Wkanl

Hoe te lopen op hoge hakken

Het dragen van hoge hakken kan je, zodat je benen slanker lijken te staan, je maag is vlakker, en uw is niet te stoppen. Het kan ook wonderen doen voor uw pas, maar het lopen op hoge hakken is niet een natuurlijk talent - het is aangeleerde vaardigheid, geperfectioneerd door de praktijk en discipline.

Stappen

Hoe te lopen op hoge hakken. Klein beginnen en werk je weg omhoog.
Hoe te lopen op hoge hakken. Klein beginnen en werk je weg omhoog.
 1. 1
  Klein beginnen en werk je weg omhoog. Ga niet uit niet ooit versleten hakken om uitglijden op een aantal 4 inch stiletto's. Er zijn veel hakken om uit te kiezen, variërend in hoogte, dikte en vorm. Trainen van uw voeten zal je enkels aan de kracht die ze nodig hebben om veilig en sierlijk lopen op hoge hakken te ontwikkelen.
  • Beginnen met een schoen die een brede, lage hak (2-3 cm) en veel steun meer dan je voet en op de hiel heeft. De in deze afbeelding schoenen goed zou zijn. Zo zou een paar laarzen.
  • Vervolgens worden comfortabel met kitten heels (laag, mager hielen; meestal sandalen). Deze zullen u helpen beginnen met het leren om je evenwicht te bewaren.
  • Gaan naar laarzen met een hogere (maar breed) hiel. Het zal helpen uw voet wennen aan die zich in een steile boog, maar de breedheid van de hiel en de steun van de boot zal de overgang te vergemakkelijken.
  • Probeer hoge sleehak, waarbij de hiel geheel wordt bevestigd aan de zool van de schoen, waardoor je meer balans en comfort terwijl zodat u om te wennen aan het hebben van de hiel van je voet geplaatst hoog boven het niveau van je tenen. Deze zullen minder steun dan laarzen hebben, en als je die met een slanke wig, zullen ze een goede segue zijn in stiletto's.
  • Draag de moeder van alle hakken. hielen worden ook aangeduid als "spike hakken". 3-4 cm zal u alle voordelen van het dragen van hoge hakken te geven; iets hoger zal je veel meer verdriet voor niet veel meer schoonheid te geven.
 2. 2
  Kies uw schoenen zorgvuldig. Niet alle hoge hakken zijn gelijk geschapen. Sta in je schoenen op een harde vloer met je knieën recht, en kijk of je jezelf kunt verhogen op je tenen een centimeter. Als je niet kunt, de hakken zijn nu te hoog voor jou, en je moet ze niet dragen. Als u probeert om hakken te dragen deze lange, zul je uiteindelijk lopen met je knieën gebogen naar voren, en dat is een goede manier om zeer pijnlijke krijgen, niet te vergeten op zoek nogal gek. U wilt er ook om net genoeg "ademruimte", zodat u kunt kussens later toevoegen in de zolen.
 3. 3
  Neem kleine stapjes. Wandelen in de hoogste hakken is niet zoals het lopen je geleerd te doen als je een kind, dus je moet een paar dingen die misschien het gevoel contra-intuïtief doen:
  • Neem kleine, langzame stappen, zorg ervoor dat u uw knieën niet meer dan je normaal zou buigen. U zult merken dat hakken de neiging om uw pas te verkorten een beetje. De groter de hak, hoe korter de pas eindigt.
  • Zet je hiel naar beneden eerste vlak voor je tenen (niet plop ze neer op hetzelfde moment, en niet zet je tenen naar beneden eerst). Zodra uw gewicht op de bal van je voeten, verplaats je je gewicht naar voren, alsof je loopt op je tenen.
  • Houd je benen dicht bij elkaar. Catwalk modellen vaak iets zullen kruisen de ene voet voor de andere om hun heupen een beetje meer zwaaien, maar het zal wat extra oefening nemen om dit onder de knie.
  • Sta met de hiel van een voet te raken het midden van de andere voet, terwijl gebogen in een hoek van het. Zet je gewicht op de teen van de voet in de rug en als het moe wordt, schakelen.
 4. 4
  Praktijk. Draag je hakken voor een dag rond het huis voordat je draagt ​​ze uit. Dit zal niet alleen toelaten om te wennen aan het dragen van hen, maar het zal ook slijtplekken op de bodem te creëren, zodat ze minder glad. Zorg ervoor dat je de praktijk doet alle dingen die je normaal zou doen tijdens het lopen, zoals:
  • Richting te veranderen. Lopen, stoppen, draaien of draai je om en loop wat meer.
  • Bloot uw hielen op verschillende ondergronden. U zult waarschijnlijk moeten lopen op beide verdiepingen en tapijten, en je kan een dag worden verwacht dat zij op een gladde, houten vloer loopt, zodat je kunt...
  • Dansen. Als u van plan bent op het dragen van je hielen naar een nachtclub of een feestje waar je weet dat je gaat te willen boogie neer, dan dansen op het ritme van uw eigen slagwerker in de privacy van uw huis totdat uw comfortabele schudden dingen in je hielen.
  • Vergeet niet over de trap! Plaats uw hele voet op elke stap als je naar beneden komen de trappen, maar alleen plaatst de bal van je voet op elke stap als je omhoog gaat. Vasthouden aan die reling sierlijk, voor het geval dat.
  • Lopen op hakken binnenshuis is heel anders dan het lopen in hen buiten. Zonder de zachte demping van tapijt, of het vlakke zelfs overdekte oppervlakte van linoleum of hout, het lopen op hakken kan tien keer zo moeilijk. Zelfs kleine oppervlak gebreken in asfalt zal presenteren moeilijkheden, dus probeer het lopen op en neer buiten uw huis een paar keer. Een goede plek om te oefenen nadat je onder de knie hebt gekregen in je huis is om je hakken te dragen naar de supermarkt. Gebruik uw winkelwagen voor het evenwicht!
 5. 5
  Voeg demping overal waar er veel druk en / of wrijving. Er zijn kussens gemaakt in verschillende vormen en van verschillende materialen die je kunt vasthouden aan de binnenkant van je schoen voor comfortabeler lopen. Gebruik ze royaal.
 6. 6
  Geef je voeten een pauze. Zitten elke twintig minuten of zo. Als je in de badkamer, ga zitten. Niet je hielen af ​​te nemen, zal dit alleen kan de pijn te verergeren. Zwellen ze een beetje nadat je ze af, waardoor het moeilijker om door te gaan na het maakt.

