Wkanl

Hoe te handelen rond de ouders van je vriendin

Wil je indruk op de ouders van je vriendin, het geven van jezelf de beste kans om hun steun van je relatie te krijgen? Deze suggesties kunnen helpen...

Stappen

Hoe te handelen rond de ouders van je vriendin. Behandelen hun dochter met respect.
Hoe te handelen rond de ouders van je vriendin. Behandelen hun dochter met respect.

Gedrag

 1. 1
  Behandelen hun dochter met respect. Dit is het allerbelangrijkste wat je kunt doen om ze te winnen. Alle ouders, zelfs degenen die vijandig tegenover vriendjes te handelen, willen dat hun dochter naar een goede partner die zal haar respecteren en haar rechterhand. Toon hen u bent die persoon!
 2. 2
  Gesprekken voeren waarvan u denkt dat ze te interesseren, gebruik lichte handbeweging lichaamstaal te laten zien dat je geïnteresseerd bent in het gesprek. Vraag je vriendin wat haar ouders zijn net; haar te individueel en samen te praten over haar ouders om te leren wat ze geïnteresseerd Zijn norse, teruggetrokken, en in het algemeen maken ze zich ongemakkelijk als ze in dezelfde kamer met u is geen manier om ze te krijgen aan uw kant.
 3. 3
  Wees eerlijk. Ouders houden eerlijkheid niet uit wat de situatie is, het maakt ze voelen zich meer comfortabel over hun dochter bij jou zijn, dus altijd hun vragen te beantwoorden met eerlijkheid. Niet alleen dat, maar de ouders hebben veel meer ervaring dan jij - ze kunnen vertellen als u bent oneerlijk, ongeacht hoe goed je denkt dat je bent.
 4. 4
  Wees jezelf. Niet fake een persoonlijkheid net te winnen over de ouders. Je moet niet te veranderen voor iedereen alleen maar om ze te imponeren. Vergeet niet, je vriendin koos met U te zijn voor een reden, en plus ouders kunnen voelen wanneer jongens zijn faken.
 5. 5
  Wees kort maar bondig bij het ​​beantwoorden van een vraag van uw gastheren. Soms zal de ouders af en toe vragen over politiek te gooien, het weer, of gewoon over iets, dus zorg ervoor om ze te beantwoorden met een aanvaardbaar antwoord.
 6. 6
  Beschermen haar van pestkoppen en mensen die misbruik maken en boos haar. Dat altijd doen.

Lichaamstaal en kledij

 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Zeg tegen jezelf dat je een goede man die diep om voor de dochter van deze mensen. Voel je veilig en zeker van jezelf, zonder een spoor van een verwaande houding. Het is niet genoeg om alleen te doen alsof om te vertrouwen - je moet het voelen als goed, of anders zal het niet overeen met zo goed als u gehoopt had.
 2. 2
  Spreek direct en eerlijk zijn. Zorg ervoor dat wanneer je voor het eerst ontmoet de ouders, houden je oogcontact als je met hen te spreken.
 3. 3
  Schudden handen als een man. Dit is geen tijd om een ​​slap vis of een watje te zijn! Tijdens de introductie, schudt de hand van de vader met een mooie, stevige grip, terwijl het handhaven van oogcontact, glimlach, en maken ze het gevoel alsof je zijn vereerd om daar te zijn. Vergeet niet dat dit de mensen zijn verantwoordelijk voor het geven u het meisje dat je liefde - ze verdienen uw respect en bewondering.
 4. 4
  Kin omhoog. Ongeacht hoe zenuwachtig je bent, houd je hoofd hoog gehouden. Laat uw ogen reis naar de vloer, of afdrijven in de ruimte - het geeft hen het gevoel dat je liever ergens anders zou zijn, behalve daar. Blijven richten op een van hen - wie aan het woord, waarschijnlijk.
 5. 5
  Gepaste kleding - Wees extra voorzichtig bij het ​​kiezen. Zorg ervoor dat je iets presentabel voor de invoering dragen. Als je iets te casual te dragen, zullen ze je dat (A) niet genoeg om te kleden (niet een geweldige eerste indruk) of (B) zijn dom en snap niet waarom je zou moeten lastig vallen (ook vreselijke eerste indruk) zorg.

Tips

 • Maak je geen zorgen als ze niet lijken aan boord te krijgen meteen - geef ze wat tijd om te wennen aan je.
 • Heb wees vriendelijk en bezorgd, met name van haar moeder. Vragen of ze hulp nodig heeft bij het zien van haar dingen te doen, zoals het binnenhalen van de boodschappen of het legen van de prullenbak. Zoek iets aardigs te zeggen over haar haar of kleding.
 • Vraag haar over haar ouders op voorhand - Je wilt niet te komen als een eikel. Maar aan de andere kant, als ze echt niet erg formeel mensen, krijgen niet te gespannen over. Wees gewoon beleefd, en niet op een gevel.
 • Als ze lijken je een hekel vanaf het begin, begrijpen wat hun redenen zijn voor hun afkeuring. Is het je uiterlijk, je reputatie, of heb je ruzie met je vriendin die ze hebben opgevangen, of dat ze met hen besproken heeft gehad? Een of alle van deze dingen kunnen ze in te stellen tegen de relatie. Ontdekken hun ware bezwaar is de eerste stap in het overwinnen van het.
 • Hang niet over elkaar. Haar ouders willen denken over je vriendin als hun zoete, maagdelijk kind - als ze plots gedraagt ​​zich als een zwerver, en je bent niet in staat om te bepalen waar je handen zijn, zullen haar ouders niet zoals jij. Ooit.
 • Overdrijf het niet, of je zal komen als nep en te braaf. Wees je natuurlijke, beleefde zelf.

Waarschuwingen

 • Overdrijf het niet met de complimenten. Ze krijgen vervelend na een tijdje.
 • Als ze erg kortaf, abrupt, of zelfs onbeleefd om u, ervoor kiezen om tijd door te brengen met je meisje elders waar mogelijk - niet de situatie niet verergeren of tegenwerken door voortdurend te dwingen uw aanwezigheid op mensen die niet in staat om u te accepteren op dit moment lijken. Hen niet confronteren over, tenzij zij deze regelrechte wreed of misbruik. In plaats daarvan, vertel je meisje hoe oncomfortabel je bent, en laat haar om mee te praten en te werken met haar ouders over. Misschien kan ze vinden waarom haar ouders gedragen zich op deze manier, en door cluing je in om wat het ook is dat ze bezwaar maken, zul je in staat om zich te onthouden van beledigende of irritant te zijn.
 • Bij het beantwoorden van de vragen, niet overdrijven. Je zou kunnen geven uw gastheren een teken dat je niet de "een" voor hun dochter, omdat je de neiging om te veel te praten. Wees kort en bondig.
 • Niet constant wilt je vriendin. ze zou willen breken met je als je dit doet.
 • Laat haar ouders je relatie beïnvloeden.