Wkanl

Hoe te " geven " als vrouw

Voor personen geboren mannelijk, mengen als een vrouw kan een uitdagende, zelfs beangstigend inspanning zijn. Of je transgender of gewoon plezier zijn, zal dit artikel u helpen overtuigende vrouwelijkheid.

Stappen

Hoe te " geven " als vrouw. Beschouw het hele pakket.
Hoe te " geven " als vrouw. Beschouw het hele pakket.
 1. 1
  Beschouw het hele pakket. Hoe oud ben je? Wat is je lichaam het type? Wat voor uitstraling wil je? Visualiseer de vrouw die je zal worden.
 2. 2
  Neem een douche. Was je haar en. Jongens hebben vaak droger, ruwer haar dan meisjes, dus je kan een 'leave-in' conditioner nodig ook. Scheer je lichaam (althans benen, oksels en borst). Als je dit niet hebt gedaan in een tijd, wees voorbereid om te gaan door meerdere scheermesjes. Vochtinbrengende zeep is een goed idee, en natuurlijk vochtinbrengende lotion nadat je hebt toweled af.
 3. 3
  Verliest de stoppels. Een glad scheerresultaat is een must: gebruik een scherp mes en neem je tijd. Wees voorzichtig, je hoeft niet wilt dat uw huid irriteren. Sluit je poriën met een zachte huid toner, en natuurlijk, hydrateren. Probeer het met een schar van niet-vette zonnebrandcrème. Het zal je huid beschermen tegen rimpels veroorzaakt door UV-schade. Als je echt wilt om stoppels weg te houden, probeer dan waxen, elektrolyse of laser ontharing.
 4. 4
  Pluk je wenkbrauwen. Verwijder verdwaalde haartjes onder en tussen de wenkbrauwen tot een natuurlijke boog-vorm wordt bereikt. Ga niet te gek: van zeer gestileerde wenkbrauwen, zoeken een professional.
 5. 5
  Doe je nagels. Op zijn minst, zorgen ze zijn schoon en niet versleten. Duidelijke polish is altijd stijlvol, maar er is een wereld van mogelijkheden. Wanneer was de laatste keer dat je een manicure gehad?
 6. 6
  Zorg ervoor dat je genoeg haar! - Als je niet genoeg van krijgen, heb je een pruik nodig heeft een goede pruik. Anders, ga naar een salon en het goed gedaan. Stel vragen. Deze mensen kennen haar, een goede kapper kan u vertellen niet alleen wat er in stijl, maar ook wat er goed uitzien op je. Heb je al een idee van wat je wilt gaan in, maar staan ​​open voor inbreng ook.
 7. 7
  Bedek je schaduw. Zoek een cover-up en / of vloeibare foundation die overeenkomt met uw huidskleur, plus een bijpassende poeder op "set" van de stichting. Gebruik een vochtinbrengende crème eerste - het fungeert als een grondlaag, de rest van je make-up zal gaan veel gemakkelijker en er beter uitzien. Zorg ervoor om zich te mengen zodat er geen duidelijke lijn tussen make-up en naakte huid. "Vijf uur shadow" is een belangrijke oorzaak van het niet passeren, of 'wordt geklokt. "
 8. 8
  Toepassing blozen. Met al deze make-up op, loopt u het risico op zoek bleke zonder blozen draaien. Glimlach en u zult uw wangen '"appels", de ronde delen die opstaan ​​zien. Kleur ze met zachtjes omhoog gebogen penseelstreken. Subtiel zijn. Blush kan ook verzachten kaak lijnen, benadrukken jukbeenderen, definiëren neuzen, minimaliseren voorhoofd, enz. In het algemeen, donkere gebieden lijken weg te ebben, lichtere ruimte pop out. Overdrijf het niet. Je wilt niet clowneske verschijnen.
 9. 9
  Besteed aandacht aan je en. Leer hoe u op make-up voor die gebieden als goed, zelfs als je niet van plan op de dagelijkse draagt. Benadruk ofwel je ogen of je lippen, maar niet beide. Als u wilt dat donkere, rokerige ogen, je vervolgens beperken tot mascara, en misschien een lichte oogschaduw. Als je wilt rode, vampy lippen, dan vasthouden aan lipgloss, of een subtiele lippenstift. De verleiding om te overdrijven make-up is gebruikelijk voor de meeste beginners. Vergeet niet om op maat van uw make-up aan de gelegenheid. Houd het chique, en je zult passeren.
 10. 10
  Zorg ervoor dat je bochten op de juiste plaatsen en let op waar je "moet niet" hebben uitstulpingen. Opgevulde bh en strak slipje (of bikini bodems) zijn een goede plek om te beginnen. Korsetten, gaffels, borstprothesen, en andere gespecialiseerde instantie-shapers zijn ook beschikbaar, maar voor de echt begaan, hormonen en chirurgie zijn de beste oplossing.
 11. 11
  Kies een outfit die best past bij uw frame. Kelderen decolletes de aandacht van brede schouders. Rijk tailles de-benadrukken smalle heupen, bier buiken, en vlakke ezels. Je benen zijn je beste eigenschap, dus voorzien van hen (en in godsnaam scheren!). Het kennen van je lichaam, en het werken met het, is het essentieel om te passeren.
 12. 12
  Verbeteren van je houding, en beseffen dat vrouwelijke gebaren - zelfs geringe aard - zijn erg belangrijk. Kijken naar een vrouw van nature spreken, en noteer haar gebaren en gezichtsuitdrukkingen. Smile. Loop met je benen, niet met je schouders. Zuigen in je darmen. Rechtop staan. Glide.
 13. 13
  Werk aan je stem. Vrouwen stemmen neiging niet alleen om hogere toon, maar ook de meer melodieuze (een extreem voorbeeld is "valley girl"). We hebben de neiging om op de vocale patronen van die we besteden veel tijd met, zodat het vinden van een vriendin te emuleren. De best practice is in gesprek met echte mensen in openbare situaties, je zou versteld staan ​​hoe het helpt je motivatie. Er zijn ook banden, artikelen, en dergelijke beschikbaar zijn op het internet, maar als je niet tevreden bent met uw vorderingen, overwegen het zoeken naar een professionele logopedist.

