Wkanl

Hoe te kleden voor je lichaam het type

Mensen zijn er in alle soorten en maten, dus hoe weet je kleding die flatterende uw specifieke lichaamstype vinden? De sleutel is om je proporties kennen, en gebruik mode te accentueren uw beste eigenschappen - en al het andere te verbergen! Dit artikel is gericht op vrouwen, maar mannen kunnen lezen Hoe te kleden voor je lichaam het type (mannen).

Stappen

Hoe te kleden voor je lichaam het type. Identificeer je lichaam het type.
Hoe te kleden voor je lichaam het type. Identificeer je lichaam het type.

Wat voor soort lichaam heb je?

 1. 1
  Identificeer je lichaam het type. Een manier om een ​​vrouw lichaam type te definiëren is door hoe haar rondingen verbinden haar buste, taille en heupen. Er zijn vier algemene types lichaam:
  • Apple - topzwaar, 14 procent van de vrouwen; buste drie of meer centimeter groter dan de heupen, als u dit type lichaam, wilt u waarschijnlijk uw strakke benen en billen te benadrukken, trekken de aandacht weg van je taille en schouders / armen (slijtage lange mouwen), en de aandacht vestigen op je buste en hals (bijv. v-halzen).
  • Recht / rechthoekig - 46 procent van de vrouwen; taille is ongeveer hetzelfde als heupen en taille, meer als een cilinder, als u dit type lichaam, kunt u 'knijpen' om je taille en overdrijven bochten te voorkomen dat op zoek slungelige of jongensachtig. Ga voor ruches en franjes aan textuur en volume (en vrouwelijkheid) toe te voegen aan uw figuur. Sturen duidelijk van baggy jeans en track kleren als je niet wilt jongensachtige kijken.
  • Pear - bottom-zwaar; 20 procent van de vrouwen; heupen aanzienlijk groter dan buste, als dit is je lichaam het type, zijn er dingen die je kunt doen om je heupen en billen slanker lijken, maar sommige vrouwen zou willen hun kont groter te maken!
  • Zandloper - 8 procent van de vrouwen, gelijke heup en buste metingen met een smalle taille, als je een van de weinige gelukkigen met dit type lichaam, kleden te vleien - niet plat - je mooie rondingen.
 2. 2
  Aandacht vestigen op uw taille met riemen en jurken die knijpen in het middelste gedeelte. Als je een rechte vorm, dit is een must, want het zal de illusie van bochten maken. Als je een peer of zandloper vorm, zal dit accentueren uw bestaande rondingen.
  • Vermijd dit, hoewel, als je een appelvorm (wat betekent dat je een dikke taille, of je op gewicht gemakkelijk daar) - slijtage topjes die "draperen" over een love handles, zoals tunieken en flowy tops met een empire taille ( de taille begint net onder de buste en stroomt naar buiten).
  • Jurken of topjes die rond je taille en kruis over je borst zijn alleen een goed idee als je een ruime buste, anders kan uw buste blik onevenredig klein te maken (als je peervormig) of je borst en schouders er glad plein (als je hetero-vormig).
 3. 3
  Langwerpig je benen. Maakt niet uit wat je lichaam het type, waardoor je benen langer lijken over het algemeen vleiend.
  • Als je appelvormige of straight-vormige, kiest uitlopende broek over straight-leg of skinny broek. Het voegt meer "vorm" om een ​​rechte lichaam en helpt het evenwicht uit brede schouders en / of een zwaar bovenlichaam. Voorraad op minirokjes en felle panty om het meeste uit uw grote benen te maken.
  • Als je peervormig en je bent kort (of hebben korte benen), dragen met rechte pijpen of licht uitlopende broek met hakken. Skinny broek die je enkels knuffel kan uw onderlichaam te nemen op het uiterlijk van een omgekeerde driehoek. Uitlopende broek kan laten je benen zien er erg dik, misschien kom poten, in vergelijking met je bovenlichaam.
  • Draag kleding met patronen die naar beneden gaat je lichaam (vooral je benen) en niet over.
 4. 4
  Vorm uw buste. Als je een appel of zandloper vorm, heb je waarschijnlijk een ruime buste; uw voornaamste zorg moet zijn om een ​​ondersteunende beha te dragen, zodat je borst ziet er parmantig, niet mismoedig. Boek zelf een professionele beha fitting, het is levensveranderende en zal uw borst ziet er fantastisch uit! Voorraad op V-hals jurken en tops - ze zijn super vleiend over big-kapotte meisjes. Als u niet wilt dat de aandacht vestigen op je borst, blijf weg van kettingen en slijtage chunky armbanden plaats. Je moet ook dragen effen kleuren rond je buste en ga voor patronen en kleurrijke bodems plaats. Als je een rechte of peervorm, het dragen van een push-up beha naar krommen optellen top zou een slecht idee zijn. Als je een platte buik en zijn niet verlegen over te laten zien, zal bijgesneden toppen maak uw borst er een beetje groter in verhouding tot uw taille.
 5. 5
  Kies uw kleuren en patronen verstandig. Als die er zijn bochten, handgrepen, of klontjes die je liever verbergen, draag stevige donkere kleuren (zwart, marineblauw, donkerpaars) over hen. Draag felle kleuren of patronen op uw hot spots om de aandacht weg te trekken van uw brandhaarden!
 6. 6
  De aandacht weg van ongewenste rondingen door het versterken van een functie die verder weg of je kunt het te bedekken met donkere kleuren.

Comfortabel zijn

 1. 1
  Dragen wat u zich het meest comfortabel in voor het vertrouwen. En zorg ervoor dat uw kleding goed past. Kleding die te strak of te groot zal niet per se je er beter uitzien.
  • Vergeet niet, alleen maar omdat je een zandloper figuur betekent niet dat je moet kleren die je blozen dragen. Als een decollete te diep is, of als er een zoom te kort is, laat die kleren op het rek.
  • Comfortabele kleding voel je je beter en maak je meer zelfvertrouwen. Denk aan al uw opties.

Richtlijnen in kaart

Tips

 • Als je een tengere vrouw (kort en mager) te voorkomen full-length jassen en maxi jurken - ze zullen gewoon overspoelen je. Kies bijgesneden jassen, shorts en mini-jurken aan uw petite kader in perfecte proportie. Dressing in een kleur of het dragen van verticale strepen zal je kijken groter. Probeer hoge hakken ook!
 • Houd in gedachten dat als je echt iets wilt dat dit artikel (of een andere bron) "vleiend" voor u acht draagt, je moet het toch dragen. Het enige dat echt telt is hoe je je voelt in je kleren. Dit zijn slechts ideeën en suggesties over wat te dragen als je wilt accentueren (of dekking) bepaalde dingen die je-je maakt.
 • U kunt ook proberen potlood hakken.