Wkanl

Hoe door de vrienden van je vriendje te worden aanvaard

Heb je ooit het gevoel dat maakt niet uit hoe hard je ook probeert, zul je nooit meer dan dat een kuiken aan je vriendjes vrienden zijn? Nooit helemaal passen bij de rest van hen?

Stappen

Hoe door de vrienden van je vriendje te worden aanvaard. Beschouw ze als uw eigen vrienden.
Hoe door de vrienden van je vriendje te worden aanvaard. Beschouw ze als uw eigen vrienden.
 1. 1
  Beschouw ze als uw eigen vrienden. Wat vinden ze leuk? Wat vinden ze niet leuk? Bent u het eens met ze op sommige dingen? Praat met hen over het! Gewoon een normaal gesprek. Pretenderen niet eens met alles wat ze zeggen, ook niet. Ruzie met hen, zolang je het vriendelijk houden.
 2. 2
  Vergeet niet dingen over hen. Als een van hen is uit te proberen voor een sportteam of een moeilijk project in bepaalde klasse of is interviewen voor een nieuwe baan, vraag hem hoe het ging. Geef hen een kaart op hun verjaardag. Hoi zeggen ze als je ze ziet, zelfs als je vriendje is niet rond.
 3. 3
  Wees aardig voor je vriendje. Als je voor hem betekenen, zal zijn vrienden denken dat je niet het juiste soort meisje voor hun vriend. Maar ook, niet handelen alsof je stelen hem weg van zijn vrienden. Hoe zou je vrienden leuk vinden als hij laat je nooit tijd doorbrengen met hen?
 4. 4
  Vergeet niet om nog steeds vrienden met hen als je vriendje er niet is. Op die manier weten ze je echt wilt dat ze je wilt, niet alleen met ze te praten, zodat je vriendje houdt van je.
 5. 5
  Praat met je vriendje over hen. Zeg hem grappige verhalen over hun vrienden of zeggen wat je wilt over hen, maar nooit zeggen gemene dingen over hen, zelfs als je niet van hen zo veel. Praat niet te veel over zijn vrienden ook niet, hij kan denken dat er iets gaande is tussen u en een van zijn vrienden.
 6. 6
  Laat ze je iets leren. Het zal ze trots en belangrijk voelt. Als je dit doet, denk er dan wel niet uit te komen als dom. Als het iets is dat je weet en ze moeten weten dat je weet, niet van de domme.
 7. 7
  Als je ergens heen met je vriendje, vraagt ​​zijn vrienden als ze willen komen. Doe dit alleen als je zeker weet dat je vriendje niet probeert om iets speciaals voor doen je-als het een date, niet de vrienden vragen langs, en er ook voor zorgen dat het goed met je vriendje.
 8. 8
  Proberen goede dingen over hen zeggen - niet obsederen over de slechte. Tuurlijk, jongens hebben slechte eigenschappen. Iedereen doet. Je hoeft alleen maar get over it, en kijken dan dat.
 9. 9
  Als u interesse heeft in iets, vertel hen over. Zij zullen het ook leuk vinden. Niet obsederen over het, hoewel, noem het uit zijn eentje.
 10. 10
  Niet te romantisch te komen met je vriendje om hen heen, zullen ze zich ongemakkelijk voelen en zal waarschijnlijk proberen om u te verlaten, of zullen zich laten. Als u niet wilt dat uw beste vrienden te doen met hun vriendjes als je opknoping uit, doe het dan niet met je vriendje als ze opknoping uit. Zo simpel is dat.

Tips

 • Behandelen zijn vrienden als je je eigen zou behandelen.
 • Zoenen of knuffelen zijn vrienden is niet een goed idee, maar het kan leiden tot grote conflicten.
 • Kijk of je een aantal van je vrienden kan kennismaken met enkele van zijn vrienden. Misschien kun je allemaal iets ergens samen doen.
 • Zorg ervoor dat je niet te veel tijd doorbrengen met vrienden van je vriendje. Vergeet niet: je bent alleen steeds bevriend met vrienden van je vriend, zodat je niet een paria.
 • Als een van zijn vrienden zijn vrouw, niet minder van hen denken of vermoeden hen van het proberen om je vriendje te stelen. De kans is groot dat ze alleen vrienden.

Waarschuwingen

 • Niet al te vriendelijk te krijgen met zijn vrienden. Hij zou kunnen beginnen om je denken als een van hen meer dan hem. Wees bevriend met hen, maar respect grenzen.
 • Niet vertellen zijn vrienden gênant dingen over hem. Hij zou hen niet hebben verteld en hij zal niet waarderen je hen te vertellen.
 • Als het eindigt tussen jou en je vriendje, NIET gewoon omdraaien en toe een van zijn vrienden.