Wkanl

Hoe je toestemming vragen aan een meisje vader voor haar date

Traditioneel een man wordt verwacht dat een vrouw de ouders en vooral haar vader, vraag om een ​​datum wanneer het meisje is nog steeds thuis woont. Vragen de ouders van een meisje voor een date kan een formele en zenuwslopende ervaring zijn. Hier is hoe om er doorheen te komen.

Stappen

Hoe je toestemming vragen aan een meisje vader voor haar date. Maak uw bedoelingen duidelijk met het meisje dat je wilt date.
Hoe je toestemming vragen aan een meisje vader voor haar date. Maak uw bedoelingen duidelijk met het meisje dat je wilt date.
 1. 1
  Maak uw bedoelingen duidelijk met het meisje dat je wilt date. Laat haar weten dat je zou willen toestemming van haar vader naar haar date te vragen, en zorg ervoor dat ze het ermee eens.
 2. 2
  Een afspraak om de vader te ontmoeten in een cafe of hun huis.
 3. 3
  Kam je haar, je tanden poetst en worden keurig verzorgd, maar niet overboord te gaan. De ouder is onwaarschijnlijk om te kleden voor je. Doe er niet te veel parfum of sieraden, maar draag je geluk boxers, als je die hebt.
 4. 4
  Eet een gezond ontbijt als je hem ontmoeten voor de lunch, zodat u niet in de verleiding om een grote lunch die een lange tijd om te eten is te bestellen.
 5. 5
  Ga naar de set plaats (op tijd). Ga zitten, maak kleine praten voor een tijdje, dan naar het punt. Wees bereid om de vraag te beantwoorden: "Wat zijn je bedoelingen?" Wees hier eerlijk, maar niet te verwaand! Hier zijn een paar handige antwoorden:
  • Om naar uw dochter en haar gezin beter te leren kennen.
  • Om haar vriend te zijn en te praten en te luisteren naar haar.
  • Om te beseffen hoe gelukkig je bent en als je twee zijn compatibel.
  • Dus ze kunnen iemand om te gaan en iemand die haar kan troosten hebben. Vermelden dat u er zal zijn voor haar door moeilijke tijden.
 6. 6
  Vergeet niet, wees niet te eigenwijs.
 7. 7
  Beantwoord alle andere vragen de ouder kan zo eerlijk mogelijk te hebben. Maak oogcontact.
 8. 8
  Na de discussie, laat de ouder voorop staan, en geef ze een beleefd, stevige handdruk. Dank hen en vergeet niet te lachen.
 9. 9
  De nacht van de datum, breng haar bloemen te laten zien dat u de zorg voor haar. Ze zullen denken dat je bent lief en tonen haar familie dat je serieus bent. Dank de vader voor vertrek, vertel hem dat je haar thuis op tijd, en doen.

Tips

 • Oogcontact geeft vertrouwen en respect, gebruik het.
 • Een stevige handdruk is een geweldige manier om een goede eerste indruk te maken. Doe het op het moment maak je kennis met de ouders van het meisje.
 • Je moet dit altijd doen voordat je een meisje. Haar ouders zullen graag willen dat u een stuk beter omdat toestemming te vragen tot op heden toont respect en beleefdheid. En ouders als dat.
 • Vergeet niet om haar ouders bedanken.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat ze je leuk vindt voordat de machtiging van haar vader te vragen.
 • Zeg nooit dingen die kunnen worden beledigend voor de vader. Vraag het meisje over.