Wkanl

Hoe je over een vreemdgaan vriendje

Het is al moeilijk genoeg om over een breuk. Maar als je om over een man die bedrogen, het is nog moeilijker. Ontdekken dat je vriendje is vreemdgegaan je kan een van de ergste emotionele pijn denkbaar. Gebruik deze gids om vooruit te helpen door met je leven.

Stappen

Hoe je over een vreemdgaan vriendje. Regelen om hem te ontmoeten van aangezicht tot aangezicht.
Hoe je over een vreemdgaan vriendje. Regelen om hem te ontmoeten van aangezicht tot aangezicht.
 1. 1
  Regelen om hem te ontmoeten van aangezicht tot aangezicht. Sms, per brief, e-mail, of via de telefoon scheidingen nooit zijn duidelijk. Wees er absoluut zeker van dat hij je bedriegt. Vertel hem wat je voelt. Praat het uit, ongeacht hoe lang het duurt. Er is geen andere manier kunt u een gevoel van afsluiting te ontwikkelen.
 2. 2
  Kijk in de spiegel. Zeg tegen jezelf je bent mooi en slim, en dat de bedrieger je niet verdient. Ze zijn niet waardig van uw tijd, energie, of gedachten. Ze bedrogen omdat ze niet genoeg waren veilig in zichzelf.
 3. 3
  Ga uit met je vrienden. Doe iets voor de eerste keer. Jezelf af te leiden van de pijn. Het zal pijn doen voor een tijdje, maar het is niet nodig om u te consumeren.
 4. 4
  Verwen uzelf. Trakteer uzelf op een kuuroord of een uitje, of verwen uzelf thuis. Eet een aantal van uw favoriete chocolade. Hier krijg je een manicure. Wat ook maakt u zich beter voelt.
 5. 5
  Beloof jezelf leer je van je fouten. Kijken terug op waarschuwingstekens of rode vlaggen die u negeerde dat zou laten zien dat hij was vreemdgegaan. Gelofte om niet weer voor de gek houden en om meer zorgvuldig te kijken naar een man die genoeg is om trouw te blijven zorgen.
 6. 6
  Laat je niet sleets. Gewoon omdat een vriendje bedrogen betekent niet dat ze allemaal wil.
 7. 7
  Niet de schuld van jezelf, in plaats daarvan zeg tegen jezelf dat je mooi bent en hij maakte de grootste fout van je verliezen.
 8. 8
  Laat hem gaan, en accepteer het feit dat hij bedrogen, als je hem te houden is het mogelijk dat hij kan terug gaan bedriegen.
 9. 9
  Glimlach en leef het leven ten volle.
 10. 10
  Heb je hart niet sluiten, maar wees voorzichtig rond jongens, maar probeer het eens een keer als je zeker weet dat een andere jongen is echt oprecht.
 11. 11
  Maak jezelf voelt warm - wat dat voor u betekent. Je weet dat als hij je ziet zal hij helemaal spijt bedriegt je en weet hoeveel van een idioot hij is!

Tips

 • Verwen jezelf met de dingen om je geest en tijd, bijvoorbeeld, lezen, winkelen bezetten, zwemmen, enz....
 • Nodig een paar vrienden naar een film.
 • Vergeef hem, maar maak hem duidelijk dat de relatie over is als je heel zeker dat je niet wilt dat hij nog een kans te geven
 • Schrijf op hoe je je voelt over wat hij je heeft aangedaan, hem duidelijke instructies over wat je niet willen dat er gebeurt, bijvoorbeeld, heb hem contact met u op, etc, dan is aan het eind vertel hem zijn spel met u wordt dan, dan wanneer je klaar stuur het naar hem.
 • Luisteren naar een aantal goede uiteenvallen nummers, krijg je dan het sneller!

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met het accepteren van zijn excuses, als hij je echt hield, hij zou het niet gedaan hebben in de eerste plaats!
 • Als hij van je houdt zal hij afbreken alle andere relaties die drama veroorzaken in je relatie. Iets negatiefs dat hij maakt, is gewoon omdat hij het mogelijk maakt een derde inch Op het einde, het betekent dat hij zichzelf liefheeft alleen.
 • Soms, wat je "vals spelen" overwegen is niet wat hij denkt is vals spelen. Je zou denken dat het nemen van een andere vrouw uit op een datum is vreemdgaan, maar het zal niet vals spelen voor hem. Wat ook dit misverstand leidt tot, vasthouden aan uw normen en wat voor u comfortabel is. Anders zul je worden geplakt met een levensduur van "vals spelen", die voelt heel erg als verraad hoe je het noemen.
 • Wees er absoluut zeker van dat hij is vals spelen of je zal verjagen van de arme man.
 • Niet drinken of gebruik van enige vorm van escapisme. Dit maakt het nog erger.
 • Vasthouden aan je woord, laat hem niet overtuigen dat hij zal veranderen, dat zijn loze beloftes. Mensen veranderen niet, in wezen je bent wie je bent.!