Wkanl

Hoe kunt u uw partner te schakelen

In de stemming? Warm te draven? Wilt u uw partner aan en maken ze zich super fijn? Wil je gewoon wat stoom afblazen of wilt er een tedere relatie met je partner? Nou hier zijn enkele beproefde manieren om het verkrijgen van je partner feelin 'de liefde.

Stappen

Hoe kunt u uw partner te schakelen. Gebruik uw eigen lichaamstaal om haar te vertellen wat je wilt.
Hoe kunt u uw partner te schakelen. Gebruik uw eigen lichaamstaal om haar te vertellen wat je wilt.

Methode een: voor hem

 1. 1
  Romantiek haar. Nemen haar mee uit eten en een film is leuk, maar dat is niet waar de romantiek is: de romantiek is te weten hoe haar recht te behandelen. Luister naar haar. Vraag haar over haar dag, en vraag haar wat ze denkt over haar favoriete onderwerp-wat dat ook mag zijn. (Je weet wat haar favoriete onderwerp is, is het niet?) Complimenteer haar over haar uiterlijk, over hoe ze zich kleedt, of de manier waarop ze glimlacht, zolang je oprecht bent.
  • Wees niet te terughoudend over de complimenten. Als die jurk die ze draagt ​​maakt haar heter dan Arizona in augustus kijkt, vertel haar. Wees niet grof, maar als ze verpakt haar activa te bewonderen, laat haar weten dat op prijs gesteld!
 2. 2
  Flirten met haar. Suggestieve commentaar of zelfs directe reacties, gestrooid in uw gesprek, laat haar weten dat je haar vinden wenselijk.
 3. 3
  Wees zelfverzekerd. Je zult zien vrouwen liever hun partner vertrouwen, niet onzeker. Dit kan betekenen dat bluffen, maar houd dit in gedachten: hoe meer je "bluf" vertrouwen, hoe meer vertrouwen je zal worden. Het is een soort van een win-win situatie!
 4. 4
  Kus haar. Wanneer de tijd rijp is, en je weet wanneer dat is, kus haar. Ga niet voor een tonsillectomie op de eerste kus, je zult wel de man die ze nog steeds lacht ongeveer 30 jaar later-maar niet beginnen met kleine vlinder kussen, hetzij. Kus haar als je het meent, en plagen haar lippen met je tanden en tong.
  • Reageren op haar reacties: als ze trekt weg wanneer u probeert om haar te kussen, kan het geen tijd voor die gewoon nog niet. Ga terug naar stap een volgende keer, en probeer het opnieuw. Als ze dat doet reageren, let op haar lichaamstaal. Als ze zoenen, maar bewaakt, ga dan niet verder met de volgende stap totdat haar lichaamstaal laat je weten het is ok om door te gaan.
 5. 5
  Raak haar. Strelen haar lichaam, met aandacht voor de secundaire erogene zones eerste. Graaf je handen in haar haar, en trek haar naar je toe, kuste haar harder. Bos haar haren in je handen, en trek (voorzichtig-wees niet een Neanderthaler!). Besteed aandacht aan haar nek, schouders en armen.
 6. 6
  Praat met haar. Vertel haar hoeveel je graag bij haar, dat je van de manier waarop ze kussen, de manier waarop ze kijkt, de manier waarop ze klinkt. Laat haar weten dat ze maakt je je goed voelt, ook.
 7. 7
  Breid uw ontroerend. De binnenkant armen, zoals de binnenkant van de dijen, zijn vrij gevoelig, en toen kuste en streelde, kan echt beginnen om dingen te warmen. Verder verkennen van haar lichaam, geleidelijk warm aan toe als je merkt haar steeds meer en meer ingeschakeld.
 8. 8
  Gebruik uw eigen lichaamstaal om haar te vertellen wat je wilt. Trek haar op de top van je, dus dat wat je wilt kussen is in de buurt van je lippen. Roll jezelf op de top van haar, en kus haar moeilijker dan je tot nu toe.
 9. 9
  Verwijdert haar kleren, en herhaalt u alle voorgaande stappen. Door nu, de turn-on gedeelte van het programma is voltooid. Wij vertrouwen erop dat u om het te nemen op uw eigen vanaf hier. Vergeet niet om bescherming te dragen!

