Wkanl

Hoe om te laten gaan van die ene liefde


Hebt u ooit een eerste? Nee, niet zoals de jongen die je de kleurpotloden in de kleuterschool ging. Maar die persoon die je had plezier met en wilde niet loslaten. Ooit geprobeerd om te laten gaan, maar kon niet, omdat je altijd al wilde ze er toen niemand anders was, als het regent, als je verdrietig was, of toen je bang?

Stappen

Hoe om te laten gaan van die ene liefde. Ontdoen van materiële dingen die je herinneren aan die persoon (want als je het ziet, het maakt hen lijkt alsof ze nog steeds met u, als ze niet.).
Hoe om te laten gaan van die ene liefde. Ontdoen van materiële dingen die je herinneren aan die persoon (want als je het ziet, het maakt hen lijkt alsof ze nog steeds met u, als ze niet.).
 1. 1
  Huilen. Niets is erger dan het bottelen alles tot dan exploderen in een emotioneel wrak als je ze ziet met iemand anders. Neem een ​​dag en gewoon vergeten. Huilen en krijg het uit je systeem.
 2. 2
  Ontdoen van materiële dingen die je herinneren aan die persoon (want als je het ziet, het maakt hen lijkt alsof ze nog steeds met u, als ze niet.)
 3. 3
  Je hoeft niet om al uw herinneringen te vergeten, de gelukkigen kan nog steeds een glimlach op je gezicht.
 4. 4
  Dichter bij familie. Zij kunnen helpen je afleiden van liefdesverdriet.
 5. 5
  Praat over hem / haar aan de ouders, begeleiders, of die vriend die er is voor u! Kunnen ze worden vertrouwd en ze willen helpen.
 6. 6
  Weet dat je niet alleen bent. Zoveel mensen zijn gegaan door het zelfde ding.
 7. 7
  Proberen te leren en te versterken zelf voor hebben gehad de ervaring. Immers, is het beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben liefgehad.
 8. 8
  Help anderen - Het zal u actief te houden en je gedachten te dingen.
 9. 9
  Studeren of te werken harder. Studeren is een geweldige manier om jezelf te verliezen en vooruit te komen op school. Het zal je gedachten richten op grotere beloften voor de toekomst.
 10. 10
  Weet dat vergeten kost tijd. Neem het stap voor stap, een dag tegelijk. Je zou kunnen krijgen dan het snel en eenvoudig omdat uw hart heeft tijd nodig om te genezen.
 11. 11
  Als je hebt gehoord van de oude gezegde "je nooit zult vergeten over je eerste liefde," laat dat je niet ontmoedigen. De waarheid is, je altijd onthouden je eerste liefde, maar je zal iemand anders beter en die is perfect voor je vinden.

Tips

 • Niet zitten mokken, en denk na over hoe je twee moesten altijd samen. Als het niet was bedoeld om te worden dan was het niet zo zijn, Dwing het niet.
 • Mediteren op iets leuker kan wonderen doen.
 • Jezelf bezig
 • Als je ziet dat je denkt van alle goede dingen, beginnen door te denken aan de dingen niet zo goed.

Waarschuwingen

 • Praat niet over hem / haar de hele tijd. Het laat zien dat je het maken van geen vooruitgang bij allen en uw vrienden en familie zullen moe of het horen van zijn / haar naam alle tijd.
 • Kijk uit voor love songs op de radio. Het kan nodig zijn om te gaan met je eigen playlist voor een tijdje.