Wkanl

Hoe te voorkomen dat een derde wiel


Je beste vriend is head-over-heels voor zijn nieuwe vangst, en je kon niet gelukkiger zijn over. U wilt nog steeds om tijd door te brengen met je vriend, maar je wilt niet in de weg van de relatie te krijgen. Hoe voorkom je dat een derde wiel?

Stappen

Hoe te voorkomen dat een derde wiel. Geef je vriend wat ruimte.
Hoe te voorkomen dat een derde wiel. Geef je vriend wat ruimte.
 1. 1
  Geef je vriend wat ruimte. Hoewel het kan pijn doen, moet je de situatie te beoordelen en te beseffen dat je vriend heeft wat tijd alleen met zijn of haar nieuwe squeeze, vooral in het begin. Loopvlak licht als je vriend cijfers uit de dynamiek van de nieuwe relatie, maar maak je geen zorgen dat je nooit je vriend weer zullen zien.
  • Bezuinigen op uw gebruikelijke sms en telefoongesprekken. Uw vriend kan niet in staat om te communiceren met u zo vaak om ruimte voor zijn of haar nieuwe liefde te maken. Wees niet beledigd - dit is alleen natuurlijk.
  • Laat uw vriend te maken meer van de gesprekken. Maar je kunt nog steeds bereiken met een paar uitnodigingen, laat je vriend doet meer van de uitnodigende als haar relatie zich ontwikkelt.
  • Vergeet niet dat je vriend je moet nog. Als uw vriendin en haar nieuwe vriendje vragen u om op te hangen, moet je bij hen als het goed voelt, en heen en weer bewegen hun uitnodigingen. Een relatie is een tweerichtingsverkeer en je vriend zal nog verwachten van u te horen.
 2. 2
  Vertakken. Maar je kunt nog steeds hangen met je vriend en zijn of haar plus-een, het is geweldig om meer hang-out hebben opties, zodat je niet hoeft te zitten thuis op een zaterdagavond, terwijl je vriend weg is voor een romantisch weekend. Al zal je je vriend mist, kan je bezig met het nastreven van nieuwe activiteiten of het maken van nieuwe vrienden te houden.
  • Gebruik dit als een kans om een ​​nieuwe interesse of een hobby voort te zetten. U kunt deelnemen aan een bowling competitie of een boekenclub en zullen plezier hebben leren iets nieuws.
  • Doe iets je vriend nooit zou doen met jou. Is je vriend bang voor hoogtes, terwijl je altijd al wilde berg klimmen? Is ze vegetarisch, terwijl u hebt willen kijken op de nieuwe vis plek in de straat? Dit kan uw kans om een ​​nieuwe interesse te verkennen.
  • Draai oude bekenden in nieuwe vriendschappen. Hebt u vriendelijk met het meisje in uw Engels les geweest, maar heb nooit de tijd doorgebracht met haar buiten de klas, of heb je onlangs iemand tegenkomt je wist op de middelbare school die net verhuisd naar de buurt? Nu heb je een opening voor tijd doorbrengen met nieuwe mensen die kunnen veranderen in nauwe vrienden.
  • Alleen de tijd is altijd waardevol. Als je probeert te vertakken, maar toch merkt dat je met veel meer vrije tijd nu dat je beste vriend is MIA, gebruik dit als een kans om een ​​aantal goede oude "me de tijd." U kunt zo lang boek je nooit een kans om te voltooien, trakteer uzelf op een at-home pedicure en manicure, of verken dat nieuwe tv-show die je beste vriend weigerde om naar te kijken had gelezen. Wees niet bedroefd over het feit dat door uzelf - zie het als de tijd om te groeien als persoon en volgen van uw interesses.
 3. 3
  Maak een-op-een tijd om je vriend te zien. Het is belangrijk om te houden van de solo vriendschap met je vriend, zelfs als het nieuwe echtpaar in kwestie is bevestigd aan de heup. Het zal gemakkelijker zijn om de dynamiek van uw vriendschap sterk te houden, en om jezelf te zijn, als je de tijd om je vriend te zien zonder haar beau hebben.
  • Maak tijd voor de activiteiten die jij en je vriend graag doen, wat niet kan beroep doen op de nieuwe significante andere, zoals het bekijken van je favoriete klassieke film samen. Dit is een betere optie dan de inbreuk te maken op je vriend uit de tijd.
  • Steek een wekelijkse vergadering in uw schema. Het kan nuttig zijn om nu dat je vriend spendeert zoveel tijd met zijn of haar significante andere het opzetten van een nieuwe routine. U kunt een wekelijkse diner of een drankje datum, of een tijd om een ​​sport of activiteit die u beiden graag doen plannen - en als week van je vriend is gewoon te druk soms, zorg ervoor om minstens plan voor een zondag telefoon datum, ook als u 're gewoon inhalen.
 4. 4
  Dingen niet lastig maken. Misschien voel je je een beetje raar over het feit dat het derde wiel, maar de aandacht op dit feit zal het alleen maar erger. Als uw vriendin en haar vriendje voortdurend worden eraan herinnerd dat je geen deel uitmaakt van een paar, dan is uw vriend zal worden noemde het een vroege nacht.
