Wkanl

Hoe je over een man

Het maakt niet uit als je hem gedumpt of als hij je gedumpt, het doet nog steeds pijn. Als een relatie eindigt, kan het moeilijk zijn om verder te gaan. Het is misschien niet meteen gebeuren, maar neem deze stappen nu over hem heen te krijgen sneller.

Stappen

Hoe je over een man. Probeer niet te lopen in hem.
Hoe je over een man. Probeer niet te lopen in hem.

Neem afstand

 1. 1
  Hang niet met hem. Een onduidelijke breuk kan worden rommelig en verwarrend. Maak duidelijk dat je wil niet meer om hem te zien.
  • Als u bent degene die de relatie beëindigd, moet u onmiddellijk opruimen van alle verwarring over de status van de dingen.
   • Gebruik geen vage zinnen als "dingen niet lijken te werken" of "Ik weet niet of dit is wat ik wil op dit moment."
   • Wees direct. Als u de situatie moet verduidelijken, kunt u niet verkeerd gaan met "Het is voorbij."
 2. 2
  Probeer niet te lopen in hem. U en uw ex kan vrienden met elkaar gemeen hebben, gedeelde belangen, een gemeenschappelijke werkplek of schoolsituatie - een van die zouden kunnen leiden dat u tegen elkaar botsen. Herschikken uw planning indien nodig, beroep doen op de hulp van je vrienden en sommige sociale media updaten om ervoor te zorgen je hem niet onverwacht zien.
  • Update uw Facebook-pagina. Uw relatie status en 'ontvrienden' je ex te veranderen. Ga door en verwijder alle foto's van de twee van u dat u geplaatst en tags te verwijderen uit foto's die zijn geplaatst door vrienden.
   • Als uw vrienden zijn stevig aan uw kant in deze break-up, vraag hen dan om "unfriend 'je ex ook.
   • Als je vrienden wilt willen een relatie met uw ex-vriend te houden, voorkomen dat een bezoek van hun social media pagina's waar je zou kunnen zien berichten of foto's van je ex.
  • Verander je routine. U moet nog komen opdagen voor het werk of naar school gaan - zelfs als uw ex is er ook. En u wilt in staat zijn om uw favoriete hangplekken bezoeken zonder zorgen te maken over het uitvoeren van in om je-weet-wel, dus je moet misschien een beetje creatief met je rooster te krijgen.
   • Wachten tot de laatste minuut en schuif in je stoel in de klas vlak voordat de bel gaat. Op die manier zal je niet het risico dat een ongewenste gesprek met je ex.
   • Op het werk, breng uw eigen koffie en snacks te houden op uw bureau, zodat je niet het risico lopen in uw vroegere vlam in het kantoor kantine. Als het pad naar het damestoilet loopt vlak langs zijn bureau, kijk of je kunt gebruik maken van de faciliteiten in een ander kantoor of op een andere verdieping. Als je bang een ontmoeting bij de kopieermachine, bespaar je Xeroxing voor het einde van de dag of roep een sympathieke collega om kopieën te maken voor u.
   • Als je frequent dezelfde stomerijen, bar, bibliotheek of andere locatie als uw ex-vriendje, proberen te gaan op een andere dag dan normaal of stoppen in een iets eerder of later dan uw gewone tijd om te voorkomen dat het zien van hem.
 3. 3
  Sommige mentale ruimte te creëren. Het maakt niet uit hoe succesvol je bent op het vermijden van je ex als je blijft mentaal herbeleven elk gevecht en elke goede tijd. Druk je hersenen met nieuwe activiteiten te houden van piekeren over wat er was.
  • Neem een ​​nieuwe hobby. Altijd al willen leren hoe je buik dansen? Geïnteresseerd in fotografie? Nu is het tijd om jezelf onder te dompelen in een nieuwe activiteit die je geest bezig zal houden en helpen u een interesse verkennen en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.
  • Vrijwilliger. Zoek craigslist voor vrijwilligerswerk of bezoek sites zoals OneBrick.org, Sparked.com of Kiva.org. Of gewoon contact opnemen met de lokale daklozenopvang, dierlijke redding organisaties, scholen of kerken.
   • Niet alleen vrijwilligerswerk help anderen, het neemt je buiten jezelf en activeert je hersenen de beloning centra. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat altruïstisch gedrag maakt je aantrekkelijker voor nieuwe romantische partners. Dat is een win-win.
  • Weggooien ongewenste souvenirs uit je relatie. Foto's weggooien, brieven die hij stuurde en giften die hij je gaf. Als u niet zeker weet dat je klaar bent om te laten gaan bent, stash het allemaal in een doos en uit het zicht.
   • Als u e-mails je ex heeft je gestuurd, ze verwijderen. Als u denkt dat er misschien een correspondentie of twee die u wilt opslaan te zijn, maakt u een map, zet alle e-mails binnen en van plan om ze later herzien.
   • Als je een sieraad dat sentimentele waarde voor je ex kan hebben, vraag hem of hij zou het graag terug hebben. Zo niet, dan is er mee doen als het je past.

