Wkanl

Hoe te kleden voor een maatje meer figuur flatteren

Rondingen cijfers worden vaak beschouwd als de pittoreske vrouwelijk ideaal. Vrouwen met ronde cijfers meestal vallen onder de "zandloper" lichaamstype. Ze hebben net zo overheersend bustes en heupen met een smalle taille. Als je een bochtige lichaam type, moet je stukken die van nature benadrukken je taille en houd je boven-en onderkant bochten net zo uitgebalanceerd kiezen.

Stappen

Hoe te kleden voor een maatje meer figuur flatteren. Kies voor een nauwsluitend tops over losse tops.
Hoe te kleden voor een maatje meer figuur flatteren. Kies voor een nauwsluitend tops over losse tops.

Tips op tops

Besteed aandacht aan de pasvorm. Kijk voor tops die je smalle taille en curvy buste te benadrukken, maar shirts die te veel volume toe te voegen aan uw top, tenzij je van plan bent over het koppelen van hen met een volume-verbeterende stukken op de bodem te voorkomen.

 1. 1
  Kies voor een nauwsluitend tops over losse tops.
 2. 2
  Overweeg een top met een rijk taille. Het rijk taille bijt in bij het kleinste deel van je middel, natuurlijk benadrukken je rondingen.
 3. 3
  Kijk voor gordel tops. Dikke riemen zijn een andere manier om de aandacht te vestigen op uw smalle taille, en een aantal toppen komen met een riem in het ontwerp opgenomen.
 4. 4
  Voeg een riem aan een niet-gordel top. Koop een basic top, zoals een buis top, gebreide top, of lange mouw blouse. Kijk voor gepaste bezuinigingen. Das een dikke riem of sjerp rond de top op uw taille.
 5. 5
  Overweeg een wrap-stijl top. Wrap ook bovenaan smoren in de taille, pronken je rondingen.
 6. 6
  Draag alleen getailleerde jurk shirts, en vermijd boxy stijlen. Kijk voor shirts die tailles zijn schoot.
 7. 7
  Probeer een shirt dat volume toevoegt aan je buste en schouders, zoals een knusse rijk taille of stromende blouse met een band in de taille. Altijd kiezen voor een shirt dat bijt in in de taille, zelfs voor lossere ontwerpen zoals deze. Zorg ervoor dat je koppelen volumineuze tops met bodems die ook het volume toe te voegen aan je rondingen te houden in verhouding.

Tips voor jassen

De juiste jas zal u helpen om uw bovenste curves verder te benadrukken, zonder uit balans ze met je onderste rondingen.

 1. 1
  Kijk voor nauwsluitende jassen die smoren in de taille en flare uit op de heupen.
 2. 2
  Kies een lengte die werkt voor uw lengte.
  • Kortere vrouwen moeten kijken voor kortere jassen, terwijl de langere vrouw kan overwegen langere jasjes.
 3. 3
  Stok met enkele breasted jasjes, aangezien double breasted jasjes kan uiteindelijk het toevoegen van ongewenste bulk die kan gooien je rondingen.
 4. 4
  Vermijd jassen met te veel zakken of extra detaillering die bulk aan je rondingen of taille kon toevoegen.

Tips voor broek

Kijk voor broeken die in evenwicht te houden wat boven je ervoor kiezen om te dragen.

 1. 1
  Kijk voor broeken met brede tailleband die verder benadrukken de taille.
 2. 2
  Kies een paar rechte-been broek te dragen met een nauwsluitende top.
 3. 3
  Kiezen voor cargo broek met steekzakken aan de balans van je rondingen houden wanneer u een vollere top te dragen.
 4. 4
  Stok met boot-cut jeans voor de meest veelzijdigheid. Selecteer een boot-cut met een iets meer merkbaar flare om de balans te helpen uw ronde heupen.
 5. 5
  Vermijd broek met riemen, zakken of andere detaillering rond de heupen of achterste. Deze gegevens zullen alleen maar toevoegen bulk, het afwerpen van het saldo van je rondingen.
 6. 6
  Overweeg donkere wassing jeans die houden u op zoek slank.

Tips voor rokken

Selecteer rokken zoals je broek zou selecteren. Kijk voor stukken die evenwicht van uw top, en stok met ontwerpen die profiteren van uw natuurlijke rondingen in plaats van de strijd tegen hen.

