Wkanl

Hoe je over een relatie in minder dan een week

Als je wilt weten hoe je over een relatie in minder dan een week, je moet bereid zijn te laten deze relatie te gaan. Zodra je klaar bent, het is niet zo moeilijk. Hoewel het duurt meestal meer dan 7 dagen om jezelf volledig te ontdoen van dat "het is - dan"-syndroom, zult u worden verrast om te leren dat je niet hoeft om een ​​week te kniezen en jezelf naar beneden te slepen verspillen. Dit artikel is over het algemeen meer geschikt voor kortere relaties - huwelijken of meer serieuze relaties is vaak veel moeilijker los te laten in zo'n korte tijd echter, zal zeven dagen na dit artikel u helpen op weg naar een beter gevoel en het krijgen over je ex..

Stappen

Hoe je over een relatie in minder dan een week. Gebruik de eerste dag om het schreeuwen, en laat je gevoelens.
Hoe je over een relatie in minder dan een week. Gebruik de eerste dag om het schreeuwen, en laat je gevoelens.
 1. 1
  Gebruik de eerste dag om het schreeuwen, en laat je gevoelens. Dit is het beste om te doen, te ventileren van wat je voelt en gewoon wat tijd alleen. Niet onderdrukken geen emoties - de confrontatie met de dingen verstoren en boos je en laat ze, of het nu door te huilen, schreeuwen in een kussen, of het allemaal opschrijven.
 2. 2
  Gebruik uw volgende dag om het door te praten, en soort dingen uit. Praten met een vriend of iemand die vertrouwd over wat je dacht over je ex, maar denk meer over waarom je uit elkaar. Praten met iemand anders betekent dat er iemand om uw problemen onder woorden met, in plaats van proberen om te gaan met alles wat in je eentje. Breng de dag proberen om dingen uit te zoeken - herinner jezelf waarom je kunt omgaan zonder dat deze relatie en lijst manieren om u te helpen beginnen te bewegen op. Deze dag is voor het opruimen van je hoofd en het instellen van jezelf een duidelijke schets van uw toekomstige zonder je ex.
 3. 3
  Op de derde dag, te ontdoen van alle bezittingen je ex je gaf. U kunt ze houden als je denkt dat ze zijn begunstigde of ze brengen goede herinneringen, maar alleen kijken naar het als een teken van vriendschap, niet van je relatie. Als ze brengen slechte herinneringen, gooi het dan uit en gooi deze op enigerlei wijze die u wenst. Geen dingen hangen van je ex over je hele kamer. Het laat zien dat je nog steeds geobsedeerd en echt in je ex, en hoe dan ook, het is gewoon niet gezond.
 4. 4
  Bijna aan het eind van de week, gebruik deze dag om te ontspannen en plezier. Uitgaan met een vriend is een goed idee, zodat ze kunnen je te troosten en zorg ervoor dat je niet depressief. Zorg ervoor dat je niet ergens heen te gaan, dat herinneringen aan je ex zal brengen. Als u ervoor kiezen om de dag alleen door te brengen in plaats daarvan, zorg ervoor dat je je gedachten af ​​te houden van je ex en stevig op je. Verwen uzelf, tijd doorbrengen ontspannen, of ga uit en doe iets wat je genieten om uw geesten op te heffen.
 5. 5
  Op de vijfde dag, focus op jezelf. Laat jezelf niet kniezen, maar eerder, wat tijd doorbrengen re-werken van uw doelen en waarden en herinneren jezelf van wie je bent. Poets je zelfstandig vaardigheden en doen wat je kunt om jezelf sterk te maken.
 6. 6
  Ontspan in de komende twee dagen. In wezen, je hebt al het harde werk gedaan. Maar gebruik maken van de extra twee dagen om echt te stoppen met denken over je ex, of liever, sorteren het allemaal uit met jezelf. Doe dingen om je gelukkiger en gezonder te maken en bereid je goed te laten gaan.

Tips

 • Vergeet niet je bent nog steeds waardig van liefde en waardering. Je bent in staat om van te houden en anderen lief te hebben.
 • Dwing jezelf niet te kniezen of depressief - laat je verdrietig te zijn, maar niet zinken in een val.
 • Bij het loslaten van je gevoelens proberen om zelfverwonding te voorkomen. Ik heb geen dergelijke acties vergoelijken of lof, ik vraag dat je wel twee keer bedenken. Want er zijn zo veel betere verkooppunten die niet zal verlaten die vaste en schadelijk littekens mentaal, spiritueel en fysiek.
 • Vergeet niet dat je waardig van een gelukkige, succesvolle relatie zijn. Deze relatie moest eindigen om voor iets beters om mee te gaan voor u.
 • Handelen op een respectabele manier, altijd - niet verliest uw waardigheid.
 • Vriendschap en liefdevolle familieleden zijn altijd een goede support systeem na een harde breuk.
 • Vooral na een zeer ernstige of langdurige relatie, kunt u worden overgelaten zeker weet wie je bent, en wat je ware doelen zijn, nu dat je single bent. Besteden veel tijd focussen op dat aspect van jezelf, want het zal voelt u zich meer gericht en onafhankelijk.
 • Door meditatie kan je over iemand in een kwestie van 2-3 dagen minimaal, maar dit het beste werkt voor korte, snelle relaties. Met behulp van de meditatie methode om... zeggen, een 2 jaar een relatie zou niet gezond zijn.

Waarschuwingen

 • Ga nooit op een date met iemand anders direct na een relatie net als een afleiding - het is egoïstisch en op de lange termijn, zal het niet veel helpen.
 • Niet iedereen is klaar in een week te krijgen door deze routine, dit is gewoon een handleiding over hoe te krijgen op de weg naar herstel.
 • Je zou spijt van wat je gedaan hebt.