Wkanl

Hoe de mannelijke stereotypen te vermijden

Er is een lijn tussen het zijn van een "man" en een "holbewoner." Meestal jongens steken deze lijn en beginnen handelen in abrasieve manieren. Het idee dat een man is slechts een mens als hij is, dominant, of chauvinistische etc., zijn die moeten veranderen. Vaak jongens zijn in deze rol gedwongen door de druk om zichzelf op te komen als echte mannen.

Kleine veranderingen in je leven kan effectief je aantrekkelijker te maken voor anderen, een beter zelfbeeld geven en mensen in staat stellen om u bekijken in een beter licht ook. Als u klaar om los te breken van een aantal verouderde macho-rol en het verbeteren van je leven zijn, dit Hoe is voor jou.

Stappen

Hoe de mannelijke stereotypen te vermijden. Nooit bulk up voor iemand anders, zeker niet een huidige of potentiële minnaar.
Hoe de mannelijke stereotypen te vermijden. Nooit bulk up voor iemand anders, zeker niet een huidige of potentiële minnaar.

Fysieke verschijning

 1. 1
  Spieren - Je hoeft niet Rambo stijl spieren moeten mannelijk, ongeacht wat iemand zegt. Tal van meisjes zoals allerlei soorten lichaam, en soms 'Rambo' is een turn-off.
 2. 2
  Oefening goed om een gezond en fit uiterlijk te krijgen of te behouden.
 3. 3
  Nooit bulk up voor iemand anders, zeker niet een huidige of potentiële minnaar. Het is je lichaam, moet je het alleen veranderen om je gelukkig maken.
 4. 4
  Gewicht - goed eet. Men kan eten meer gezonde voeding en het gaat niet weg te nemen van uw mannelijkheid.
 5. 5
  Als je het eten meestal bewerkte voedingsmiddelen, eet in plaats frisser dingen. Uw dieet invloed op alle gebieden van je leven, hoe gezonder een mens is, des te hoger zijn uithoudingsvermogen en betere prestaties zijn mentaal en fysiek. Het doet geen pijn in de slaapkamer, hetzij.

Grooming

 1. 1
  Het houden van jezelf is een alledaagse zaak.
 2. 2
  Dit betekent niet dat je nodig hebt om lange bedragen van de tijd doorbrengen in de voorkant van een spiegel, misschien vervelend elke vrouwelijke mensen die uw badkamer delen, maar wat tijd doorbrengen op het elke dag.
 3. 3
  Douchen elke dag, vooral na lichamelijke inspanning waar je zweet.
 4. 4
  Wacht niet te lang wachten na inspanning te douchen, of anders het zout in je zweet droogt op kleren en je lichaam, waardoor zowel vies en stinkend.
 5. 5
  Gebruik een goede anti-transpirant / deodorant.
 6. 6
  U kunt spuiten / splash-on cologne te ruiken goed.
 7. 7
  Doe er niet te veel cologne als je dat doet. Dingen zoals Axe en Tag zijn goede voorbeelden van. Niemand vindt het leuk om hun adem in te houden om je heen Ivm je draagt ​​te veel Calogne. Niemand houdt van sterke Calogne, blijven met een medium tot zwakke Calogne.
 8. 8
  Haar hoeft niet model-perfect, maar schoon en netjes kijken. De stijl is niet erg belangrijk, zolang je tevreden bent met het.
 9. 9
  Verzorgen van de hoofdhuid problemen zoals roos, zodra u een probleem opmerkt.
 10. 10
  Houd je tanden schoon door borstelen minstens twee keer per dag, en ten minste eenmaal. Niet alleen poetsen wat je ziet als je lacht-Borstel alle kanten van uw tanden, let daarbij wel op het tandvlees.
 11. 11
  Borstel ook het dak van uw mond en tong.
 12. 12
  Houd uw kleren schoon. Vlekken kunnen meestal worden verwijderd door wrijven een beetje wasmiddel op voordat gooien het bij de rest.
 13. 13
  Heb vuile kleren niet dragen over en weer, omdat ze voorbij "de geur test" - u kunt ze niet ruiken omdat je gewend bent aan de geur, anderen kunnen en willen.
 14. 14
  Gaten, scheuren, scheuren, blijvende vlekken, bleekwater vlekken, etc-tenzij je kleren kwam op die manier, ze weg te gooien als ze te slecht, of draag alleen rond het huis. We hebben allemaal die ene flarden, maar echt comfortabel shirt of spijkerbroek en dat is oke, maar draag het niet voor een nacht op de stad. Je wilt niet te kijken als een zwerver.
 15. 15
  Doe niet alsof. Als er iets is "in stijl", maar het is niet u, draag het niet! Het opofferen van uw persoonlijke smaak voor populaire stijl is een vergissing. Je zal zien als je probeert te hard, of als je het af te trekken, je zult een vals beeld van jezelf te projecteren. Er is niets mis met een spijkerbroek en T-shirt jongen als je een. Uw kleding moet uw persoonlijkheid, nooit andersom passen.

