Wkanl

Hoe om te baden, zoals oude koningen en koninginnen


In het Midden-, buurt, en het Verre Oosten, zijn baden altijd al een belangrijk onderdeel van de schoonheid cultuur (vandaar de befaamde Turkse handdoeken). Hun Queens zijn legendarisch, bijvoorbeeld Scheherazade redde haar nek door betoverende de Sultan Shahryar voor 1001 nachten en Cleopatra bracht het Romeinse Rijk op de knieën, twee keer. Hier zijn een paar van hun schoonheid trucs.

Stappen

Hoe om te baden, zoals oude koningen en koninginnen. Baden als cleopatra door het weken in melk (een natuurlijke exfoliant) en honing (een geweldige vochtinbrengende crème).
Hoe om te baden, zoals oude koningen en koninginnen. Baden als cleopatra door het weken in melk (een natuurlijke exfoliant) en honing (een geweldige vochtinbrengende crème).
 1. 1
  Baden als cleopatra door het weken in melk (een natuurlijke exfoliant) en honing (een geweldige vochtinbrengende crème). Voeg 1 kopje melk en 1/2 kopje honing aan badwater. U kunt ook een paar druppels van je favoriete essentiële olie toe te voegen.
 2. 2
  Neem een zwarte of groene thee zakje, nat met warm water en druk het over je lippen gedurende vijf minuten om snel gekloofde lippen.
 3. 3
  Spoel je haar met thee op droog haar beurt te maken in zachte en vloeiende sluizen.
 4. 4
  Gebruik amandelolie te hydrateren zodra je uit het bad. Meng 1/8 c amandelolie met 1 tl. sesamolie en 4 druppels van je favoriete essentiële olie.
  • Wrijf de olie in uw huid met een sinaasappelschil te exfoliëren.
  • Masseer een beetje van de olie in je haar voor diepe conditioning. Dan is het in uw nagels wrijven om geef ze schitteren.
 5. 5
  Meng een paar druppels pepermuntolie met amandelolie voor een verfrissende voetmassage, als je een beetje extra zorg nodig hebben.

Tips

 • U kunt melkpoeder gebruiken voor het bad - net giet het in als u het bad te trekken, dan slis te ontbinden. Afhankelijk van hoeveel water je in het bad te gebruiken, 1 tot 3 kopjes werkt prima. Eindig uw bad met een snelle douche te spoelen. Uw huid voelt glad, zacht en verfrist.
 • Weet je niet welke essentiële olie te kiezen? Enkele van de meest populaire in Afrika en het Midden-Oosten sinds de oudheid zijn: Amber, Cedar-hout, wierook, mirre, jasmijn, roos en muskus.
 • Wilt u misschien gewoon zitten in een warm bad met bubbels! Het is ontspannend!
 • Gebruik populaire oude ingrediënten, want ze geven je een authentiek tintje.
 • Veel spellen hebben eeuwen geduurd. Je zou een aantal van deze spelen of huur films met historische / romantische thema's voor post-bad R & R.
 • Plan een romantische oude avond voor zes twee-, met diner gemaakt van oude recepten (je kunt ze vinden op het internet), en het bad als voorgerecht of dessert.
 • Als je echt wilt gaan voor de authenticiteit van een oude koning of koningin, proberen te leren een oude taal te gebruiken in uw bad.