Wkanl

Hoe te kleden om de ouders van je vriendje te ontmoeten

Eerste indrukken zijn belangrijk. De eerste paar momenten zal je relatie met de ouders van je vriendje niet te definiëren voor altijd, maar het zal invloed hebben op de rest van de avond, vooral als het je eerste indruk is niet gunstig. Lees verder om te gênant, maar veel voorkomende fouten te vermijden.

Stappen

Hoe te kleden om de ouders van je vriendje te ontmoeten. Ongeveer een week voordat je verondersteld om de ouders van je vriendje te ontmoeten, praten met je vriendje over zijn ouders en een paar vragen.
Hoe te kleden om de ouders van je vriendje te ontmoeten. Ongeveer een week voordat je verondersteld om de ouders van je vriendje te ontmoeten, praten met je vriendje over zijn ouders en een paar vragen.
 1. 1
  Ongeveer een week voordat je verondersteld om de ouders van je vriendje te ontmoeten, praten met je vriendje over zijn ouders en een paar vragen. Echter, voorzichtig past het in uw gesprek met hem op een comfortabele manier om te voorkomen dat klinken als een ondervrager. Als je eenmaal weet dat de sfeer is ontspannen en niet onhandig, vragen adequaat maar nuttige vragen die u meer informatie over zijn ouders zal geven. Hoe meer je weet over hun sympathieën en antipathieën, hoe beter. Stelde vragen te stellen zijn:
  • Zijn zijn ouders conservatieve of laid-back?
  • Zijn zijn ouders streng of soepel?
  • Hoeft zijn ouders verwachten een formele of informele avond?
  • Hoeft zijn ouders kleden formeel of terloops als ze thuis?
  • Welke soorten kleding hoeft zijn ouders goedkeuren en afkeuren?
  • Zijn zijn ouders allergisch voor om het even wat (ex: parfum)?
 2. 2
  Vertrouwd te maken met de gelegenheid en wat er van je wordt verwacht. Hoe je je kleedt zal sterk afhangen van de vraag of het evenement formeel of informeel zal zijn. U mag een beetje anders te kleden als je allemaal uit te gaan voor koffie dan je zou als je gaat uit voor een lekkere maaltijd. Zorg ervoor dat je hebt uitgekozen uw outfit van tevoren, zodat u niet graaien door je garderobe op het laatste moment. Verschillende dingen te voorkomen zijn:
  • Licht transparante kleding
  • Kleding die de bovenkant van je beha of decollete laat zien
  • Jurken of broeken die gaan boven de knie
  • Schraal kleding / onbescheiden kleding
 3. 3
  Een paar uur voordat je verondersteld om de ouders van je vriendje te ontmoeten, te kleden voor de gelegenheid. Zorg ervoor dat je verschijnen als een bescheiden, jonge vrouw, maar er niet uit als je te hard geprobeerd beide. U kunt nog steeds verkleden als jij, maar niet dezelfde jurk als je je kleedt rond je vriendje, tenzij als je draagt ​​bescheiden kleding om hem heen. Zorg ervoor dat alle rimpels in je outfit zijn al gladgestreken tevoren en dat de outfit is schoon en vrij van vlekken.
 4. 4
  Toon neer op de make-up. Het aanschaffen in het maakt je alleen maar kijkt alsof je kunt niet vrij zonder. Als u wilt make-up te dragen, ga dan voor netural kleuren om uw gezicht te verbeteren en te voorkomen dat overmatig gebruik van het. Minder make-up zal veel meer een beroep op zowel je vriendje en zijn ouders. U kunt zelfs willen gaan zonder make-up voor dit evenement, indien gewenst, maar dat is aan jou.
 5. 5
  Maak wat moeite met je haar. Het is aanbevolen dat je wast je haar de dag voordat je een ontmoeting met de ouders van je vriendje te vettig of olieachtig haar te vermijden met roos. Hoewel je niet wilt kijken alsof je probeert te hard, moet je duidelijk maken dat je een inspanning hebt gedaan. Niet alleen gooi je haar in een rommelige knot of paardenstaart, maar doe iets moois mee, zoals een halve paardenstaart of een elegante knot. Vermijd echter gaat te gek met de glitter en al die jazz.
  • Krullen zijn een goede manier om te ontspannen en vrouwelijk uitzien.
 6. 6
  Ontslaan op de sieraden! Te veel sieraden of make-up maakt een meisje kijken hoge onderhoudskosten. Gebruik het elegant - sommige stud oorbellen en een ketting zal je mooi genoeg uitzien. Als u nog andere dan in je oren piercings, is het waarschijnlijk het beste om een ​​aantal vrij kleine studs in hen om ze minder opvallen of vet te maken.
 7. 7
  Elk meisje houdt van hun schoenen. Je weet dat die schattige peep-toe vier inch pompen je afgelopen weekend hebt? Verlaat die voor een date met je gelukkige kerel. Stok met een basic zwart pomp of een preppy tennisschoen of ballet plat om ervoor te zorgen dat u niet afkeuring van zijn ouders overdress of winnen.
 8. 8
  Zoek iets dat je vertrouwen in. Als je je goed in voelt, heb je waarschijnlijk goed in kijken. Het heeft geen zin de uitgaven leeftijden vinden van een outfit die je dat ze zullen goedkeuren als je dan de rest van de dag zorgen over te maken. Ga dan voor iets wat lijkt op wat je normaal zou dragen, maar passen het een beetje aan de gelegenheid aan te passen.

Tips

 • Comfort is enorm belangrijk. Bent u waarschijnlijk zal behoorlijk oncomfortabel te zijn in deze situatie, dus doe wat je kunt om te voorkomen dat ongemakkelijk in je kleren.
 • U wilt schattig uitzien, je wilt volwassen uitzien, en je wilt kijken verzameld en je weet niet wat te dragen. Wie weet beter dan je eigen ouders? Kiezen uit een paar outfits, proberen ze op, en vraag je moeder of vader wat zijn of haar eerste gedachten zou zij ontmoeten voor de eerste keer. Ze kunnen opmerken dingen die je doet niet. Bijvoorbeeld, je liefde die bont gevoerde peacoat je net, maar het zou kunnen beledigen sommige ouders.
 • Begrijp dat de ouders van je vriendje alleen willen wat het beste voor hem. Ze willen een meisje die zelfverzekerd, kalm te ontmoeten en samen te stellen. Een positieve houding kan, en zal, zeggen veel meer dan wat je ook besluit om te dragen.
 • Kijk naar wat je vriendje draagt. Vraag hem of zijn ouders klagen over het of leuk vinden. Dit kan een aanwijzing voor hoe zij zouden kunnen verwachten dat je te kleden zijn.

Waarschuwingen

 • Afdwaalt van topjes of jurken die veel decollete laten zien.
 • Gaan voor iets elegant eerder dan iets vet.
 • Draag geen spaghettibandjes tenzij je een top eronder dat heeft dikkere banden. als het ziet er slecht uit, draag geen spaghettibandjes helemaal.
 • Het zien van de huid op je been boven de knie is ongepast.