Wkanl

Hoe schoenen schitteren

Een goed geklede man moet een schoon overhemd, geperste broek, een knipbeurt, en unscuffed schoenen. Het duurt slechts een paar minuten om ze te schitteren zelf, met weinig kosten of moeite.

Stappen

Hoe schoenen schitteren. Verzamel je schoen schijnt benodigdheden (zie de dingen die je zult sectie hieronder Need).
Hoe schoenen schitteren. Verzamel je schoen schijnt benodigdheden (zie de dingen die je zult sectie hieronder Need).
 1. 1
  Verzamel je schoen schijnt benodigdheden (zie de dingen die je zult sectie hieronder Need). Voorraad in een drogisterij, een schoenenwinkel of schoenmaker. Koop vloeibare en schoenwas in de kleur van je schoenen. Wax duurt een beetje langer te gebruiken, maar het geeft een veel betere afwerking en een hogere glans.
 2. 2
  Borstel de schoen stevig om losse vuil te verwijderen.
 3. 3
  Breng de polish. Bij gebruik van de vloeibare schoensmeer, glijden deze over de schoen. Bij gebruik van de kan van boenwas, een trekje is opgenomen in het blik voor u te gebruiken. Breng de polish in cirkelvormige bewegingen totdat de schoen ziet er troebel.
 4. 4
  Laat de schoen droog.
 5. 5
  Bestrijk de schoen met de grotere penseel in een side-to-side snelle actie. Zorg ervoor dat u schijnen de hele schoen, zijkanten en achterkant ook.
 6. 6
  Buff de schoen met de zachte doek aan de voorkant in een stevige heen en weer gaande beweging, tot het glanst. Doe hetzelfde met de achterkant van de schoen. De zijkanten zijn moeilijker, dus gebruik een stevige vegen, met een hand in plaats daarvan. Wanneer beide schoenen zijn afgeslepen, zet ze voor u en zien hoe mooi ze eruit zien.
 7. 7
  Zet al je schoen schijnt levert op een locatie, bij voorkeur in een doos die hen houdt netjes bij elkaar, dus dat alles klaar is voor de volgende keer.

Spit glans methode

Dit vereist polish, water, schoenen, en een katoenen t-shirt.

 1. 1
  Voeg een beetje water op de doek en reinig de schoenen van vuil en oude polijstresten.
 2. 2
  Breng een druppel water en een kraan van Pools naar het doek en verspreid in een cirkelvormige beweging, gelijkmatig coating de droge schoen. (Niet te veel aan een kant)
 3. 3
  Zodra de polish is toegevoegd, zachtjes masseren van de schoen met een vochtige doek.
 4. 4
  Herhaal de stappen 2-3 een paar keer. Zorg ervoor dat u te zacht en geduldig.

Tips

 • Een andere manier kunt u schoenen schitteren in een snuifje is met een banaan.
 • Siliconen sponsen continu gebruikt in plaats van poetsmiddelen kunnen opbouwen en leiden tot een waas te ontwikkelen. Gebruik alleen op reis of af en toe.
 • Gebruik de wax voor een zwaardere glans, en in tussen de vloeistof zal doen. De wax behoudt de schoenen, en zal niet toestaan ​​dat de regen om ze te spotten.
 • Schoencreme bevatten alcohol. Leer is niet anders dan je huid. Als je alcohol op het, zal de alcohol het uitdrogen en continu gebruik zal leiden tot scheurvorming. Er is meer alcohol in vloeibare en harde wassen dan in creme poetsmiddelen, dus dienovereenkomstig gebruiken.
 • Als u veel schoenen van verschillende kleuren, wilt u misschien neutrale polish plaats van te investeren in zoveel kleuren te kopen.
 • U kunt een nog betere glans met de meeste wassen bereiken door het toepassen van hen met een natte watten of een stukje katoen afval, kneep bijna droog. Met de hardere wassen (kiwi, bijvoorbeeld) een adequate afwerking kan worden bereikt met de borstel alleen. Zachtere vereisen het polijsten doek en spit-glanzen - dat is echt niet de moeite waard als je eenmaal de katoenen bal methode onder de knie hebt. Op goed onderhouden schoenen, kan een goede glans nemen zo weinig als drie of vier minuten.
 • Tussendoor poetsen van de schoenen, een snelle borstelen zal de glans herstellen en verwijder het stof en vuil dat zich ophoopt bij het lopen.
 • Gebruik bijpassende vloeibare schoensmeer aan de buitenkant en de bovenste zolen van de schoenen, evenals de leer hielen.
 • Poetsmiddelen bouwen op leer (en kan een waas veroorzaken te ontwikkelen) dus het is best om af en toe gebruik maken van een zadel zeep en leer conditioner om het leer schoon te maken.

Waarschuwingen

 • Schoensmeer is rommelig, zo neergezet enkele krant om het oppervlak te beschermen onder je schoen stralende inspanning.
 • Deze techniek is effectief voor basis goed uitziende schoenen, maar voor een echte "harde" of "militaire" glans, met behulp van een borstel en polijsten doek zal daadwerkelijk je schoenen nog erger te maken. Een harde glans kan alleen worden bereikt door spit-glanzen (vaker water dan spit zoals spit is slecht voor de lak) of brand schijnt.

Dingen die je nodig hebt

 • Vloeibare of boenwas
 • Borstel
 • Zachte doek
 • Opbergbox voor leveringen