Wkanl

Hoe te zorgen voor uw huid terwijl op accutane

Acne is een pijnlijk probleem. Als u hebt overlegd met uw arts en hebben ervoor gekozen om de Accutane route te gaan, weet dat je in voor een zware rit. De voordelen zijn overweldigend, maar zo zijn de bijwerkingen. Ontwikkeld met veel vallen en opstaan, evenals onderzoek, zal deze gids helpen minimaliseren deze ongewenste neveneffecten, terwijl uw huid ontdoet zich van acne.

Stappen

Hoe te zorgen voor uw huid terwijl op accutane. Nat gezicht met warm (niet heet) water.
Hoe te zorgen voor uw huid terwijl op accutane. Nat gezicht met warm (niet heet) water.

Elke ochtend

 1. 1
  Nat gezicht met warm (niet heet) water. Werken een zacht reinigingsmiddel in de huid - geen scrubs, en niets met kralen! Uw huid zal zijn te kwetsbaar voor. Aveeno maakt een aantal mooie zacht schuimende reinigingsmiddelen en Cetaphil is ook goed.
 2. 2
  Gebruik washandje in cirkelvormige beweging om buff weg dode huid. Vergeet niet je lippen.
 3. 3
  Volgen met koud water, meer reinigingsmiddel (geen washandje,) en spoel af met koud water.
 4. 4
  Pat huid droog met een zachte handdoek.
 5. 5
  Gebruik een mooie, rijke vochtinbrengende crème op je gezicht en hals. Cetaphil en Aveeno, nogmaals, zijn zeer goed.
  • 'S nachts, opnieuw wassen met uw zacht reinigingsmiddel om alle make-up te verwijderen.
  • Als je lijdt ernstige droogte, kunt u een zwaardere moisturizer of olie die 's nachts zal absorberen gebruiken. Aquaphor is goed voor de zeer droge plekken, en emoe olie is licht en noncomedogenic - geweldig voor het hele

Tips

 • Lippenbalsem is noodzakelijk. Blistex is goed voor als de lippen al zijn ruwe en vaseline om kloven te voorkomen. Aquaphor is prachtig voor de lippen, en ook voor de binnenkant van je neus als je een droge hebt daar.
 • Contact gebruikers kunnen ongemak van droge ogen te ervaren. Het kan verstandig zijn om voorraad op kunsttranen.
 • Vasthouden aan een routine. De meer reguliere uw huidverzorging, hoe meer succes je hebt met het.
 • Drink veel water, zoals Accutane zal u uitdrogen.
 • Bij gebruik van een handdoek, klopje, Heb 'Niet wrijven. De tijd voor afschilfering is wanneer de huid warm, vochtig en beschermd door een laag reinigingsmiddel.
 • Zorg ervoor dat u moisturizer en foundation in de richting van de haartjes op de huid. Meestal betekent dit in slagen vanaf de neus.
 • Zorg ervoor dat u schone washandjes gebruiken. Na gebruik wassen in warm zeepwater voordat hergebruiken om de verspreiding van bacteriën te voorkomen.
 • Neem je Accutane pil met melk. Het vet in de melk helpt je lichaam de medicatie beter te absorberen. Voedingsmiddelen met gezonde vetten, zoals amandel boter en avocado's, werken voor dit zo goed.