Wkanl

Hoe te plop je haar

Plop:. V. Voor nat haar opgemaakt in een doek; n Said daad van haar omhoog.
Als u op zoek bent naar manier om de droogtijd van je haar te verminderen en bijdragen tot een verbetering golven en krullen, plopping is voor jou! Plopping inhoudt dat je haar in een doek, die zich gedraagt ​​als een accordeon, bijna kneden het haar zelf. Dit is een andere methode dan alleen je haar ophangen in een handdoek. U kunt uw natuurlijke golven of krullen stimuleren met minder tijd en moeite dan traditionele krullen methoden.

Stappen

Hoe te plop je haar. Als u op zoek bent naar manier om de droogtijd van je haar te verminderen en bijdragen tot een verbetering golven en krullen, plopping is voor jou!
Hoe te plop je haar. Als u op zoek bent naar manier om de droogtijd van je haar te verminderen en bijdragen tot een verbetering golven en krullen, plopping is voor jou!
 1. 1
  Wassen en stijl je krullend haar. Voeg eventueel mousses of gels om het haar vóór plopping.
 2. 2
  Leg je katoenen plopping doek op een plat oppervlak. (U kunt ook gebruik maken van een t-shirt). Goede plaatsen zijn de wc-bril (met het deksel naar beneden!), Stoelen en lage bedden of planken.
 3. 3
  Bukken in de taille en de positie van uw haar bovenop het doek, in de buurt van de rand het dichtst bij u. Beweeg je hoofd totdat deze stevig gedrukt tegen het oppervlak.
 4. 4
  Neem de verre rand van het doek en leg het over de achterkant van je hoofd.
 5. 5
  Pak de secties van de handdoek aan beide kanten van je hoofd en draai ze stevig uit de buurt van je gezicht in twee "saucijzenbroodjes." Ze hebben geen haren in hen, omdat je haar is plofte op de top van je hoofd, weet je nog? De saucijzenbroodjes zijn gewoon een handige manier om de handdoek te beveiligen.
 6. 6
  Beweeg langzaam van de gebogen over positie.
 7. 7
  Draai de saucijzenbroodjes op de achterkant van je hoofd in de buurt van je nek en zet ze vast. U kunt binden ze samen met haar band, of zet ze met clips. Als u gebruik gemaakt van een lange mouwen t-shirt, of als u voldoende stof, kunt u gewoon steek de twee rollen en trek ze strak.
 8. 8
  Laat het plop voor zo lang als je wilt. Als u merkt frizzing nadat je de plop verwijderen, voeg een beetje gel om je haar dan en probeer plopping voor minder tijd. 15 tot 20 minuten is een goede hoeveelheid tijd te proberen.
 9. 9
  Verwijder de plop. Laat je haar drogen aan de lucht, of föhnen met een diffuser om niet om de krullen te verstoren. Weet de krullen niet aan terwijl ze nat zijn of ze zal kroezen.
 10. 10
  Rock die krullen!

Videos

Tips

 • Er zijn vele variaties op plopping, dus experimenteren en te zien wat het beste werkt voor jou.
 • Sommige mensen willen slapen in hun plops. Zorg ervoor dat de doek waar je hoofd niet op het kussen blijft liggen, als je deze optie kiest clip.
 • Een andere manier om golven te krijgen in krullend haar is om een ​​scrunchy gebruiken om je vochtig haar binden in een losse paardenstaart boven op je hoofd (als je comfortabel kunt bukken in de taille, de zwaartekracht maakt dit eenvoudig). Laat je haar op deze manier gedurende 20 minuten of meer om wat extra "lift" te krijgen bij de kruin.
 • Als u niet beschikt over een lengte van katoenen doek hebt, kan je ook snijden een oude t-shirt in een.

Waarschuwingen

 • Als je kort krullend haar, kan dit squash sommige secties vreemd.
 • Heeft een generieke, badstof handdoek niet gebruiken om plop met als je haar is gevoelig voor kroezen! De kleine draden van het materiaal zal trekken uit strengen haar en maak kroezen! (Katoen of linnen is het aangewezen materiaal.)

Dingen die je nodig hebt

 • Een plopping doek, opties omvatten:
  • Katoenen t-shirt (lange mouwen, en de beste over-sized werken)
  • Linnen, katoen of microvezel doekje
 • Iets om de plop te beveiligen met: haar band, clip, enz.