Wkanl

Hoe je over een meisje dat je liefde

Verliefd worden kan zijn briljante... of vreselijke, afhankelijk van de context. Als je verliefd op een meisje dat voelt niet hetzelfde, ongeacht de reden, de volgende stappen uit te krijgen over haar en ga verder met je leven.

Stappen

Hoe je over een meisje dat je liefde. Omgaan met onvermijdelijke situaties met gratie.
Hoe je over een meisje dat je liefde. Omgaan met onvermijdelijke situaties met gratie.

Krijgen wat ruimte

 1. 1
  Verhoog uw afstand. Niets helpt verzachten de pijn van het zien van het meisje dat je kan niet met beter dan alleen het niet om haar heen zo veel. Dit hoeft niet per se te betekenen ophouden alle contact, maar het zal betekenen het zien van haar minder, dat klinkt misschien vreselijk, maar is eigenlijk de beste manier om te beginnen krijgen op de rest van je leven. Er zijn verschillende manieren om te beginnen met het vermijden van iemand zonder te verbranden bruggen:
  • Als je zijn vrienden, stoppen met het maken van de eerste zet. Enige tijd met haar als ze je belt, hoeft haar niet zelf bellen en vragen om samen tijd doorbrengen. Je zult nog zien af ​​en toe elkaar, maar in de meeste gevallen zult u een scherpe daling van de hoeveelheid tijd die je samen doorbrengen zien - en een verhoging van uw persoonlijke vrije tijd.
  • Alter uw schema. Het verlaten voor school een paar minuten eerder dan gebruikelijk kan u helpen voorkomen stoten in het object van je affectie op de stoep of in de gang. Het nemen van ongebruikelijke routes tussen de lessen kan er bovendien voor zorgen zie je haar minder vaak. Als je ziet haar in een werkomgeving, overwegen de handel in een aantal verschuivingen, zodat je werkt minder verschuivingen naast haar.
  • Verander je scene. Heel vaak, een onbereikbare meisje is een integraal onderdeel van uw groep vrienden. Het zal u helpen om haar minder buiten het werk en de school te zien, ook, dus probeer tijd doorbrengen met een paar vrienden op een moment, in plaats van de hele groep. Als je vrienden buiten uw primaire kring, die zie je minder vaak, overwegen meer tijd doorbrengen met hen, als goed. Zij zullen zich gewaardeerd voelen, en je zal veilig worden bezet van het meisje dat je bent gevallen voor.
  • Stoppen cold turkey. Als de gedachte van haar nog zien af ​​en toe verstoort u, moet u wellicht van plan om de uitgaven tijd helemaal stoppen met haar. Bereid een paar beleefde excuses (bijvoorbeeld "Ik studeer vrij hard op dit ogenblik" of "Ik ben uitgeput van het werk vandaag"), zodat u kunt zich netjes af wanneer ze vraagt ​​om je te zien. Uiteindelijk zullen zij minder contact met u opnemen en gaan naar mensen die meer tijd te besteden om haar heen te hebben.
 2. 2
  Slam de remmen. Vermijden kan u op weg helpen, maar het zal alleen neemt u tot nu toe. In het algemeen, is er geen manier om een ​​meisje dat je bent gevallen voor meteen volledig te vermijden. Je kan in klassen, sociale kringen, of banen bij elkaar, dienen in dezelfde clubs en commissies, of anderszins jezelf vast in haar aanwezigheid. Op zulke momenten, weten hoe voorzichtig koelen uw vriendschap is een handige manier om emotionele afstand te dwingen en help jezelf verder te gaan.
  • Vermijd alleen tijd. Formele groep instellingen, zoals de werkplek en de klas zijn de ideale omgeving voor het vaststellen van emotionele grenzen. Gewoon communiceren op dezelfde manier met het meisje in kwestie als jij met iedereen. Maak het voor jezelf duidelijk en haar dat er geen speciale relatie, die je gewoon collega's het doen van werk zij aan zij. Niet uit te gaan van uw manier om haar te kiezen voor een partner als partners nodig zijn. Als je samen doen werken, houden het gesprek gericht op de taak bij de hand.
  • Vinden veiligheid in aantallen. Informele groep instellingen, zoals feesten en andere sociale bijeenkomsten, kan worden gecontroleerd door te kiezen om te communiceren met groepen mensen in plaats van individuen. Wanneer de twee van jullie zitten samen op een bank in het huis van een vriend, het is moeilijk om niet te focussen op het meisje dat je gevoelens voor. Dat veranderen tot vier personen gevuld op een bank spelen van een spel samen, en wordt het veel gemakkelijker om je aandacht rond verspreid. Nogmaals, de sleutel is om te voorkomen dat het geven van haar een speciale behandeling. Behandel haar op dezelfde manier behandel je je andere vrienden, en de druk zal worden uitgeschakeld voordat je het weet.
 3. 3