Tips

 • Focus op een stap tegelijk.
 • U wilt uw knieën te buigen en leun iets naar achteren. In plaats daarvan concentreren op het behoud van een goede houding in de bovenste helft, en neemt kleinere, meer nauwkeurige stappen.
 • Koop een kwaliteit paar schoenen. Schoenen in de 40€ en maximaal bereik gaat langer mee en zijn beter voor uw voeten. Sommige merken maken schoenen met een steviger hak spike en comfortabel voetbed. Als u op zoek bent naar schoenen te dansen in, contact op met uw lokale dans instructie school voor aanbevelingen over stijlvolle schoenen die zijn ontworpen om te dansen.
 • Als je open teen schoenen proberen kussens zetten rond het gebied waar je teen voldoet aan uw voet. Dit zal hen niet wegglijden uit de open teen en uw voeten zullen niet uitschuiven. Dit helpt als je kleine of dunne voeten / tenen!
 • Hoe groter je voeten, hoe hoger een hak je in staat zijn om comfortabel te dragen. Dus denk niet dat je nodig hebt om dezelfde hakken die modellen doen dragen, velen van hen hebben grote voeten om hun grote gestalte passen!

Waarschuwingen

 • Loop voorzichtig. Gras, kasseien, en de roosters of riolen zijn je vijand. Zelfs een scheur op de stoep kan brengen u naar beneden als het slikt het puntje van je hiel. Kijk waar je loopt en zelfs niet denken over macht wandelen of joggen met die hakken op.
 • Rijden op hoge hakken is over het algemeen geen goed idee, vooral met een standaard transmissie. Draag flats of tennis schoenen voor het rijden. Vermijd flip-flops, want deze schoenen kunnen verstrikt raken in de pedalen.
 • Maakt niet uit hoe mooi je hielen zijn, draag ze niet de hele tijd. Het dragen van hakken te vaak kan leiden tot chronische voet-en rugpijn.