Wkanl

Hoe te klassiek mooie


Audrey Hepburn, Vivien Leigh, Grace Kelly, Ingrid Bergman, Jacqueline Kennedy Onassis, al deze vrouwen zijn klassieke schoonheden. Ze begrepen allemaal dat de sleutel tot klassieke schoonheid is om het simpel te houden. En niet altijd eenvoudig zijn...

Stappen

Hoe te klassiek mooie. Draag klassieke stukken.
Hoe te klassiek mooie. Draag klassieke stukken.
 1. 1
  Draag klassieke stukken. Klassieke vrouwen nooit dragen trendy kleding. Ze dragen klassieke stukken, zoals een eenvoudige zwarte jurk met een opvallende accessoire, vliegeniersglazen, een kleurrijke sjaal of een mooie set van parels. Denk aan de beroemde overmaatse zonnebrillen Jacqueline Kennedy Onassis en tijdloze pakken. Je hoeft niet terug naar de jaren vijftig, maar breid je garderobe waar mogelijk, en leren om je eigen verfijnde stijl. (Sommige mensen zijn zeer klassiek en nog steeds houden een kleurrijke, leuke verschijning)
 2. 2
  Blijf make-up tot een minimum. Een beetje foundation, lipgloss en mascara kan een zeer lange weg te gaan. Leer hoe je je beste eigenschappen opvallen.
 3. 3
  Respecteren van uw haar natuurlijke textuur. Streven altijd voor een glanzende en gezonde stijl. Raadpleeg een kapper om erachter te komen welke stijl zal je gezicht en de makkelijkste manier om je haar te behouden passen. Je wilt niet uren doorbrengen voor de spiegel.
 4. 4
  Hebben een goede persoonlijke hygiëne. Houd nagels en teennagels op zoek prim en juiste, een eenvoudige French manicure is altijd elegant.
 5. 5
  Wees positief en gelukkig. Een positieve kijk is altijd mooi.
  • Als er iets is echt dwars zit, het is oke om het te laten zien. Maar een klassieke schoonheid is bekend voor zijn gereserveerd, rustig en altijd in controle.
 6. 6
  Weet waar je over praat. Intelligentie is de sleutel. Penseel op zo vele onderwerpen mogelijk.
 7. 7
  Zwart is iets wat klassieke schoonheden altijd dragen, maar probeer het accentueren van de eenvoud van het met toebehoren van een andere kleur, zoals rood, wit, of groen.
 8. 8
  Zoek de klassieke kleuren die het beste werken met uw huid en oogkleur. Bijvoorbeeld:
  • Blauwe ogen: Oranje (complementaire), Dark Blue, Dark Purple, Licht Groen, Grijs, wit, zwart, turkoois (analoog), Blauw-Paars (analoog), Dark Red. Kleuren te vermijden zijn: helder rood, lime groen, roze, bruin, baby blauw, alle tinten (kleuren zichtbaar gemengd met wit)
  • Bruine ogen: Elke Pink, Houtskool, elk zeer donkere kleur, Geel (het brengt ondertoon in de ogen, ondanks het onwaardige reputatie) Groen (ook, ondertoon). Kleuren te vermijden: none, bruin is neutraal, en dus gaat met alles.
  • Groene ogen: Paars (het doet echt brengen de kleur van uw ogen), Donkerrood (groene's gratis kleur), donkerblauw, zwart, bruin, gebroken wit. Kleuren te vermijden: Grey, omdat het weegt beneden de natuurlijke tinten in je iris, dempen de kleur. Echter, als uw ogen zijn helder groen of blauw groen, grijs brengt het uit heel mooi. Geel, helder rood (complimenten kan schokkend zijn wanneer zowel de kleuren zijn levendig), helder wit, oranje en groen (die overstemt uw oogkleur).
  • Zwarte ogen: elke kleur.
  • Ruddy (blue-toned/pink na inspanning / sproeten) huid: Koele kleuren (blauw, paars, groen, en alle analoge kleuren ertussen waaronder Rood-paars) Black, Grey. Kleuren te vermijden: Geel, en de bijbehorende analoge kleuren, elke rode (sorry) en White. Draag op uw discretie donker oranje of rood-oranje.
  • Vale (geel getinte / looien plaats freckling) geen warme of neutrale kleuren. Vermijd geel, maar goud kan mooi uit
  • Als u bent Afro-Europese of hebben een donkerdere teint, kan je draagt ​​bijna elke kleur. Golds zijn vooral mooi, dat wel.
  • Als je rood haar hebt, kan je draagt: Golds, beige, koraal, paars, zeer donker of licht groen (net voorkomen dat de "Christmas groene" kleur) donkere blues.

Tips

 • Heb altijd waardering, dat is de sleutel tot een gelukkig leven.
 • Het hebben van "innerlijke schoonheid" is net zo belangrijk als buiten mooi. Omdat het mooi aan de binnenkant zal laten zien je bent een heel speciaal meisje niet waard te verliezen.
 • Trouw zijn aan jezelf en het hebben van vertrouwen is de sleutel.
 • Tatoeages en piercings. Verschijningen brengen een sterke boodschap naar anderen, je kan worden beoordeeld door een individu of vlak voor een evenement dat een prominente rol zal spelen in uw toekomst (Ex. een potentiële werkgever, het verwerven van een hogere positie in een gerenommeerd bedrijf, enz.). Neem daarom zorgvuldige afweging bij de beslissing of het een goed idee voor u om zichtbare tatoeages of piercings te krijgen. Ook al iemands uiterlijk niet automatisch zijn of haar ware innerlijke kwaliteiten te tonen, kan de schijn reflecteren hoe een persoon bereid is door de wereld te worden waargenomen. Ook in gedachten houden dat, hoewel tatoeages en piercings zijn individuele expressies, kunnen ze permanent of moeilijke (en vaak kostbare) te verwijderen als u van gedachten veranderen in de toekomst. Als u twijfelt over hoe tatoeages en piercings je invloed kan in de toekomst, vergeet over het krijgen van hen en andere manieren vinden om zelfexpressie te tonen, zoals het maken van kunstwerken, poëzie, hobby, etc.
 • Studie klassieke schoonheden als Audrey Hepburn, Dorothy Dandridge, Marilyn Monroe, enz. en probeer ze te imiteren. Het is leuk en het zal helpen.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om iemand die je niet bent, wees dan uw eigen klassieke schoonheid.