  Omgaan met onvermijdelijke situaties met gratie. Wanneer de twee van jullie tijd samen doorbrengen zonder dat iemand anders in de buurt, is het lastiger om beleefdheid evenwicht met de afstand, maar het kan worden gedaan met een bewuste inspanning van uw kant. Hier zijn een paar nuttige technieken zelf kalm en beheerst te blijven:
  • Moeten onderwerpen klaar om te bespreken. Beschouw je gedachten op elke politieke, culturele, religieuze en wetenschappelijke onderwerp dat u interessant vindt. Zelfs als je enige interesse is iets simpels als video games of films, ontdekken dat de belangstelling in je geest. Want je bent al enthousiast over deze onderwerpen, vindt u het gemakkelijk om over te praten als je een vast publiek - in feite kan je het moeilijk vindt om te stoppen met praten als je eenmaal begint. Door het nemen over informatie en meningen in plaats van emoties en relaties, zul je in staat om je hoofd koel te houden en te voorkomen dat pijnlijke onderwerpen zonder te vervreemden van het meisje als vriend.
  • Hebben altijd een activiteit bij de hand. Uiteraard kan een gedeelde activiteit worden geïnterpreteerd als een datum door beide partijen, dus het is belangrijk om te voorkomen dat de planning van dingen zoals uit eten gaan samen. In plaats daarvan, hebben tijdverdrijf in gedachten voor die situaties waarin je jezelf alleen te vinden met het meisje die u graag in uw huis, of haar, of in een auto met niets te doen. Draag een spel kaarten, of zelfs suggereren wat tijd nemen om elkaar te helpen studie. Het belangrijkste is om situaties waarin gemengde signalen de vergelijking kunt invoeren, zoals knuffelen samen op een bank of sterren kijken op een land weg te vermijden. Vergeet niet, je wilt over haar te krijgen, niet erger te maken. Zorg altijd voor een back-up plan om dit soort "romantische" downtime te voorkomen.
  • Mediteer vooraf. Meditatie heeft een aantal voordelen, niet de minste daarvan is verbeterd helderheid van geest. Zelfs een persoon die ervaart een tumult van emotie aan de binnenkant kan kalm blijven lang genoeg om een ​​avondje uit met een vriend als hij of zij leert van te voren te richten. Op zijn meest elementaire, meditatie is zo simpel als diep ademhalen en het zijn nog steeds in een rustige plaats waarbij de focus op jezelf. Zeg tegen jezelf dat je alles onder controle en blijven gericht op het krijgen over uw attractie, en dragen die focus met je als je gaat om haar te zien.
 4. 4
  Stoppen met het doen van gunsten voor haar. Niets zegt "gewoon vrienden" zo duidelijk als een weigering om uit te gaan van je weg voor een persoon in het bijzonder. Doen gunsten voor iemand omdat u zich aangetrokken tot hen zal alleen maar leiden tot je gevoel gebruiken en verder onbegrepen langs de lijn. Net zo belangrijk, het doen van gunsten voor een meisje zal slechts een van de twee mogelijke effecten op haar: One, zal ze ervan uit dat je van nature dat het geven, en beginnen met het nemen van uw gunsten voor lief, of twee, zal ze aannemen dat u probeert om gunst jezelf om haar in ruil voor de mogelijkheid van een datum, die haar ongemakkelijk zal maken om je heen.
  • Wat een gunst? Als je haar cadeaus te kopen zonder te vragen (of gewoon omdat ze zei dat ze iets wilde), haar bedekken tabblad in cafes en restaurants, bieden uw diensten als chauffeur, of haar anders te behandelen anders dan je zou een van je andere vrienden te behandelen, dat is een gunst en het is belangrijk dat u stopt.
  • Zet potentiële gunsten via een eenvoudige test. Wanneer je merkt dat je op het punt om iets voor het meisje dat je probeert te krijgen over doen, vraag jezelf af of je zo bereid om hetzelfde te doen voor een goede mannelijke vriend zou zijn. Zo niet, bent u waarschijnlijk proberen om haar een extra voordeel in plaats van gewoon een goede vriend te doen.
  • Als je twijfelt, blijf conservatief. Als u niet zeker weet of je gaat uit je weg voor het meisje, gaan ervan uit dat u dat doet en niets doen in plaats daarvan.
  • Daling verzoeken. Als het meisje in kwestie wordt gebruikt om u te doen gunsten voor haar, en vraagt ​​een gunst van u, beleefd af en alternatieven voorstellen, zoals de andere mensen die misschien in staat zijn om haar te helpen in plaats daarvan. Make-up een zachte excuus als je moet, zoals "Ik ben op zoek naar minder geld uit te geven" of "Ik moet echt wat tijd nemen om mijn huiswerk afmaken / het appartement schoonmaken / bel mijn familie vanavond." Als ze echt waardeert uw vriendschap, zullen ze het niet erg.

