Wkanl

Hoe maak je een harige vrouw te zijn

Maatschappij legt een grote druk op vrouwen te zijn haarloze. Oksels, benen en gezichtshaar wordt beschouwd als maatschappelijk onaantrekkelijk in tal van culturen en nog veertig procent van de vrouwen ervaren de groei van gezichtshaar, terwijl de meerderheid van de vrouwen hebben lichaamshaar. De verwijdering van het haar door het scheren is vaak gebruikt als een daad van vernedering in oude culturen, in oorlogstijd en in de moderne gevangenis systemen; dit zelfde gevoel van vernedering wordt bevorderd wanneer bepaalde media gedreven schoonheidsidealen erop aandringen dat haar worden verwijderd om vrouwelijke schoonheid reflecteren.

Met lichaamshaar is een teken van een volwassen lichaam en juiste seksuele ontwikkeling. Als je een vrouw bent die houdt van het houden van het haar dat van nature groeit op elk deel van je lichaam, hoe ga je om met het feit dat sociale voorkeuren aandringen op verwijdering van je lichaam en gezichtshaar? Omdat gladheid wordt gelijkgesteld met een beauty norm, betekent het dat je niet mooi als je harige bent? Natuurlijk niet. Wat het wel betekent is dat je hebt gekozen om te houden wat groeit natuurlijk en het is een keuze net zo geldig als een besluit om het te verwijderen, zo niet meer. Als seksueel volwassen vrouw die verlangt om haar natuurlijke haar intact te houden, vragen het ideaal van ontharing uitdagend kan zijn, maar het is ook de moeite waard als u uw persoonlijke keuze te vervullen. Dit artikel wordt getracht om u te helpen werken via uw persoonlijke keuze aan de natuurlijke haren op zijn plaats op uw lichaam of gezicht te houden.