Het adres van uw gevoelens

 1. 1
  Begrijp de stadia van rouw. Het einde van een relatie - het maakt niet uit hoe lang het duurde - is een verlies, en met verlies komt verdriet. Iedereen treurt anders, maar verdriet heeft een aantal gemeenschappelijke elementen.
  • Ontkenning, woede, onderhandelen, depressie en acceptatie: de vijf stadia van rouw geïntroduceerd door Elisabeth Kubler-Ross in 1969 hebben een universele leidraad voor wat iemand ervaart een verlies kan verwachten om te gaan door geworden.
   • Je zal niet per se te gaan door al deze stadia in uw reis naar genezing en zelfs als je dat doet, kun je niet door ze in volgorde. Toch is het goed om te weten wat je zou verwachten en begrijpen dat wat je voelt is volkomen normaal.
   • Afhankelijk van de omstandigheden van uw breuk, kunt u ook het gevoel verdriet, eenzaamheid, spijt, angst, schuld, onzekerheid of een verscheidenheid van andere negatieve emoties.
   • U kunt ook last fysieke symptomen van verdriet. Hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid, verlies van eetlust, gewichtstoename, pijn, pijn en vermoeidheid zijn niet ongewoon voor iemand gaan door een breuk.
 2. 2
  Laat het uit. Het houden van uw emoties opgekropt kan de pijn die je voelt verlengen. Dit is de tijd om uit te reiken aan vrienden en familieleden die zijn goede luisteraars. Of als je niet zo'n prater, kunt u uw gedachten te delen in een dagboek of blog.
  • Praat met iemand die je vertrouwt. Draai om je moeder, je oma, je tante, zelfs je neef of beste vriend. Het delen van je gevoelens en weten dat iemand anders begrijpt wat je doormaakt kan de last van je verdriet te verlichten.
  • Hebben een denkbeeldige gesprek met je ex. Een studie toonde aan dat mensen die denkbeeldige gesprekken gehad en toen afscheid van hun partner hadden meer verlichting van verdriet dan degenen die dat niet deden.
  • Schrijf een brief aan je ex - maar niet opsturen. In plaats van rokend over wat je had moeten zeggen en wat je nu zou zeggen als je liep in je ex, plegen die gedachten en gevoelens op papier. Maak je geen zorgen over het feit dat vreselijk coherente en goede grammatica en spelling zeker niet hier tellen. Het idee is om de woede, verdriet, wrok en wat andere emoties uit je systeem en op papier.
 3. 3
  Vervloeken als je wilt. Het blijkt dat het gebruik van scheldwoorden kunt u profiteren door het verminderen van uw pijn. Een studie gepubliceerd in NeuroReport toonde een verband tussen vloeken en pijnvermindering.
 4. 4
  Tik in je spirituele kant. Welke vorm dan ook te nemen, zich tot een spirituele praktijk kan u helpen om rust te vinden in het midden van de onrust veroorzaakt door een breuk.
  • In een verdriet studie gerapporteerd in het British Medical Journal, vonden de onderzoekers dat mensen die een sterke spirituele overtuigingen lijken verdriet meer snel en volledig op te lossen dan die zonder overtuigingen.
  • Probeer meditatie. Elke grote wereldreligie heeft een of andere vorm van contemplatieve praktijk met een meditatieve component, dus kies degene die het beste bij u past. Deze omvatten yoga, tai chi, gebed, Qi gong en transcendente meditatie een paar te noemen.
 5. 5
  Zie een professional als u niet in staat om een emotionele herstel te maken bent. Vrouwen die niet hadden gekregen over een relatie met 16 weken na een breuk had hersenactiviteit afgenomen in de regio geassocieerd met emotie, motivatie en aandacht. Met andere woorden, hun hersenen fysiek veranderd, dat het onvermogen zich te concentreren en om op te staan ​​en te gaan verklaart. Laat jezelf niet gaan dit langere tijd zonder tussenkomst.

