Wkanl

Hoe kunt u uw partner masseren

Massage is altijd een sensuele ervaring: dat is de aard van het. Zoals alle wezens, mensen moeten fysiek contact in hun leven, maar, helaas, de meeste zijn te druk of te verlegen om te communiceren door middel van aanraking. Veel mensen genieten van massages op regelmatige basis, omdat het helpt hen om goed gevoel over zichzelf en, natuurlijk, het geven van een massage is een geweldige manier om iemand die je zorg laten zien over hen. Van onze vijf zintuigen, detail is het meest zinvol. Geven elkaar een luxe massage kan u en uw partner mee te nemen.

Stappen

Hoe kunt u uw partner masseren. Stel uw massageruimte.
Hoe kunt u uw partner masseren. Stel uw massageruimte.
 1. 1
  Stel uw massageruimte:
  1. Kies een kamer met genoeg ruimte om te bewegen, en voorzien in een dekbed. De beste plek om je partner te geven een romantische massage is op de vloer - een bed is te veerkrachtig.
  2. Stel de scène met veel warmte (licht het vuur als je die hebt), kaarsen en ontspannende muziek. Schakel de telefoon.
  3. Fetch paar kussens om je partner comfortabel, wat handdoeken en rustgevende massage olie te houden. De kamer moet warm zijn voor het comfort van uw partner. Plaats uw olie binnen handbereik, de meer behaarde je partner is, hoe meer olie je nodig hebt.
 2. 2
  Krijgen in positie:
  1. Vraag je partner om comfortabel op het dekbed te krijgen, liggend gezicht naar beneden met een kussen onder zijn of haar hoofd en een onder de voeten. Bedekken hun lichaam met twee grote handdoeken.
  2. Kniel schrijlings onderkant van je partner, zorg ervoor dat u zowel comfortabel. Neemt een deel van je gewicht op je benen en je zult in staat zijn om gemakkelijk mee terug van je partner te bereiken zonder inspanning uw eigen.
 3. 3
  Begin uw massage:
  1. Plaats je handen op de rug van je partner, over de handdoeken, en vraag hen om 3 lange, diep adem te halen. Als ze inademen, ademen net zoals ze doen.
  2. Vouw de bovenkant handdoek neer, giet een beetje olie in de palm van je handen en wrijf ze samen om het te verwarmen.
  3. Zwaai je je handen uit de basis van de rug, aan weerszijden van de wervelkolom, over de schouders en beroerte soepel naar beneden met uw vingertoppen aan de start. Houd het licht op het eerste, voorzichtig toenemende druk als je herhalen. Vergeet niet om je tijd te nemen.
 4. 4
  Masseer de rug, nek en schouders:
  1. Plaats een hand op de top van de andere en de cirkel rond elk van de schouderbladen. Logeren lekker langzaam, gebruik maken van de kussentjes van je vingers op de toppen van de schouders masseren, rond de zijkanten van de nek en tot aan de basis van de schedel.
  2. Houd hetzelfde ritme gaan, als je pick-up van de spieren rond de toppen van de schouders met je vingers en duimen, knijpen om ze los te komen. Zodra de schouders van je partner ontspannen voelen, zwaai terug naar de basis van de wervelkolom met een paar lange, vloeiende bewegingen.
  3. Spreid uw handen met een duim aan weerszijden van de wervelkolom. Beginnend bij de basis, aanloop naar de top en zachtjes terug naar beneden. Met je handpalmen, voorzichtig verhogen de druk elke keer dat je gaat, zodat uw handen kalmeren de spieren aan weerszijden van hun rug.
  4. Overgaan tot een aantal petrissage - houden de druk op de palmen van je handen, maak kleine cirkels met uw duim helemaal tot beide zijden van de wervelkolom. Weet de botten van de wervelkolom niet aan, maar als je het gevoel geen knopen langs je partner terug is wilt u wellicht meer tijd besteden aan hen: vraag je partner hoe het voelt. Houd uw handen geolied. Sweep terug naar beneden, vervolgens zo vaak herhalen als je allebei graag.
  5. Vouw de handdoeken neer een beetje meer. Maak kussentjes van je handen en bewegen op en neer over je partner onderrug, billen en heupen.
 5. 5
  Masseer de benen van je partner:
  1. Verplaatsen naar een knielende positie tussen voeten van je partner en een lange, vloeiende slag te geven aan de benen: enkel tot dij en weer terug.
  2. Aandacht besteden aan hun voeten: zorg ervoor dat uw handen goed geolied, doen kleine druk cirkels met uw duimen onder hun tenen, rond de bogen, alle rond de hiel en rond de enkels. Als je partner lijkt kietelen, is het best om dit deel uit te laten.
  3. Maak cirkelvormige bewegingen van de wortels van de tenen, omhoog over de voeten, rond de enkels en de langs de benen. Houd uw vingers buiten de belangrijkste spier, je duimen naar binnen. Onderhoud uw ritme. Houd uw bewegingen langzaam en zacht, en blijf in beweging.
  4. Verzacht de benen van je partner met een lange, neerwaartse bewegingen van de bovenbenen aan de zolen van hun voeten. Als je een beroerte naar beneden, druk dan op de palmen van je handen steviger dan til bij de tenen.
 6. 6
  Masseer de fronten van de benen en voeten:
  1. Krijg je partner om te draaien. Als ze comfortabel liggend op hun rug, zet het kussen onder de knieën - als ze een back probleem, voeg meer kussens als dat nodig is. Bedek ze weer met de handdoeken.
  2. Vouw de onderkant handdoek en olie uw handen. Gebruik je handpalmen lang op te geven, zelfs strijkt helemaal uit de tenen naar de toppen van de benen en weer naar beneden - gaan heel licht over de knieën.
  3. Draai de tenen door het rollen van het pad van een ieder, stevig, tussen duim en wijsvinger. Dan rest enkel uw partner in de palm van een hand en massage met je andere hand: de duim aan de ene kant, vingers op de andere.
  4. Doorgaan op de benen met uw duim-en-vingers beweging. Je moet zachtjes gaan over de knieën, maar zeer stevig op de dijen. Het houden van uw ritme, en met veel olie op je handen, pak je de bovenste dijspieren en squeeze - zoals je deed met de schouders.
  5. Werk zachtjes terug naar beneden de benen met cirkelvormige bewegingen, waardoor de druk op de down slag met uw vingertoppen; op de omhoog slag met je handpalmen. Vouw de handdoek terug naar de benen en voeten te dekken.
 7. 7
  Masseer de voorkant van het bovenlichaam van je partner:
  1. Verplaatsen naar een positie achter het hoofd van je partner.
  2. Vouw de bovenkant handdoek neer, en maak lange vloeiende bewegingen van schouder tot de taille. Als je terug naar de schouders, gebruik zachtjes de rug van je handen aan de slag over de nek van je partner en onder de kin blijven. Na weer naar beneden om de schouders, vegen de palmen van je handen langs de bovenarmen dan terug naar de schouders. Herhaal dit zo vaak als je allebei graag.
  3. Spreid je vingers en cirkel rond de borstspieren (borstspieren).
  4. Massage rond de schouders en tot in de achterkant van de nek. Maak kleine cirkels druk, via de pads van de duimen, aan weerszijden van de ruggengraat naar de basis van de schedel. Raak nooit de ruggengraat zelf: het is ongemakkelijk en kunnen letsel veroorzaken.
  5. Cradle schouderspieren je partner in de palmen van je handen, en glad zachtjes in cirkels naar beide kanten.
 8. 8
  Masseer de tempels en de hoofdhuid:
  1. Rust het hoofd van je partner in beide handen. Met behulp van stevige cirkelvormige bewegingen, beweeg je handen over hun hoofd - probeer in voortdurend contact met de hoofdhuid te houden. Je moet eigenlijk voelt de hoofdhuid bewegen.
  2. Leggen hun hoofd zachtjes naar beneden en beroerte hun voorhoofd met uw vingertoppen. Strijk de kwast lichtjes naar je toe, het passeren van een hand snel over de andere, tillen af ​​als je de haarlijn te bereiken. Maak uw slagen lichter en lichter als je verder.
 9. 9
  Voltooi de massage:
  1. Leg je handen op de buik van je partner met veel olie, en zwaai je je handen in een lichte beroerte, omhoog over de borst en langs de armen, eindelijk opstijgen van de handen. Herhaal dit zo vaak als je wilt.
  2. Ontspan. Misschien delen een drankje, of samen te zitten. Geniet van elkaars gezelschap.