Neutraliseren met je geliefde

 1. 1
  Schrijf het op. Het uiten van je gevoelens op papier kunnen ze lijken beter beheersbaar, alsmede het verschaffen van een emotionele stopcontact. Hier is hoe het te doen:
  • Begin met redenen dat de relatie niet zal werken, en zet 'voelt zij zich niet op dezelfde manier over mij "aan de top van de lijst. Follow-up met een andere reden die je kunt bedenken, ook al lijkt dun: overlappende schema's, verschillende religieuze achtergronden, mensen ze houdt van wie je een hekel. Het doel is om een ​​sterk argument tegen een relatie met enorme gewicht van de nummers op te bouwen. Een tiental zo-zo redenen kan zo veel doen om uw lijden te verlichten als een ijzersterke reden.
  • Als u wilt, probeer dan het opschrijven van dingen over haar je niet bevalt, of dingen over jezelf je denkt dat ze niet zou willen. Wees voorzichtig om te voorkomen kwetsen van uw gevoel van eigenwaarde of focussen te veel op gebreken in een van jullie. Proberen om de belangrijkste focus van uw schrijven van functionele problemen, zoals onverenigbaar persoonlijkheidskenmerken, in plaats van absolute noties van 'slechte' eigenschappen te houden.
  • Houd deze woorden voor jezelf. Als je het geluk hebt om je eigen slaapkamer hebben, doe uw schrijven daar. Anders vinden een plaats in uw huis waar u alleen kunt zijn voor een tijdje en schrijf er in plaats. Schrijf met een pen of potlood in een tijdschrift of op notebook papier, in plaats van te typen op een computer. Gebruik een aparte schrijfruimte van alles wat je buiten het huis te gebruiken. Neem nooit dit schrijven naar school of werken met je.
  • Verberg je lijst zo goed mogelijk. Als u het schrijven in een notebook of tijdschrift, op te slaan in een oude schoenendoos in je kast, of op de bodem van uw huis bureaulade. Al is het maar een paar vellen papier, vouw het en glijden tussen uw matras en boxspring, zorg ervoor dat het niet uitsteekt overal.
  • Toevoegen aan je lijst als je denkt aan iets anders dat past op het. Als je denkt aan iets, terwijl u weg bent van huis, gewoon proberen om het te onthouden. Als het belangrijk genoeg is, zal je nog steeds het in gedachten tegen de tijd dat je thuis komt. Niet opschrijven overal tijdelijk.
  • Lees over uw lijst wanneer u boos of verdrietig over het meisje gevoel dat je hebt gevoelens voor, evenals elk gewenst moment je merkt dat je dagdromen over haar. Zien alle reden je ooit hebt gedacht om over te gaan van je gevoelens voor haar zal u de boost van de kracht die je nodig hebt om door te gaan geven.
 2. 2
  Druk jezelf veilig. Gewoon omdat het een slecht idee om je darmen overslaan naar het meisje dat je probeert te krijgen over (en het is een heel slecht idee om dit te doen) betekent niet dat het een slecht idee is om je gevoelens en gedachten te uiten. De truc is om een ​​veilige en constructieve manier om het te doen vinden.
  • Praat met een veilige vertrouweling. Meestal zal dit een ouder of andere naaste volwassen familielid te zijn. Een van de meest effectieve manieren om te gaan met verdriet is om je gevoelens te delen met een andere echte persoon. Als je een figuur in je leven die je impliciet kunt vertrouwen, vraag hem of haar om te luisteren en te helpen ondersteunen. Het hebben van een luisterend oor zal veel gewicht opstijgen van je schouders.