Persoonlijkheid / maniertjes

 1. 1
  Ridderlijkheid en omgangsvormen-wees niet bang om beleefd, hoffelijk, het geven of in natura. Deze dingen ga je niet minder van een man te maken. Er zijn tal van mannelijke mannen die deuren openen, zeggen bedankt en geven hun zetels voor oude dames in de metro. Potentiële partners zal ridderlijkheid verrassend-maar geheel charmant en aantrekkelijk vinden en alle mensen waarderen beleefdheid en hoffelijkheid.
 2. 2
  Vertrouwenwekkende toon het! Mensen prijzengeld vertrouwen sterk, en iedereen heeft een, zelfs als je niet het gevoel dat de hele tijd. Ken uw sterke punten en uw zwakke punten. Wees trots op je sterke punten en in de wetenschap dat uw zwakheden geen afbreuk doen aan je eigenwaarde. Toon uw zelfbewustzijn in de manier waarop je loopt, met een goede houding. Houd je hoofd omhoog en je ogen kijken vooruit, of oogcontact te maken, in plaats van op de grond, of op zoek naar beneden en praat met iemand's neus (of erger).
 3. 3
  Ego-overdrijf het niet. Vertrouwen is een zeer goede zaak. Maar wanneer je eigenwaarde uit de hand loopt, kan het veranderen in arrogantie en dat is niet goed. Houd een evenwicht geaard. Niet pronken met te veel of lijken over-vertrouweling. Mensen kunnen het verschil te vertellen. Het maakt je als een eikel, en niemand houdt van een eikel.
 4. 4
  Emoties-de enige man die ooit zou moeten zijn emotieloze-is een standbeeld van een. Alle emoties zijn volkomen normaal en prettig om te hebben en te tonen. Huilen, verdrietig, gekwetst of gelukkig vaak niet je vrouwelijk te maken. De sleutel is timing en compatibiliteit, niet de emoties zelf. Het is perfect aanvaardbaar om etc huilen, rond een langere termijn minnaar. Meestal, als je open over je gevoelens met iemand waar je om geeft, zullen ze hetzelfde doen. Dat leidt tot een diepere en meer betekenisvolle relatie. Maar niet om te zetten in een overdreven emotionele fruitcake.
 5. 5
  Worden zelf-zijn wie je werkelijk bent binnen. Dingen die je gelooft, je moraal, gevoelens en belangen mag nooit veranderen voor iedereen, maar je. Het zal je geen goed om te ontmoeten en om te gaan met andere mensen achter voorwendselen. Als je niet 100% kan zijn u 100% van de tijd, dat is oke [in feite, het is normaal]. Maar wanneer nodig, druk me uit, praten over dingen die je leuk. U kunt meer echt contact met mensen doordat ze je, en ze zullen graag je om wie je werkelijk bent-dus zul je in staat om meer dingen die je graag met gelijkgestemde mensen doen zijn.

