberen om geen oogcontact te praten of aan hen te doen, omdat het kan pijn doen meer en u eraan herinneren de pijn. Vergeet niet je iemand's toekomstige echtgenoot / echtgenote, moeder / dochter. U bent alles wat iemands.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op een vrij pijnlijke paar dagen. Voor het overleven van hen, lees de eerste stap weer.