  • Overweeg begeleiding. Niet iedereen kan het zich veroorloven de tijd en geld dat counseling kosten, maar als je een van de gelukkigen, het kan een grote hulp zijn om een ​​vertrouwenspersoon voor een paar sessies te spreken. Hij of zij zal een veilige en vertrouwelijke manier voor u om uw gedachten en gevoelens te delen met een ander mens, van aangezicht tot aangezicht, en zorgen voor zachte suggesties om u te helpen ze te beheren buiten de begeleiding kamer.
 3. 3
  Krijgen artistieke. Kunst is misschien wel de meest krachtige tool mensheid ooit heeft bedacht voor het uitdrukken van gedachten en emoties. Het kan proza, poëzie, essays, beeldhouwen, schilderen, collage, zingen, een instrument bespelen, muziek componeren, of iets anders dat een scheppingsdaad combineert met een behoefte aan begrip. Engage in welke kunstvormen trekken je, zelfs als u niet geschoold zijn in hen. Wat u ook kiest om te doen, laat het dan een weg voor u om veilig je gevoelens en gedachten te uiten op een manier die leidt, in plaats van vernietigt.
  • Schrijf uit het verhaal van je gevoelens, vanaf de eerste keer dat u het object van je affectie voldaan aan de stappen die u neemt om te proberen en verder te gaan.
  • Gedichten schrijven, substitueren metaforische stand-ins voor echte mensen en emoties.
  • Slash een doek met een penseel en laat je frustratie leiden je hand.
  • Kom samen met een vriend en hebben een lange jamsessie.
  • Als je niet helemaal creatief bezig, gewoon een brief aan jezelf onder vermelding alles wat je wilt zo duidelijk mogelijk te zeggen schrijven, en stop het weg met uw lijst als u klaar bent. Het belangrijkste is om jezelf te uiten zonder zich overgeeft enige zelfdestructieve gevoelens.
 4. 4
  Houd je geest helder. Op het einde, alle van de hierboven genoemde coping-technieken zijn manieren voor u om te helpen dit doen. Emoties zijn bijna onmogelijk te veranderen 's nachts, maar zij kunnen worden bediend met enige bewuste inspanning.
  • Erken je gevoelens. Het is natuurlijk en normaal om verdriet te voelen voordat je voelt acceptatie. Niet uit de weg het toelaten, in ieder geval voor jezelf, dat je gaat door een moeilijke tijd. Begrijp jezelf zo goed mogelijk en hoeft je emoties niet af uit de hand. In plaats daarvan, alleen focussen op het houden ze onder controle.
  • Denk objectief over haar. Het is gemakkelijk om vol bitterheid en zelfs haat jegens het meisje dat je geliefde als je begint over haar te krijgen, maar dergelijke gevoelens zal u of iemand anders geen goed niet doen. Als je merkt dat je vol wrok en gal, herinner jezelf eraan dat ze nog steeds waarde als mens, en dat er goede redenen waarom je viel voor haar. Als je dat niet doet, zult u alleen uiteindelijk kwetsen jezelf meer als je probeert om het idee dat ze hatelijk met het feit dat je gevoelens had voor haar te verzoenen. Niet ontkennen haar goede eigenschappen; alleen focussen op het aanvaarden dat je niet krijgt om haar date.