Voor haar

 1. 1
  Krijgen zo goed als je geeft. Laten we eerlijk zijn-draaien van een man op is eenvoudig, en het hoeft ons niet te vertellen dat! Maar als je in de stemming bent, en je wilt dat hij je echt wilt, zijn er dingen die je kunt doen om echt hem helemaal gek.
 2. 2
  Romantiek hem. Hij zal worden waardoor u snoep en complimenten, en openen deuren voor u, koopt u diners en films, en dat is allemaal onderdeel van wat jongens doen. Als je wilt dat hij dat blijven doen nadat je hebt dating voor een jaar of twee, laat het weten dat je dat soort dingen-of dat je niet waarderen! Doen alsof is een zekere manier om een ​​romance te doden, indien niet op de korte termijn, zeker op de lange termijn. Maar omwille van dit artikel, laten we aannemen dat je dat doet. Als hij weet dat je het leuk vindt, en je hem met een kus of een squeeze op de juiste plaats nu en dan belonen, zal hij houden gaan.
 3. 3
  Kleden voor succes. Een beetje decollete gaat een lange weg. Veel van splitsing gaat nog verder. Kleden provocerend zal hem uitdagen zijn ogen naar voren en kijkt naar jou te houden, zal echt helpen om hem in de zone, en kan zorgen voor een aantal plagen lol ook.
 4. 4
  Flirten met hem. Wees suggestief, misschien in de manier waarop u uw lepel likken, misschien door simpelweg te zeggen dat je denkt dat hij is hot. Weer, jongens zijn vrij oer, en het maakt niet veel te nemen om ze te wekken. Vergeet niet: hij wil zijn in de controle, maar je krijgt om te zeggen hoeveel controle die hij heeft.
 5. 5
  Wees zelfverzekerd. Het is niet op een afslag helemaal naar zoenen iemand die onzeker is of er niet zeker van dat ze aan het doen zijn de start "juiste ding." Als het draaien hem op het doel is, blijkt dan dat. Heb je verlangens niet verschuilen achter een muur van politieke of sociale correctheid.
 6. 6
  Laat hem weten hoe je kussen. Zodra hij maakt de eerste zet, kus hem terug precies hoe je wilt dat hij je kussen. Als u wilt harde, hartstochtelijke kussen, kus hem hongerig. Als u wilt dat beetje liefde pikt-althans om te beginnen-geef ze aan hem, en zachtjes afpoeieren elke poging tot harder kussen totdat je klaar bent voor dat bent.
 7. 7
  Agressief zijn. Hij houdt ervan om te weten dat hij niet de enige die gaat voor het goud. U hoeft niet om hem neer te slaan en scheuren zijn kleren off-nog-maar het voortouw nemen bij het zoenen afdeling, en begint zijn lichaam te verkennen. Als hij werkt, waarderen zijn lichaamsbouw. Hij zal als dat, want hij heeft hard gewerkt om te snijden.
 8. 8
  Laat hem leiden-onder uw leiding. Wanneer u klaar bent voor meer intieme aanrakingen van hem bent, laat je lichaamstaal laten zien. Soms moet u wellicht om daadwerkelijk legde zijn hand waar u het wilt, maar meestal zal hij het beeld te krijgen.
 9. 9
  Make some noise. Als je van wat hij doet, hoef je niet te zeggen "Ik hou van wat je doet." Gewoon zeggen "MMMmmmmm." Als je echt graag wat hij doet, kun je zeggen dat een heleboel meer. Als je wilt dat hij vuile praat, initiëren zij dus hij weet het is ok.
 10. 10
  Als hij begint te verwijderen van je kleren, als je echt wilt om hem te zetten-niet laat hem. In plaats daarvan, doe het zelf. Doelbewust, en verleidelijk. Als hij gaat aan te raken (en hij wil), verloochenen Hem. Waar hij wil je aanraken-je het doet. Houd dit tot geen van jullie kan het niet meer staan, ga dan verder met bescherming.
 11. 11
  Vaak herhalen.

Tips

 • Krijgen om de beurt ons je partner te leren kennen.
 • Meisjes vinden het heerlijk als je ze in de ogen kijken tijdens het praten en lachen. Het kan een belangrijke aanzet zijn voor hen!
 • Ren je handen door zijn haar aanvoelt barrière te doorbreken.
 • Maak hem wil je meer en meer. Maar geef niet te snel op.
 • Je moet bereid zijn! Heeft alles wat je niet wilt doen en laat je partner dwingen tot niets. De controle over je grenzen!
 • Draag bescherming of laten testen en geverifieerd schoon alvorens met onbeschermde seks.
 • Romantiek helpt.
 • Maken uit intens.

Waarschuwingen

 • Niet ooit jezelf dwingen op iemand!