Wkanl

Hoe maak je benen kijken breder als ze dunne

Benen zijn bekend als een van de belangrijkste onderdelen van het lichaam van de meeste vrouwen. Vrouwen hebben de neiging om te waken over hun benen zo veel als ze doen met hun gezichten. Niet te vergeten dat dit zijn wat mannen willen kijken wanneer ze op zoek naar een meisje die heeft het allemaal. In dit geval is elk meisje houdt ervan om de beste benen te hebben.

Stappen

Hoe maak je benen kijken breder als ze dunne. Wanneer u bent oliën of het toepassen van glycerine op je benen, zorg ervoor dat het niet laat uw benen kijken vettig of ashy.
Hoe maak je benen kijken breder als ze dunne. Wanneer u bent oliën of het toepassen van glycerine op je benen, zorg ervoor dat het niet laat uw benen kijken vettig of ashy.
 1. 1
  Wanneer u bent oliën of het toepassen van glycerine op je benen, zorg ervoor dat het niet laat uw benen kijken vettig of ashy. Gebruik iets dat is eerlijk op je huid in plaats van hard.
 2. 2
  Als je dunne benen, voor zover broek betreft, zorg ervoor dat je voor degenen die een beetje een flair aan de onderkant zijn (althans van de knieën naar beneden).
 3. 3
  Ga voor broek die zijn van donkere schaduwen en niet per se zwart, zodat je niet hebben veel concentratie op je benen. (Blauw, marine, bruin, beige is ook goed). Kaki broek toveren ook.
 4. 4
  Waar rokken betreft, probeer asymmetrische of potlood rokken te dragen, kort of lang, (de bodem is rond dus het is beter) je benen niet zo dun uitzien.
 5. 5
  Indien u wenst voor een mini, maken het ongeveer vier centimeter boven je knie en laat de rok te goed passende, niet een vrij formaat een.
 6. 6
  Probeer kleding die zijn rond van uw taille naar beneden, (degenen zoals Sarah Jessica Parker, van het geslacht en de stad televisieprogramma) draagt. Ze heeft dunne benen ook, maar dan kunnen ze glamoureus uitzien. Het draait allemaal om de keuze van kleding.
 7. 7
  Probeer het bouwen van een kleine spieren voor je benen, zodat ze niet zo recht kijken. Zo kon je een paar crunches of vraag een advies van een sportschool begeleider / trainer.
 8. 8
  Eet geen tonnen junkfood, gezond eten zal je gewicht en gezond zijn, terwijl junk food maakt je mollige kijken op de maag.

Tips

 • Vermijd het dragen van rokken of jurken die zijn strak om je enkels, is het niet uw lichaam flatteren helemaal. Kan je uiteindelijk op zoek grappig.
 • Bij het plukken schoenen, vermijd enkellange laarzen, zullen ze je eruit als je het dragen van extra grote schoenen vanwege de manier waarop ze los boven je enkels lijken.
 • Lang goed passende laarzen werken perfect ook, zolang ze niet te hoog zijn.
 • Wanneer u het uitkiezen schoenen met bandjes, kies degenen met lange riemen (degenen die naar het midden van je knieën en enkels). Als het de onderste korte riem, laat het een beetje dik, in tegenstelling tot dunne, dit verhoogt de dikte van uw onderbenen ook.
 • Vermijd het dragen van strakke broek van de taille naar beneden, kun je uiteindelijk uit als een zieke persoon en u niet wilt dat.

Waarschuwingen

 • Als u weet dat uw knieën worden geklopt, voorkomen dat men in, zou je er grappig.