Wkanl

Hoe maak je een mooie bochtige vrouw te zijn

Er is geen gewicht eis aan het zijn van een (grote) mooie curvy vrouw. Je bent gezegend met uw prachtige rondingen, dat zandlopervorm!

Stappen

Hoe maak je een mooie bochtige vrouw te zijn. Markeer uw beste troeven.
Hoe maak je een mooie bochtige vrouw te zijn. Markeer uw beste troeven.
 1. 1
  Markeer uw taille.
  • Als je een taille hebt, maak er het beste van: het geeft zandloper cijfers balans en maakt je de afgunst van al die vrouwen zonder vorm!
  • Als je geen taille, ga dan voor een grote jas met een riem om de illusie van een te geven - het is erg vleiend.
 2. 2
  Probeer hoge hakken.
  • "Voor elke centimeter van de hiel verlies je een kilo in gewicht," aldus Marina Rinaldi. Hakken maken je groter, langer en slanker, maar ze kunnen vermoeien je snel uit, dus ga voor laarzen tijdens de dag en sla uw stiletto's voor de avond als je worstelen met voet pijn. Een goede raad: Hoge hakken en een pak met een gordel jas kan iedereen kijken direct slanker.
 3. 3
  Markeer uw beste troeven.
  • Volg je rondingen. Jennifer Lopez heeft een klassieke gewelfde figuur en weet hoe het werkt, maar vergeet niet: geen twee curvy meisjes zijn hetzelfde.
  • Als je een afgezwakt, peachy derriere zoals Jen, ga dan voor een jurk die zal vastklampen in de juiste plaatsen om ze te pronken.
  • Als je echte authentieke jaren 1950 bochten, nip je middel in om ze te pronken.
  • Als je lang bent, zet je benen op elkaar in korte broek. De gouden regel is om nooit je rondingen te verbergen, maar om ze subtiel kleden.
 4. 4
  Pronken ze.
  • Al de wandelende takken binnen een 3-mijl straal zijn jaloers op je kannen en mannen kan het gewoon niet helpen, maar staren. Dus maak het beste van uw vermogen zonder raar - je zou niet willen ervoor iemand anders voelen ontoereikend, natuurlijk... Ga voor jurken met kelderen decolletes, geopend blouses, trench-stijl jassen en jacks te pronken met je decollete.

Tips

 • De gemiddelde grootte in het Verenigd Koninkrijk is een 16, geen 6! 40% van de Franse vrouwen en 45% van de Duitse vrouwen zijn ook een maat 16 +. Echter, tijden veranderen voor de betere, mede dankzij een groot aantal bochtige celebs die erop uit zijn om ons alles wat je niet nodig hebt om jezelf uit te hongeren om sexy te zijn... integendeel tonen.
 • Accepteer je lichaam en je vorm, het feit accepteren dat je nooit een maat 0 zijn en accepteren dat je niet zou willen zijn! Het is ook belangrijk om te accepteren dat jij mag af en toe een varken-out en dat zo lang als je verstandig bent en genoeg te oefenen zul je blij en gezond, dat is al meer dan gezegd kan worden voor enige omvang 0s - toen was de laatste keer dat iemand zag Victoria Beckham glimlach?!
 • Bij gebrek aan een beter woord, zien mannen vrouwen als een compleet 'pakket': ziet, lichaam, stijl en persoonlijkheid alles in een. Ze doen niet halen uit elke kleine fout en zwakke punt als vrouwen doen: ze gaan niet op te merken wat je denkt is een slappe buik of donder dijen, dus er is echt geen punt krijgen opgehangen over wat hij niet eens merken! Wat meer is, zelfvertrouwen is een grote factor in het sex-appeal, dus als je zeker met je lichaam mannen vinden het allemaal de meer sexy.
 • Gewoon omdat je niet insecten kleven betekent niet dat je niet kunt dragen korte broeken, dat is goed nieuws, want er zijn een aantal prachtige paren rond op de minuut voor zowel de smart en casual. Balans je blik goed uit en je kunt fantastische kijken in korte broek - ze gewoon dragen met een beetje vertrouwen! Als u nog niet hebt lucifer benen en klop knieën, des te meer reden om te pronken met een paar sexy pinnen. Ga voor stijlen die de toppen van je dijen bedekken en match met een licht decollete top die naar beneden gaat om je taille, voor een subtiele, sensuele look.
 • Ze is een van de meest gewilde actrices in Hollywood, maar ze won vrouwelijke harten over de hele wereld te ontbloten voor haar cellulitis in Lost In Translation en nog steeds zoek onmogelijk sexy. Het is zeker waar dat het alleen vrouwen die dromen van het hebben van een figuur als Victoria Beckham, terwijl mannen de voorkeur ons met een beetje vlees op onze botten. Houd van je lichaam.
 • We zijn zo gewend aan ziekelijk uitziende wandelende takken op de catwalk en in tijdschriften dat het geen echte verrassing hebben we een enigszins verwrongen beeld van wat het gemiddelde is.
 • Vraag een willekeurige man die zijn ultieme fantasie zou zijn en het zal een toss-up tussen Scarlett Johansson en Salma Hayek in plaats van magere minnies zoals Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston en Nicole Kidman. Scarlett is herhaaldelijk uitgeroepen tot de mooiste vrouw van de wereld en de meest sexy vrouw ter wereld.
 • In de vraag --- Rondingen meisjes zijn nog nooit zo geweest gewild: kijk maar naar klassiek Engels nam Kate Winslet, mooie Liv Tyler, Latijns mooie Shakira en Bootylicious Beyonce.
 • De nieuwste trend voor welgevormde OUT THERE!

Waarschuwingen

 • Respecteer curvy vrouwen. Respecteer magere vrouwen. Respecteer curvy magere vrouwen. Respect curve-loze vrouwen van alle maten (mager, gemiddelde grootte, groter). Respecteer grotere vrouwen. Respecteren vrouwen met overgewicht. Respecteer mogelijk (ernstig) ondergewicht / (ernstig) obese vrouwen. Er is absoluut niets dat een GENETISCH BODY TYPE "realer" maakt dan de andere. Een lichaam veranderd door extreme training / voeding / honger / operatie is anders dan een natuurlijke vorm. Ga er niet vanuit iemand met overgewicht, omdat ze lui zijn of ze te veel eten. Niet aannemen dat de volgende super dunne meisje dat je ziet op de straat is anorexia of bulimisch. Neem framemaat rekening met (kleine botten, middelgrote beenderen, grotere botten).
 • Er is schoonheid rondom ons, overal. Werken aan het verbreden van je eigen persoonlijke definitie is een van de eenvoudigste en beste stappen om bredere spreiding verandering!
 • Vier alle typen lichaam. Er is schoonheid in iedereen (en alles!)
 • Slechts 8% van de vrouwen zijn genetisch begiftigd met een zandloper ("curvy") vorm... en ze komen in alle soorten en maten.