Wkanl

Hoe je kokosolie gebruiken op je haar en huid

Kokosolie heeft tal van voordelen voor zowel haar en huid. Het is voeding voor alle haartypes, helpt haar om te schitteren, verzachtende haar, verhelpen van beschadigd haar door te helpen om het haar de natuurlijke eiwitten behouden en kan zelfs het verlenen van vrijstelling van roos. Voor de huid, kokosolie is een uitstekende vochtinbrengende crème voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de droge en oudere huid. Kokosolie is zo goed in het gladstrijken van de verschijning van rimpels en helpen met huidaandoeningen zoals psoriasis en dermatitis dat het vaak toegevoegd aan commerciële huidverzorgingsproducten. En er is meer - het laurinezuur in kokosolie heeft zowel anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen.

Als u niet al gebruik van kokosolie in je beauty routine, het is het proberen waard - het is goedkoop en je zult waarschijnlijk genieten van de resultaten.

Stappen

Hoe je kokosolie gebruiken op je haar en huid. Breng de kokosolie rechtstreeks op je hoofdhuid.
Hoe je kokosolie gebruiken op je haar en huid. Breng de kokosolie rechtstreeks op je hoofdhuid.

Haar

 1. 1
  Breng de kokosolie rechtstreeks op je hoofdhuid. Als je leeft in een droog klimaat, overwegen lichtjes vernevelen je haar met water eerst.
 2. 2
  Massage haar van haar aanzet tot punt.
 3. 3
  Laat het minstens 30 minuten voor het wassen. Voor het beste resultaat, laat voor zo lang als je kunt en minstens drie keer per week toepassen.
 4. 4
  Voor diepere penetratie, gelden direct op je hoofdhuid, masseren van aanzet tot voor het slapen gaan. Dan laat 's nachts (je hoofd bedekken met een pet of een handdoek, of leg een handdoek over je kussen). Shampoo en spoel goed in de ochtend.

Huid

Gebruikt als een moisturizer, een universitaire studie concludeerde dat kokosolie is veilig en effectief.

 1. 1
  Breng een dun laagje olie over je lichaam na het baden of douchen. Meerdere dunne lagen van olie zijn veel beter dan een dikke laag geabsorbeerd omdat er te veel olie in een en dezelfde plaats verzadigt de weefsels en grenzen absorptie.
 2. 2
  Toevoegen aan het bad. U kunt ook direct een aantal kokosolie in je badwater tijdens het nemen van een bad.
 3. 3
  Gebruik als een massage olie. Kokos is een mooie olie voor het masseren, waardoor een zwakke geur van kokos wafting over als je massage. Het kan worden toegepast overal, maar als je wilt een instant stress reliever, probeer dan masseren alleen je tempels met een beetje van.

Het consumeren van kokosolie

 1. 1
  Beschouw het eten van kokosolie regelmatig voor interne voordelen die uw huid en haar glans te helpen ook. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat kokosolie intern genomen is een gezond voedingssupplement dat haar en de gezondheid van de huid verbetert - bijvoorbeeld, is model Miranda Kerr zei tot enkele eetlepels consumeren per dag voor een gezonder uiterlijk. Aan de andere kant, sommige leden van het medische beroep te waarschuwen voor het nuttigen van te veel verzadigd vet (waarvan kokosolie bestaat voornamelijk). Bovendien, gezien het feit dat het is hoog in calorieën, slechts kleine hoeveelheden te worden geconsumeerd. Als je besluit om het zo goed als slather het op te eten, moet u alleen consumeren maagd, koudgeperste biologische kokosolie. Wees voorzichtig om olie die chemisch is behandeld of gehydrogeneerde voorkomen.

Tips

 • Hoeft voor meer dan een dag niet verlaten de olie zonder te wassen. Het zal je haar ruikt slecht te verdienen en vettig.
 • Een kleine hoeveelheid van deze olie gaat een lange weg. Wees voorzichtig niet te veel te gebruiken. als je haar zal vet en vezelig geworden.
 • Alle soorten van kokosolie is goed. Maar ik adviseer de extra vergine voor een zacht zijdeachtig haar.
 • Als u kleur je haar thuis, kan kokosolie worden gebruikt om te helpen de schade van de chemische stoffen door het toevoegen van vocht. Breng een paar druppels in uw kleurstof fles mix het goed voor gebruik.
 • Verlaten van het in haar met douche-cap op en warmte van een föhn gedurende 15 minuten moet het lukken.
 • Geleidelijk, tijdens diepe donkere zonnen. Onthoud kokosolie trekt snel dus het is belangrijk om te onthouden om uw olie toe te passen zo vaak, maar zo geleidelijk mogelijk tijdens zonnen, om ervoor te zorgen dat je continu beschermd tegen schadelijke effecten van de zon.
 • Kokosolie is ongeveer 90 procent effectief in het wegwerken van luizen wanneer gewreven in de hoofdhuid.