Wkanl

Hoe maak je een pak te dragen

Mannen die dragen onjuist ingerichte pakken kan deze belediging te horen: "Draag je dat pak of is het pak draagt ​​u?" Het geheim van het dragen van een pak is het kopen van de juiste kleur voor u, wat betekent dat het verkrijgen van de beste pak je kunt veroorloven, dan betalen om het te hebben afgestemd.

Stappen

Hoe maak je een pak te dragen. Ervoor te zorgen dat wanneer je staat in de jas, een 1/4 inch van de kraag is blootgesteld boven het pak kraag.
Hoe maak je een pak te dragen. Ervoor te zorgen dat wanneer je staat in de jas, een 1/4 inch van de kraag is blootgesteld boven het pak kraag.

Tailoring je pak

 1. 1
  Ervoor te zorgen dat wanneer je staat in de jas, een 1/4 inch van de kraag is blootgesteld boven het pak kraag. De jas zal rijden wanneer je gaat zitten, en als de kraag is te groot, zal uw kraag eronder verdwijnen.
 2. 2
  Meet de jas mouwen dus een 1/2 inch van uw overhemd manchet wordt blootgesteld.
 3. 3
  Kijk naar de schoudervullingen om ervoor te zorgen dat ze voorzichtig naar beneden hellend. Als je grote schouders, moet je kleinere schoudervullingen dan de gemiddelde man.
 4. 4
  Hef je armen boven je hoofd tijdens het dragen van de jas. Als het stijgt genoeg dat het lijkt komisch, moet u de armsgaten aangepast.
 5. 5
  Gebruik een spiegel om ervoor te zorgen dat je jas niet te kort is. Het moet net onder de top van je achterste.
 6. 6
  Controleer je broek. Ze moeten zitten bij je taille, niet je heupen. Ze moeten niet ruim in het kruis, maar ze moeten niet te strak ook niet.
 7. 7
  Pas de breedte van de broekspijpen zodat ze hangen zonder bobbels. Gespierde mannen kan nodig zijn om hun broek speciaal gemaakt.
 8. 8
  Zoom de broekspijpen zodat ze rusten op de toppen van de schoenen met een kleine breuk in de plooi.

Het dragen van je pak

 1. 1
  Nooit knoop de onderste knop van je jas. Als je gaat zitten, ontknopen het jasje zodat het niet omhoog kruipen.
 2. 2
  Draag je pak met een kwaliteit dress shirt, riem, schoenen en horloge. Draag goede sokken die overeenkomen met de broek in kleur. Als je dapper voelt, draag patroon sokken zoals argyle, maar alleen als de andere delen van je pak zijn conservatief in kleur en stijl.
 3. 3
  Bind je stropdas in een standaard of een windsor knoop en zorg ervoor dat het gedeeltelijk dekt uw riemgesp.
 4. 4
  Voeg een pochet. Vouw het zodat het past slimly in de zak en net gluurt uit de top.

Tips

 • Altijd droog schoon uw broek en jas samen, en alleen wanneer dat absoluut noodzakelijk is. Je kan zijn om maanden te gaan zonder stomerij je pak als je weet hoe goed druk je eigen broek kunnen.
 • Europese mannen dragen hun pakken een beetje slanker en zoom hun broekspijpen zodat ze rusten op hun schoenen zonder onderbreking in de plooi.

Waarschuwingen

 • Hoewel het lijkt alsof herenpakken niet veel in de afgelopen honderd jaar zo veranderd zijn, dit is niet waar. Veranderingen in de snit van een pak, kan de kleur, materiaal toe een pak. Evenzo kan een 20-jarige band niet doorgaan voor een moderne stropdas, en mannen kleding schoenen zien er anders uit schoenen gedragen in de afgelopen decennia. Om de beste indruk te maken, koopt nieuwe kleren.