  • Wanneer u opknoping uit met het nieuwe paar, moet u voorkomen dat het vermelden dat je "het derde wiel" of "het enige een" - dit zal ze zich ongemakkelijk voelen.
  • Als u alleenstaand bent, kunt u zeker maken er grapjes over, maar als je herhaaldelijk opmerkingen als te maken, "Ik weet dat ik nooit een liefde als het uwe te vinden," het nieuwe echtpaar kan zich schuldig voelen en minder geneigd om op te hangen zal zijn met je mee. Als je te druk handelend sorry voor jezelf om hun gezelschap te genieten, dan kunnen zij beseffen dat ze beter af zijn als duo.
  • Vergeet niet dat je nog steeds assertief moet zijn als het nieuwe echtpaar is handelen uit lijn. Als ze met een hot-en-zware make-out sessie recht voor je, dan moet je iets te zeggen, maar voor de rest, het is beter om gewoon rollen met de stoten.
 5. 5
  Hangen met het nieuwe paar onder de juiste omstandigheden. Als je plezier wilt hebben met het nieuwe paar, moet je je-vriendelijke activiteiten halen, zodat je niet buitengesloten voelen. Er is een tijd en een plaats voor alles - zelfs voor het zijn de derde wiel.
  • Iets dat "romantiek" schreeuwt moet vermeden worden - dit kan variëren van het nemen van een wandeling door de rozentuinen of het hebben van een kaarslicht maaltijd in het nieuwe Franse restaurant in de straat met het nieuwe paar. Zelfs als je vriend staat erop dat het prima zal zijn, gebruik uw oordeel wanneer u akkoord met bepaalde uitstapjes.
  • Activiteiten die kunnen worden genoten in een grote groep zijn de veiligste. Deelnemen aan je vriendin en haar nieuwe vriendje om beachvolleybal te spelen met een groep vrienden of uw team van zes treden in een lokale pub quiz kunnen de leukste zijn, omdat elke persoon zal iets bij te dragen hebben.
  • Hangen alleen als je vriend wil je echt om daar te zijn. Lees toon van je vriend om te kijken of ze nodigen u uit verplichting of als ze echt wil om je te zien. Als ze je uitgenodigd om te hangen met haar en haar nieuwe vriendje uit medelijden, dan niemand van jullie zal een goede tijd te hebben.
 6. 6
  Gebruik nieuwe significante andere van je vriend in uw voordeel. Hoewel de nieuwe relatie kan een afknapper om je in eerste instantie wel, zie het als een kans om je eigen romantische leven te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vriendin of vriend, kan nieuwe liefde van je vriend interesse helpen een speciaal iemand van je eigen vinden.
  • Als je op jacht naar een nieuwe vriendin, dan misschien nieuwe dame van uw beste vriend kunt u kennismaken met enkele van haar single vrienden, of speel vleugel vrouw wanneer je naar buiten gaat.
  • Of als je nieuwe vriendje van je beste vriend te respecteren en zijn op zoek naar een man van uw eigen, kunt u zijn mening te vragen over wat jongens echt denken.
  • Van je vriend nieuwe relatie kan een gelegenheid om uw laatste gedrang om uit te gaan op een lage druk double date te vragen zijn. Als je verlegen over het vragen bent, kunt u het paar gebruiken als een excuus. Je kunt zeggen dat je vrienden een diner reservering voor vier of een extra bioscoopkaartje, en kijk of je geliefde wil zeulen.
 7. 7
  Zie het als een vriendschap te testen. Vergeet niet dat als je beste vriend is echt de beste vriend, ze zal er altijd zijn voor u aan het eind van de dag. Geen relatie moeten krijgen in de manier van uw ongelooflijke band.
  • Wees geduldig - maar niet voor altijd. Hoewel het goed is om je vriend in te gaan op obsessief-liefde-modus voor een tijdje, als je verondersteld beste vriend je hoog en droog heeft verlaten na haar eerste date, dan was ze misschien niet je beste vriend na alles.
  • Als je vriend wordt vermist elke keer als hij of zij heeft een nieuwe liefde, dan kan dit een rode vlag dat u slechts een tijdelijke aanduiding in zijn of haar leven.

Tips

 • Niet overthink het. De kans groot dat je misschien niet echt een derde wiel. Als je vriend en zijn of haar significante andere nodigen herhaaldelijk u uit te hangen, ze moeten genieten van uw bedrijf.
 • Ontwikkel een teken voor u en het nieuwe paar, om aan te geven dat ze op het punt om een ​​grens over te steken.

Waarschuwingen

 • Een relatie kan een persoon te veranderen. Als je niet van de manier waarop je vriend optreedt rond zijn of haar significante andere, moet u beschikken over een gesprek over. Als je vriend is nog steeds praten in baby praten tijdens het grootste deel van de tijd die je besteedt met haar en haar nieuwe vriendje, je bent altijd vrij om te vertrekken.