Tips

 • Geen echte man is een pervert. Perverselingen zijn een ander stereotype; echte mannen kunnen controleren hun dringt voor seksuele gedachten. Echte mannen denken schone geschikte schone gedachten; geen seksuele gedachten. Het is gemakkelijk om een ​​pervert te zijn maar moeilijk te schoon gedachte denken en hebben een schone geest. Echte mannen kunnen onthouden van een dirty mind. Een schone geest is net zo goed een keuze als uw favoriete voedsel. Seks is groot in de slaapkamer, maar niet zo weg van het denken. In feite kan een schone geest alleen verbeteren de slaapkamer ervaring, door het verplaatsen van geslacht van je geest om die speciale tijd, geluid vervelende maar dat is de leukste manier om het te zetten.
 • Niet alle mannen willen relaties. Niet iedereen heeft een zielsverwant. Als je een bachelor voor het leven zal willen de "trieste enkele stereotype" te vermijden; niet alle vrijgezellen zijn verdrietig of boos: in feite sommige zijn zeer tevreden. Dit is een stereotype dat ook goed bekend zijn en misbruikt. De trieste enkele stereotype is een leugen; genieten van de voordelen van single zijn als u ervoor kiest om dit te doen. Dit vereist het negeren van de druk van antagonizers om te trouwen en eventueel negeren van de antagonizer als geheel. Waar koppels zullen beleefd zijn en laat je zelf beslissen. Behandel koppels zoals je zou jezelf, met respect. Duw nooit iemand anders in uw potentiële, dat is net zo slecht als druk iemand anders om een ​​vriendin te krijgen.
 • Je hoeft niet naar een 'perfecte' lichaam te hebben. Als uw persoonlijkheid is bangin ', en je bent _healthy_ dan zul je mensen aantrekken die net als u voor u-en dat is beter dan het aantrekken van iemand voor uitpuilende biceps die nemen een bestendig onderhoud-dat je niet echt willen in de eerste plaats.
 • Je kunt beter eten zonder te veel. De meeste fast food plaatsen bieden gezondere keuzes en hoewel ze niet de beste-een McSalad slaat een vettige hamburger. Tenzij je gaat voor de grote gewichtsverlies [£ 40 of meer], kunt u nog steeds bier en frisdrank drinken en genieten van een goede cookout. Gewoon het verminderen van de hoeveelheid of de frequentie van deze niet-zo-goed-voor-yous, het verhogen van uw activiteit en je komt wel goed.
 • Als u overgewicht door een grotere hoeveelheid [£ 40 of meer] zijn, praten met een gezondheidswerker of diëtist en bepalen welk dieet / lichaamsbeweging verhouding zou het beste werken voor uw persoonlijke chemie van het lichaam en levensstijl in plaats van het nemen van wonder-drugs of Seen-On-TV dieet plannen. Je kunt het alleen te doen, maar ik stel voor weg te blijven van de meeste drugs en geadverteerde dieet plannen omdat ze meestal doen meer kwaad dan goed. Veel onderzoek vooraf online kunnen later af te werpen in de praktijk.
 • Mineraalglas soort ap / deodorants werken goed en gaan lang mee. U kunt het vinden in de meeste supermarkten en Wal-Mart soort winkels-het loopt hoog geprijsd [10€ -10€] voor ap / deodorant, maar is een betere deal op de lange termijn als het niet uit te lopen voor een jaar.
 • Er zijn veel whitening producten die er zijn voor je tanden, vraag dan een tandarts die voor u geschikt is. Doe niet veel whitening regimenten in een keer-de betrokken chemicaliën daadwerkelijk kan dragen weg het glazuur van je tanden, waardoor ze meer vatbaar zijn voor pijn en problemen.
 • Probeer uw kleren te wassen al snel na het sporten, of zweten hard, zodat ze niet vlekken. Of als dat niet realistisch voor jou, draagt ​​een hemd om te voorkomen dat het krijgen van die onaantrekkelijke witte zweet-vlekken. Als u regelmatig uit te werken, krijgt een shirt specifiek voor dat dus het maakt niet uit of het wordt zweten in lood.
 • Soms, eerder in relaties, sommige emoties kan een beetje overkill-U wilt niet dat uw date te storten hun leven-snik-verhaal over de linguine op de eerste dag dat je ontmoet, zou je? Deel je diepere emoties en gevoelens als je eenmaal het gevoel echt comfortabel met de persoon.
 • Het is over het algemeen niet geschikt om kinky porno te praten op het kantoor... Maar in de slaapkamer, misschien vind je belangen wordt voldaan met vol enthousiasme en je zult blij dat je zo eerlijk was te... Ook is het veel minder stress te hebben alleen dingen die je echt geïnteresseerd bent Doen alsof kost veel inspanning-en het is nooit de moeite waard herinneren.

Waarschuwingen

 • Als je wilt winnen spier-wegblijven van steroïden, wat je ook doet. Niets goeds komt van hen. Uw spieren kunnen exploderen [bijna letterlijk], veroorzaakt het negatieve emotionele en persoonlijkheidsveranderingen, en doet niets anders dan slecht aan je seksleven. Doe het zelf, je zult veiliger, gezonder en meer trots op die manier.
 • Riskeren de verleiding om deze nieuwe gevonden maniertjes te gebruiken voor het kwaad... Als u bent een eikel die alleen maar wil slapen met iemand of krijgen hun geld-er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar die net als jij. Niet fake een goede persoonlijkheid gewoon om te krijgen wat je wilt van nietsvermoedende goede mensen.. Niet dat het schadelijk is voor-je-[je Karma misschien..], maar het maakt je een slecht persoon en die wil een slecht persoon te zijn, echt waar? Promiscuïteit kan echter leiden tot de verspreiding van veel icky en zeer vermijdbare SOA's. Zou je niet liever je energie besteden eigenlijk steeds een beter mens-in plaats van te doen alsof een te zijn?