Stappen

Hoe maak je een harige vrouw te zijn. Denk na over de redenen achter ontharing.
Hoe maak je een harige vrouw te zijn. Denk na over de redenen achter ontharing.
 1. 1
  Denk na over de redenen achter ontharing. Het verwijderen van bepaalde delen van het lichaam en gezichtshaar die van nature groeit op het vrouwelijk lichaam wordt bekeken door sommige culturen als een schoonheid van essentieel belang. Deze maatschappelijke conditionering op zich is geen reden voor u om afscheren uw lichaam of gezichtshaar. Uiteraard, als je wilt doen, dan is dat volkomen is uw recht, maar dat is niet te kiezen, waar het om gaat is dat het is uw keuze en niet iets dat je gedwongen voelen om te doen. Sommige dingen te beschouwen, omvatten:
  • Als het hele idee van het houden van uw lichaamshaar intact maakt dat je denkt "ew, bruto", denk opnieuw. Heeft u de aanblik van uw lichamelijke haren afkeer of ben je al geconditioneerd om het te haten door maatschappelijke druk om te stellen dat het niet aanvaardbaar is? Dit is een moeilijke vraag om te ontwarren, maar het is niet een om terug te krabbelen uit, vooral als je merkt dat je de uitgaven veel tijd voldoen aan schoonheidsidealen die van invloed op uw portemonnee, energie en gevoel van eigenwaarde.
  • Scheren lichaamshaar is niet hetzelfde als netheid. Dit gaat over de conformiteit van een orgaan of vrouwelijk ideaal, niet over het feit dat vies. Je bent schoon of je lichaamshaar of niet, mits je douchen of baden regelmatig.
  • Er is een grote industrie achter ontharing producten. Dit is een vrij zwaar de markt en maatschappelijk gedoogd reden verplichten vrouwen om haar te verwijderen.
 2. 2
  Confronteer uw zorgen over het uitschakelen van potentiële partners. Er zijn genoeg mannen die graag vrouwen met een body of gezichtshaar. U kunt te veel worden aangenomen over mannen afkeer het. Tuurlijk, hebben sommige mensen zijn geconditioneerd om er een hekel aan, maar er zijn genoeg mensen die het erotische, mooi of gewoon normaal vinden. Sterker nog, misschien is het een goede indicator van hoe een man ziet u als persoon of als een object wanneer u uw hairier zelf onthullen... Wat u kunt vinden is dat het soms andere vrouwen die uw keuze zullen bekritiseren om harige blijven.
  • Veel Europese vrouwen zijn veel minder geobsedeerd over het verwijderen van lichaamshaar dan hun Noord-Europese collega's. En toch, hun liefdesleven en algemene relaties zijn zeker niet lijden voor een beetje hariger!
  • Vrouwen als Frida Kahlo, Julia Roberts, Drew Barrymore, Jennifer Love Hewitt en Brooke Shields hebben op een of andere pronkte beroemde lichaamsbeharing.
  • Wees ervan bewust dat sommige mensen zich schamen om toe te geven dat ze als harige vrouwen. Je zou kunnen verbergen van uw beharing van hem, kon hij worden verstopt zijn als voor het van je, en dit kan gewoon gaan voor altijd. Wees eerlijk en zie wat er gebeurt.
 3. 3
  Focus op wat je krijgt doordat je natuurlijke haar op zijn plaats te blijven. Er zijn zo veel voordelen aan het laten van het haar te laten groeien, waar het zal, dat deze de weegschaal zou doorslaan in het voordeel van het houden van uw natuurlijke haar. Tijd en geld ooit uitgegeven aan ontharing is nu een ding van het verleden. Niet te vergeten af ​​te zien van de pijn van waxen en scheren nicks. Weg is de napijn van scheren of epileren. En deodorant werkt net zo goed op de behaarde delen Op geschoren delen (ondanks een vaak aangeprezen en ongegrond aandringen van het tegendeel). Opkomen voor de vrijheid van keuze hoe je, als vrouw, druk uw schoonheid is een waardevolle aanwinst. Tenslotte but not least, zal je ook beginnen met de stille deel van de mannen die zijn gewoon prima (en misschien zelfs ingeschakeld door) haar op de vrouwelijke vormen te ontdekken.
  • Het hebben van haar op je lichaam of gezicht kan een geweldige manier om de jongens halen uit de mensen (of de girly meisjes uit de echte vrouwen), de conformisten van de ware denkers en de rijpe van de onrijpe zijn. People's reacties zullen u vertellen een groot deel...
  • Scheren schaamstreek haar kan leiden tot pijnlijke hergroei als de haartjes geworden ingegroeide. Dit is zeker een gebied vermijden waard zulke pijnlijke uitkomsten!
 4. 4
  Beslissen in welke mate je wilt een harige vrouw te zijn. Er zijn verschillende gradaties van ruigheid en alles wat je kiest is prima. Sommige vrouwen de voorkeur aan vorm uit de monobrow, terwijl sommige vrouwen zijn blij om hun benen te scheren, maar houd okselhaar. Dan, er zijn vrouwen het gelukkigst om geen van te raken. De omvang van harigheid berust bij uw persoonlijke comfort niveau, de redenen achter willen uw natuurlijke lichaamshaar te houden en zelfs de stijl van de kleding die je normaal draagt.
  • Voor sommige vrouwen, bleken is een oplossing. Houd het haar, maar verminderen de impact door bleken het. Realiseer je dat dit begint een beetje gek als je been huid bleekt te krijgen... Je zou willen kijken naar professionele bleken services als u deze optie serieus te nemen.
  • Soms gevoeligheid van de huid of een hoge pijn niveaus in een regio (zoals de oksels) kan ertoe leiden dat u een deel van uw lichaam vrij van scheren terwijl nog scheren ander deel verlaat.
  • Een andere mogelijke keuze is "seizoensgebonden beharing". In de winter, laten groeien als wildvuur, terwijl in de zomer, temmen van de groei.
 5. 5
  Zorg voor je natuurlijke lichaamshaar dat je blijft. Of je nu houdt van al uw lichaamshaar, delen ervan of seizoensinvloeden en past deze, zijn er enkele handige haarverzorging tips te volgen:
  • Proberen om eventuele hield haar zachter te maken. Gebruik van conditioner op het regelmatig, maar wees voorzichtig rond de schaamstreek.
  • Borstel lichaamshaar met een vochtige nagelborstel als je voelt dat het ziet er rommelig. Anders laat het goed alleen en het zal meestal voor zichzelf zorgen.
  • Indien u dat wenst, snijd haar een beetje korter met nagelschaartje te houden op zoek netjes en zelfs.
  • Schoon te houden. Als je geen tijd om te douchen hebben, was je oksels bij de wastafel met douche gel als je zou in de douche, dan van toepassing deodorant.
  • Vermijd scheren als je ervoor kiest om alle haren te verwijderen. Stoppels is stekelig en niet zo zacht als gegroeide haar. Het kan leiden tot geïrriteerde huid en ingegroeide haartjes. Ga voor het waxen of laser behandeling voor geen haar dat u wilt verwijderen.
 6. 6
  Omgaan met put downs en kritische reacties met gratie en waardigheid. Er zal altijd iemand met een gedachteloze, minder-dan-inzichtelijke commentaar op zoek naar dat u voldoet aan hun idee van het schoonheidsideaal. Er zijn verschillende mogelijke manieren om te reageren op onvriendelijke woorden gezegd over uw keuze om uw natuurlijke lichaam of gezichtshaar te houden:
  • Zeggen niets. Gewoon lachen en zich afkeren van hen.
  • Vraag hen of ze zou op dezelfde manier over het wegwerken van haar voelen als al hun haar plotseling viel uit. Toen commentaar op hoe grappig het is dat in een wereld waar vrouwen iets niet kaal te gaan op de top van het hoofd zou doen, dringen wij erop aan dat vrouwen gaan over het verwijderen van natuurlijk groeiende haar!
  • Maak een grap van te maken.
  • Probe hen. Vraag hen wat het precies is dat ze denken dat is zo walgelijk over natuurlijk groeiende lichaamshaar op de vrouwelijke vorm. Wees voorbereid op een lange discussie en veel tegenbewijs. Houd in gedachten dat je heel veel plezier kunt hebben met deze ene omdat "bruto" is niet een reden en krijgen om de echte reden achter afkeer van de persoon kan zeer onthullend.
  • Vraag hen of ze echt liever degraderen vrouwen om de status van de pre-adolescentie door aan te dringen op een beauty norm dat vrouwen infantilizes. Dit is alleen voor de vrouw die houdt van een goede, potentieel verhitte discussie die kunnen, of misschien niet, betrekken weerhaken over feminisme. Hou voet bij stuk en bel de bluffs als je ze ziet.
  • Staren ze recht in het gezicht en vertel ze dat ze je echt beledigd hebben. Laat het daarbij.
 7. 7
  Wees zelfverzekerd met uw beslissing. Mensen kunnen toch niet opmerken, en als ze dat doen, die echt cares? Zoals met alle dingen die u persoonlijk uit om u in het leven, navigeer naar de mensen die niet geven een toss over je uiterlijk of wie zijn ondersteunend. De rest je kunt doen zonder.
  • Met alle middelen bleef goed verzorgd (dat is een andere zaak van uiterlijk), maar niet het gevoel dat je moet voldoen.
  • Schaam me voor uw beslissing om harige blijven is een turn-off en kan ertoe leiden dat u te verschuilen achter kleren en gesloten deuren. Schaam je niet, draag het haar trots zodat andere vrouwen ook kan voelen zo zeker als je dat doet.
  • Kijk voor ondersteuning online. Hier zijn een aantal plekken aan de slag:
   • We kunnen het campagne onder ogen: http://www.wecanfaceit.com/ - een campagne voor vrouwen geconfronteerd met ongewenst gezichtshaar, met veel middelen en ondersteuning voor het omgaan.
   • Behaard awarey: http://hairyawarey.wordpress.com/ - een blog van een vrouw die helpt andere vrouwen aan het scheermes neer te zetten.