Bewegen op

 1. 1
  Verschuif je aandacht. Nu dat u uw verdriet geconfronteerd frontale en maatregelen genomen om jezelf de ruimte en tijd om te genezen te geven, is het belangrijk om die ruimte en tijd te vullen met andere dingen. Meer dan alleen een verblijf afgeleid, busying jezelf met andere bezigheden zal u helpen weer op te rakelen een lust voor het leven en beginnen dingen te zien in kleur weer.
  • Denk terug aan de hoeveelheid tijd die u gebruikt om te besteden piekeren over je vroegere geliefde. Maak een ruwe schatting van hoeveel uren het kost je elke week, en op te lossen om die uren te besteden iets anders te doen. Er zal nooit een betere tijd om groot te dromen en springen in een nieuw project. Lees een boek dat je heb zin om te lezen, of zelfs van plan om een ​​van uw eigen schrijven. Ga naar een nieuwe club of vrijwilliger ergens elke zaterdag. Door het verbreden van je horizon, kun je jezelf eraan te herinneren dat de wereld is groot, vreemd en mooi, en het is nooit de moeite negeren het allemaal meer dan een persoon.
  • Open je ogen. Er zijn mooi, vriendelijk, grappig en slim meisjes overal. Neem de tijd om te zitten op een bankje met een vriend en (quietly!) vergelijken ratings van de vrouwen die lopen op straat. Bekijk ook de outfits vrouwen dragen naar de winkel of op school, en worden onder de indruk van hoeveel van hen zorgvuldig coördineren hun kleren en accessoires. Kortom, een inspanning leveren om de meisjes merkt om je heen. Vergeet nooit dat, zoals het spreekwoord zegt, er zijn genoeg vissen in de zee. Nog niet voor een nieuwe verliefdheid kijken, gewoon genieten van de diversiteit van aantrekkelijke mensen die je niet eerder had opgemerkt.
 2. 2
  Laat het verleden achter. Naarmate de tijd verstrijkt en je verdriet segues om acceptatie, vind je jezelf controleren van uw notities minder en minder. Dit is een zeker teken dat de tijd is gekomen om het proces af te ronden en verder te gaan voor goed.
  • Bewaar alle kunst die u hebt gemaakt als een direct gevolg van de verwerking van uw eerdere emoties. Zet het weg ergens zul je het niet zien, tenzij je gaat op zoek naar het. Jaar vanaf nu, zult u blij dat u hield het wel, want nu, krijgen het uit je zicht.
  • Overwegen om uw lijst of een andere haastig gekrabbeld epistels die je niet zou tellen als artistieke inspanningen en het wegwerken van hen. Burning papers is een optie; opvallend alle namen met een pen en vulling ze in flesjes worden vrijgelaten in de oceaan is een andere. De handeling van fysiek verzenden van uw gedachten en gevoelens van je af kan heel therapeutisch.
  • Kijk voor een date. Als je sociale evenementen bij te wonen, probeer het ontmoeten van nieuwe meisjes, of meisjes die je niet hebt gekregen om goed kennen. Ga uit met vrienden en ontmoet hun vrienden. Als u aan een schattig meisje, vraag dan haar uit om koffie recht op de plek. Zelfs als negen meisjes nee zeggen, kon de tiende ja te zeggen, en het is een geweldige manier om jezelf te bewijzen dat er nog veel om naar uit te kijken in uw romantische leven.

Tips

 • Duw jezelf voorzichtig en vermijd jezelf laten wentelen in je gevoelens. Het begrijpen van je gevoelens is een ding, wegkwijnen in een plas van ellende is iets heel anders.
 • Ga niet te snel bewegen. Geef jezelf alle tijd en ruimte die u nodig hebt. Sommige mensen kunnen deze dingen snel te beheren, voor anderen het meer tijd kost.

Waarschuwingen

 • Als u ouder bent dan je geliefde, zult u merken dat uw sociale landschap is veranderd. Vrienden kunnen zijn dichter bij u of verder van elkaar. Wees voorbereid op deze verandering en vrees het niet.
 • Vermijd negatieve of destructieve gedachten en mogelijke acties wanneer. In plaats daarvan, denken in termen van begrip, coping, uiten, en vrijgeven.