Wkanl

Hoe je niet koud krijgen het dragen van een T-shirt in de winter

Heb je ooit wilt dat super-fan te zijn op de middelbare school / voetbalwedstrijden die shirtless gaat op het spel in 20 graden weer (alleen voor jongens)? Of heb je gewoon wat geld wilt besparen, zodat u niet hoeft te zware kleren te kopen in de winter? Waarom niet wennen aan de kou, dus je kunt die persoon die een echte supporter voor zijn high school / college football team of draag je zomerkleding in de winter?

Stappen

Hoe je niet koud krijgen het dragen van een T-shirt in de winter. Wat heb je het koud vinden?
Hoe je niet koud krijgen het dragen van een T-shirt in de winter. Wat heb je het koud vinden?
 1. 1
  Bereiden. Krijg een t-shirt naar eigen wens en ontvang elke soort apparaat dat de temperatuur meet (een vloeibaar kwik thermometer zal doen).
 2. 2
  Wat heb je het koud vinden? Probeer te raden bij welke temperatuur je het koud overwegen. Meestal mensen niets vinden onder de 50 º F (10C) koud, en tot 59 º F (15C) cool, maar dit varieert afhankelijk van het klimaat u gewend bent.
 3. 3
  Wennen aan de kou. Ga naar buiten op een dag met de temperatuur je het koud overwegen, draag alleen uw T-shirt en hoofd naar buiten. Loop voor ongeveer 10 minuten, zolang je tevreden bent.
 4. 4
  Praktijk. Als je begint om het elke dag te doen voor een week of twee, zult u merken dat uw lichaam zal zich aanpassen aan de kou en, bijvoorbeeld, zal 12 º C (53,6 º F) voelt als een warme dag. Als de winter komt eraan, zal elke dag een beetje kouder. Dit is uitstekend om te proberen en duw jezelf tot het uiterste.
 5. 5
  Actief blijven. Terwijl u tijd doorbrengen buiten, proberen de kou die door je lichaam voelen, gewoon proberen om het te voelen en te genieten van de kou. Je zult merken dat je lichaam zal zich aanpassen aan de kou. De hoofdregel is hier niet te rillen. Shivering genereert warmte die wordt "afgesneden" uw gevoel voor kou en het zal gewoon het gevoel nog kouder. Gewoon proberen om de kou te genieten, is het moeilijk op het eerste, maar in een week moet je aanpassen.
 6. 6
  Vreemdgaan. Als u niet de resultaten krijgt die je wilt, op een of nauwsluitende singlet onder je shirt. Deze zullen je een extra laag van warmte te geven, terwijl je T-shirt Only 'look niet belemmeren. Zorg ervoor dat de onderlaag is van een kleur vergelijkbaar met ofwel je shirt of je huid, want anders is het zichtbaar door het shirt kunnen zijn.

Tips

 • Vaak zullen de mensen je vragen over het of je uitlachen, maar hou je eraan.
 • Als je geest is niet klaar voor de uitdaging, dan gewoon niet doen. Je moet er zeker van zijn en bereid zijn om er uit te gaan en doen dit.
 • Vergeet niet dat alleen je armen zal worden blootgesteld, niets anders.
 • Draag een pet en een sjaal als het rond het vriespunt - ze echt helpen!
 • Er is geen specifiek voedsel dat je moet eten om jezelf te versterken tegen de kou, maar het is goed om vlees of andere voedingsmiddelen die rijk zijn aan ijzer (zoals bonen) eten. Being ijzerarm zal je ziet bleek en kan je niet voor te bereiden op de winter.
 • Start deze wanneer de herfst / herfst loopt ten einde en de winter stappen inch
 • Als je in de douche, zet de inkeping een beetje meer aan koude. Niet alleen maakt het je wennen aan de kou, het helpt ook het milieu! Na een koude douche, zal de lucht buiten nog warmer voelen.
 • Dit zal u helpen, want als je ooit vast komen te zitten en kan een warme plek niet vinden, zult u in staat voor een lange tijd vast te houden zonder verlies je warmte te zijn.

Waarschuwingen

 • Als je oefent, zal je lichaam niet klaar zijn op het eerste. Het is heel goed mogelijk je ziek als je de praktijk te krijgen. Als je ziek wordt, zorg ervoor dat je gezond te worden voordat je begint rond te lopen in de sneeuw weer, of uw ziekte kan verergeren.
 • Vergeet niet dat het over het algemeen niet in de mode om T-shirts te dragen in de winter, het lijkt niet op zijn plaats. Mensen zullen reageren en je aanstaren. Wees voorbereid op die en laat het niet je lastig. Als je genoeg zelfvertrouwen hebt zul je een goed gevoel!

Dingen die je nodig hebt

 • T-shirt
 • Thermometer