  Tips

  • De meest waardevolle kwaliteit in een goede masseur is empathie - het vermogen om te 'voelen' wat je partner voelt. Het is makkelijk als je je laat merken dat hun lichaamstaal - zijn hun spieren ontspannen onder je handen? Zijn ze lacht? En, natuurlijk, vergeet dan niet om hen te vragen hoe het is voor hen!
  • Elke zo vaak, tijdens de massage, vraag je partner als ze willen hadden u nog meer van een bepaalde beweging gedaan, of als je iets hebt gemist.
  • Sommige mensen zijn nerveus om aangeraakt: dit zou zichzelf zien als ticklishness of een neiging te gespannen wanneer leg je een hand op hen. Als je partner ziek is-bij-gemak als deze, beginnen geleidelijk, met een niet-bedreigende omgeving, zoals hun handen, hoofdhuid of de toppen van hun schouders. Het is belangrijk niet te haasten. Uw hand stevig op zijn plaats zal sensaties van tickleishness verlichten
  • Als u het ontvangen van uw massage, het is fijn om je partner te vragen om langzamer te gaan, om steviger of meer zachte druk te gebruiken, of om een ​​pijnlijke zone te vermijden.

  Waarschuwingen

  • Massageolie zal latex condooms beschadigen of membranen dus gebruik een andere massage medium als u gaat gebruiken, hetzij
  • Vermijd genoteerd op de link hieronder contra-indicaties. Indien aanwezig uw partner kan niet worden gemasseerd!
  • Ze niet per ongeluk pijn doen door het masseren te hard.

  Dingen die je nodig hebt

  • Grote kamer met vrije vloerruimte
  • Dekbed
  • Hoofdkussens
  • Handdoeken
  • Kaarsen
  • Relaxing Music
  • Massage Oil
  • Drinken (optioneel)