Tips

 • Als mensen proberen om u te vertellen dat je bruto bent, vraag hen of ze willen scheren, zeg, je wenkbrauwen, omdat iemand anders geloofde het lijkt "bruto".
 • Als u lange, donkere beenhaar, vermijd lage-denier panty / sokken etc. als ze het haar er slordig door opeenhoping het op.
 • Gezichtshaar is minder opvallend dan u misschien denkt, en bleken het met Jolene crème of iets dergelijks moet het minder opvallend te maken, als u denkt dat dit zou vlakker je gezicht meer.
 • Overmatige lichaamsbeharing kan worden veroorzaakt door aandoeningen. Hirsutisme (het hebben van te veel haar) kan het leven onaangenaam maken als er veel haren binnendringt op de kin, borst, borsten, bovenlip en andere gebieden waar haar groeit niet in grote hoeveelheden normaal. Praat met uw arts om advies als je met een dergelijke regio's (een paar verdwaalde haren in een van deze gebieden is volkomen normaal) scheren of waxen. Aandoeningen zoals polycysteus ovarium syndroom (PCOS), congenitale adrenale hyperplasie (CAH) en eierstokkanker tumoren kunnen allemaal in het hart van hirsutisme.

Waarschuwingen

 • De media blijft gedachteloze, onbeschoft en geobsedeerd te zijn als het gaat om harige vrouwen, vooral de beroemde. Een beroemdheid die heeft de geringste oksel stoppels zal hebben opgeblazen, een ring eromheen getrokken en een vordering in een tijdschrift of website dat ze "vies", "onhygiënische", "onverzorgd" of "ontbreekt in de afdeling verzorging". Dit is allemaal pure onzin die gericht zijn op de verkoop van sensationele nieuws en een poging op het versterken van een eenzijdige schoonheidsideaal. Hoe meer je dit ziet, reageer. Maak het bekend dat het onaanvaardbaar is voor entertainment journalisten om te gaan met dergelijke conformistisch en slecht geïnformeerde vooroordelen. Haar houden en ontharing is een kwestie van persoonlijke keuze, niet een kwestie van hygiëne, slordigheid of schandaal.
 • Er zijn tal van websites voor harige vrouwen online. Wees voorzichtig als u op zoek bent voor hen als een bron van steun en kameraadschap, omdat veel van hen zijn seksueel geladen in de natuur, tenzij, natuurlijk, dat is jouw ding!
 • Het maken van de beslissing om je lichaamshaar te houden zal komen met een aantal maatschappelijke spot. Herinner jezelf eraan dat als mensen ervoor kiezen om u te beledigen, ze zijn zwak-minded en niet de moeite waard uw tijd.