Tips

 • Vertrouwen is de sleutel. Angst zal "klok je."
 • Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar en je tanden poetsen regelmatig. Overweeg het gebruik van fluoride mondspoeling en een mooie glimlach te behouden. Mensen maken allerlei onbewuste aannames over u op basis van uw tanden.
 • Vrouwen niet draag altijd hakken, zodat je niet hoeft om je voeten te straffen. Flats kunnen beter kijken voor een paar redenen. Ten eerste, mannen zijn meestal langer zijn dan vrouwen, dus het dragen van hakken kan je toren over anderen te maken. Hakken maken je been spieren gespannen, waardoor (vooral als je echt afgezwakt benen) ze maken je benen lijken meer volumineuze. Ballerina's zijn een optie en ze zijn vrij girly kijken. Als je dat doet krijg hielen, het dragen van hen rond het huis kan u helpen om gebruikt te wandelen in hen.
 • Als u weet een meisje dat is ondersteunend, haar vragen om hulp. Veel meisjes zijn meer dan blij om advies te delen en geven u een eerlijke beoordeling van hoe overtuigend je bent.
 • Het kopen van modebladen zoals Vogue kon geven u een paar ideeën. Websites als Omiru, StyleBakery en StreetPeeper kunt u ook trend-wijs houden.
 • Niemand geeft 100% van de tijd. Handvat genante situaties met een gevoel voor humor, en je moet niet te veel problemen hebben.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen proberen om u af te zetten voor dit, maar maak je geen zorgen! Als dit is wie je werkelijk bent, dan moet het niet uit wat andere mensen zeggen.