 1. 1
  Aangetrokken in de richting curve-knuffelen potlood rokken of andere bezuinigingen die uw figuur romen. Hoge taille rokken werken vooral goed.
 2. 2
  Kijk voor een curve-knuffelen rok die fakkels of volants rond de bodem als u van plan op het dragen van het met een vollere top.
 3. 3
  Koppelen volle rokken, als een-lijnen, met een volledige top dat volume toevoegt aan je schouders en buste. Volle rokken toevoegen geringe volume aan je heupen, balanceren op een vollediger top.

Tips voor jurken

Als het gaat om jurken, vele stijlen en past natuurlijk platter curvy cijfers. Neem de richtlijnen die je hebt voor bijpassende tops en bottoms, en deze richtsnoeren van toepassing op een stuk jurken.

 1. 1
  Kijk voor goede pasvormen die je taille te benadrukken en houd je boven-en onderkant bochten evenwichtig.
 2. 2
  Overweeg een lijfje jurk die van nature houdt de bovenste en onderste secties kijken scheiden. Deze jurken hebben meestal een erg vleiend scheidingslijn of ontwerp op het smalste deel van uw taille.
 3. 3
  Probeer op een wikkeljurk of empire taille jurk. Beide stijlen smoren in de taille, waardoor het lijkt nog dunner accentueert je bovenste en onderste curves.
 4. 4
  Kijk voor nauwsluitende jurken met een diagonaal of vooringenomenheid cut te pronken met je benen en voeg een beetje van visueel belang zijn voor uw stijl. Zorg ervoor dat u kiest voor een die wordt geleverd bij de taille, knuffels de heupen, en valt over je dijen losjes.

Kijk naar decolletes

De juiste halslijn kan ook wonderen doen om uw figuur te verbeteren. Besteed speciale aandacht aan de hals van elke top en kleed je probeert op.

 1. 1
  Probeer een uitgeholde of boot-nek halslijn die laag hangt en accentueert je curvy buste.
 2. 2
  Draag v-hals tops, omdat deze ook de aandacht vestigen op uw buste.
 3. 3
  Probeer een off-the-shoulder hals. Deze tops en jurken benadrukken uw slanke sleutelbeen.
 4. 4
  Vermijd hoge halslijnen als coltruien. Deze trekken de aandacht weg van de taille, bagatelliseren je rondingen in plaats van ze te gebruiken in uw voordeel.

Kies de juiste stoffen en patronen

De stof en het patroon van een kledingstuk kan een groot verschil in hoe dat kledingstuk ziet er op je maakt. Kijk voor stoffen die zich vastklampen aan je rondingen, en stok met eenvoudige kleuren en patronen om te voorkomen dat het gooien van je rondingen uit balans.

 1. 1
  Kijk voor pure, zachte stoffen die draperen over je lichaam en het vastklampen aan je rondingen.
 2. 2
  Vermijd stijve stoffen. Deze stoffen zullen niet knuffel je figuur en je rondingen kan uiteindelijk krijgen gemaskeerd.
 3. 3
  Overweeg tops met verticale strepen. Verticale strepen langwerpig het lichaam, en voor kledingstukken die smoren in de taille, deze strepen ook trekken in uw smalle taille.
 4. 4
  Blijf uit de buurt van vet, drukke patronen zoals grote bloemenprints, grote stippen, of geometrische ontwerpen. Deze afdrukken kunnen werpen je rondingen, waardoor je er onevenwichtig.
 5. 5
  Stok met eenvoudige patronen, zoals licht verticale krijtstrepen.
 6. 6
  Kies voor stevige tinten, vooral voor jurken. Two-tone jurken of single-tone jurken zowel vlakker een curvy figuur.
 7. 7
  Steer duidelijk van jurken versierd met zware kralen, pailletten, of andere versieringen. Deze extra gegevens bulk toe alleen aan je rondingen, en niet vaak op een flatterende manier.

Tips

 • Verlengen je benen door het dragen van hoge hakken. Veel curvy vrouwen hebben ook lange, slanke benen waard pronken. Zelfs als je het niet, echter, verlengen je been-lijn met hakken is nog steeds een goede manier om een ​​vrouwelijke, evenwichtige look te behouden.
 • Proberen op kleding voordat u koopt, waar mogelijk. Een bepaald kledingstuk kan alle regels en richtlijnen bedoeld om uw vorm te vleien volgen, maar als je het uitproberen, mag de stof niet valt zoals verwacht of de knepen mogen niet komen op de juiste plaatsen.

Dingen die je nodig hebt

 • Tops
 • Bottoms
 • Jurken