Wkanl

Hoe te inlegzolen bouwen

Het bouwen van uw eigen inlegzolen kunt geld besparen en recyclen items die je niet meer nodig hebt, zoals karton of een oude oefening mat. Als een toegevoegde bonus, als je wilt om de binnenzool grootte variëren uw eigen schoenen behoeften tegemoet te komen, maken van uw eigen kunt u om dat te doen. Ook swapping inlegzolen op regelmatige tijdstippen kan resulteren in minder vocht gevangen in de schoenen, eventuele verlenging van de schoenen 'levensduur! Dit artikel biedt meerdere manieren om inlegzolen maken, zodat u degene die het beste past bij uw behoeften te kiezen.

Stappen

Hoe te inlegzolen bouwen. Verwijder de oude binnenzool van de schoen.
Hoe te inlegzolen bouwen. Verwijder de oude binnenzool van de schoen.

Kartonnen methode

 1. 1
  Verwijder de oude binnenzool van de schoen. Afschudden vuil of oppervlaktevuil.
 2. 2
  Plaats de oude binnenzool over karton. Het karton moet dik en hebben bij voorkeur een "gedempte" gevoel - oude dozen zijn goed.
 3. 3
  Trace van de binnenzool vorm met een potlood. Zodra u de juiste vorm, kan je over de omtrek met een marker om het gemakkelijker te zien maken.
 4. 4
  Knip de binnenzool ontwerp. Gebruik een schaar die zijn scherp genoeg om karton gemakkelijk te snijden.
 5. 5
  Herhalen. Maak twee inlegzolen voor elke schoen. Dit zal u toelaten om een ​​binnenzool lucht en steek het andere, verlenging van de levensduur van beide inlegzolen.

Yoga mat methode

 1. 1
  Trace een flip flop of een schoen die is een maat op de gladde kant van een yoga of oefening mat. Gebruik een mat die u niet meer wilt, als je niet kunt vinden, kijk in een liefdadigheidsinstelling winkel voor wegwerpmaatschappij matten. Houd de rest van de mat in uw ambachtelijke kast voor andere toepassingen.
 2. 2
  Knip het ontwerp dat u hebt getraceerd.
 3. 3
  Flip over de cut binnenzool. Trace weer aan de gladde kant om de binnenzool voor de andere voet te creëren. Knip deze inlegzool. Nu heb je zowel een rechter en een linker voet binnenzool.
 4. 4
  Traceren en vier meer voor zowel de rechter en linker uitgesneden. Dit betekent dat u in totaal vijf uitsparingen voor elke voet zult hebben.
 5. 5
  Stapel de uitsparingen voor elke voet. Plaats de geprofileerde zijde naar boven.
 6. 6
  Lijm vier de lagen samen met een. Lijm een ​​beetje, en druk vervolgens op. Vervolgens lijm een ​​beetje meer, en druk op. Als u probeert te lijmen de hele laag in een keer, zal het beginnen te drogen voordat u samen duwen de lagen.
 7. 7
  Laat het volledig drogen. Eenmaal droog, je hebt nieuwe inlegzolen!

Dingen die je nodig hebt

Methode 1:

 • Karton uit een doos of soortgelijke zwaargewicht, duurzaam karton met een aantal te geven
 • Potlood
 • Fiche
 • Schaar, scherp, of hobbymes
 • Snijden oppervlak, zoals een snijmat

Methode 2:

 • Oude yoga of oefening mat
 • Fiche
 • Schaar, scherp
 • Hete lijmpistool

Relateds