Bewegen op

 1. 1
  Breng tijd door met vrienden. Uw vrienden zullen er voor u geen kwestie wat uw relatie status, en het is goed om wat tijd te nemen om ze te waarderen en opnieuw aansluiten. Maak een plan om te lunchen, naar een club, raakte het winkelcentrum - wat je ook genieten.
 2. 2
  Maak een verheffende afspeellijst. Luisteren naar muziek zorgt ervoor dat je hersenen om dopamine los - een feel-good chemicaliën. Samen een afspeellijst van nummers die je inspireren, laten je lachen en ervoor zorgen dat je opstaan ​​en dansen.
  • Kies nummers met een boodschap van empowerment. Cosmopolitan Magazine genoteerd deze melodieën op een lijst met songs die kan helpen om over een breuk.
   • "Since U Been Gone," Kelly Clarkson
   • "Forget You", Cee Lo Green
   • "Single Ladies," Beyonce
   • "So What", Pink
   • "Sterker," Brittany Spears
  • Zing het luid, zing het trots. Voor een extra bult van energie en positiviteit, zing mee met uw muziek. Als je ex je ooit verteld dat je niet kon zingen, zingen luider!
 3. 3
  Adopteer een huisdier. De voordelen van huisdiereigenaren zijn goed gedocumenteerd. Het hebben van een harige vriend om te zorgen voor verhogingen gevoelens van welbevinden, vermindert eenzaamheid, vermindert pijn, verbetert de lichamelijke conditie, draagt ​​bij aan het gevoel van eigenwaarde en depressie kunnen bestrijden.
  • Het lopen van een hond is een geweldige manier om te bewegen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Het creëren van nieuwe vriendschappen met andere hondenbezitters kunnen helpen verhogen van uw sociale kring en versterken van uw support systeem.
  • Huisdieren bieden onvoorwaardelijke liefde. Je zal niet zo veel stress over het vinden van de man die je dat soort absolute genegenheid zal geven als je het al krijgt het van uw viervoeter.
 4. 4
  Krijgen in vorm. Als je hebt ook al bummed uit te gaan naar de sportschool of zet uw plannen voor de training voor de marathon in de wacht, nu is het tijd om terug te gaan naar het. Zoals muziek, oefening releases aangename stoffen in de hersenen, zodat je niet alleen goed uitzien, zult u zich beter voelt, ook.
  • Oefening kan verbeteren uw slaap, het verhogen van uw energie en het vergroten van je zelfvertrouwen - gebieden van je leven, dat een hit kan hebben genomen na uw breuk.
  • Als u uw verlangen overindulged voor comfort voedingsmiddelen na uw breuk, kan u hebt gezet op een pond of twee. Oefening kan u helpen bij opstijgen het extra gewicht.
 5. 5
  Besteed tijd aan je uiterlijk. Je hoeft niet naar een full-blown makeover doen (hoewel je zou kunnen), maar zorg ervoor dat u uw beste kijken zal u helpen zich beter voelt en maak je aantrekkelijker voor het andere geslacht.
  • Pagina door middel van mode magazines en websites voor inspiratie voor een nieuwe look. Het is niet alleen u, die een verandering hunkert na afscheid met een vriendje, zie je tal van celebrity "voor" en "na" foto's documenteren van post-verbreken makeovers.
  • Overweeg een kleine verandering als het krijgen van hoogtepunten of overschakelen op een nieuwe kleur van de lipgloss. Een frisse uitstraling helpt bij de ondersteuning van uw frisse, nieuwe benadering van je leven.
 6. 6
  Blijven openstaan ​​voor nieuwe mogelijkheden. U mag nog niet klaar zijn tot op heden, maar dat betekent niet dat je hoeft te kerels helemaal voorkomen. Ga ergens je kunt oefenen je flirten of op zijn minst het toepassingsgebied dat cuties van het andere geslacht.
  • Als je iemand ziet dat je aangetrokken tot, maak oogcontact en glimlach. Vergeet niet, een kopje koffie of een gesprek is geen verplichting.
  • Als je wel aan iemand die je wilt, blijf weg van hen de fijne weten over uw breuk en een lijst van fouten en tekortkomingen van je ex. Een potentiële nieuwe man wil niet zo snel en zeker niet in negatieve termen te horen over de oude man. Praten slecht over je ex is een turn-off.

Tips

 • Beste manier om over een jongen / meisje krijgen een nieuwe. [Gewoon een feit van het leven zelf]. Ja.. sorta als een rebound (helpt een.. veel!).. Gewoon naar buiten gaan een paar keer.. ga naar een plaats waar er luide muziek en veel ruimte om te dansen, te maken met iemand die gewoon voor de lol... krijg je geest uit hem / haar. En elke keer dat je loopt in je ex-geliefde.. denk maar aan alle mooie momenten die je had met de rebound-persoon..; 0) - peace out.. -!

Waarschuwingen

 • Ga niet overal scholen iedereen te vertellen. Zeg niet dat je bent verdrietig op je Myspace orFfacebook, maar zeg niet dat je tevreden en gelukkig bent, hoef je niet wilt dat hij te denken dat je nooit iets helemaal niet, jongens nog steeds gevoelens, maar vermijd alles wat te maken heeft met het plaatsen hem.