Wkanl

Hoe te rollen hemdsmouwen

Zijn de mouwen te lang? Is het te warm in de kamer? Wil je gewoon meer wilt weten ongedwongen en ontspannen kijken? Rol ze op! Hier is hoe het te doen op drie manieren: de klassieke rol, de onderarm manchet, en de stijlvolle elleboog manchet.

Stappen

Hoe te rollen hemdsmouwen. Indien nodig, zet de mouw.
Hoe te rollen hemdsmouwen. Indien nodig, zet de mouw.

Methode een: klassieke roll

 1. 1
  Maak de manchet. Verwijder uw manchetknopen, als je het dragen van een, en ontknopen de manchet.
 2. 2
  Begin vouwen. Vouw de manchet omhoog zodat de vouw ligt waar de naad van de manchet aan de mouw. Indien het shirt heeft geen aparte manchet, vouw het einde van de bus twee of drie centimeter, gelijkmatig helemaal rond.
 3. 3
  Blijven rollen. Vouw de hoes weer, met behulp van de breedte van de eerste vouw als gids. Herhaal dit zo vaak als nodig of gewenst. Rollen van een huls met meerdere plooien of voorbij de elleboog kan helpen om het uit te glijden naar beneden zo snel.
 4. 4
  Indien nodig, zet de mouw. De meeste shirts zijn gemaakt met stoffen die zijn plaats blijft zitten op zijn eigen, maar als je het dragen van een shirt gemaakt van zijde of andere gladde stof, houd het vast met een veiligheidsspeld. Zorg ervoor dat je deze pin van binnen om het te verbergen.
 5. 5
  Afgewerkt.

Methode twee: onderarm manchet

 1. 1
  Knoop de manchet. Ontknopen elke "handschoen" knoppen achter de hand, ook. Als je het dragen van manchetknopen, verwijder ze.
 2. 2
  Vouw de manchet terug. Flip het terug, zodat de binnenkant doek toont. De vouw moet goed zijn wanneer de manchet aan de mouw van het shirt.
 3. 3
  Vouw het weer terug. Vouw de manchet weer eens te meer bij een breedte gelijk aan de eerste plooi. Ervoor zorgen dat beide plooien gelijk geeft deze look een netter uiterlijk.
 4. 4
  Tuck in de hoeken. Onderzoekt de manchet om ervoor te zorgen dat de hoeken zijn verscholen in, zodat de plooien zijn plaats blijft zitten. Als je het dragen van een shirt gemaakt van gladde stof, zet de manchet vast met een veiligheidsspeld. Herhaal aan de andere kant.
  • Dit type manchet ziet er goed uit als je een trui over je shirt je draagt. Wandelen op de trui mouwen een beetje voordat je begint, dan hen aan te passen, zodat de uiteinden van de mouwen vallen net boven de manchetten.
  • Dit type manchet is ook een goede optie voor een jurk shirt dat je niet wilt om rimpels door cuffing het helemaal tot aan je elleboog.

Methode drie: stijlvolle elleboog manchet

 1. 1
  Knoop de manchet. Ontknopen elke "handschoen" knoppen helemaal achter de hand, en verwijder manchetknopen. Als je een trui over je shirt je draagt, zal deze manchet niet werken, dus je zult moeten om het opstijgen.
 2. 2
  Flip de manchet binnenstebuiten. In plaats van het vouwen van de manchet waar het voldoet aan de mouw van het shirt, trek het uiteinde van de manchet helemaal tot aan je elleboog. Je mouw wordt binnenstebuiten gedraaid worden.
 3. 3
  Vouw de onderkant van binnenuit mouw. Gebruik je vingers om terug te trekken van de onderkant van de mouw en trek het aan de onderkant van de manchet.
 4. 4
  Laat wat manchet vertoning of bedek het. Het is trendy om het uiteinde van de manchet porren uit van de kudde te verlaten, vooral als je het dragen van een shirt met contrasterende manchet kleuren. Je zou ook kunnen kiezen om de manchet helemaal te bedekken; gewoon helemaal trek de inside-out huls over de manchet.

Tips

 • Met een rekbare, gebreide shirt, kunt u in staat om de hoes opdrijven je arm, voorbij de elleboog.
 • U kunt rol de mouwen op een hand terwijl je het dragen van het shirt, maar het is makkelijker om het te doen met twee handen voordat u het shirt aan.
 • Sommige catalogi verkopen een soort armband ontworpen om de mouwen houden en uit de weg.
 • Indien de mouwen op een shirt te lang zijn voor u, overwegen of het hebben van een stomerij, kleermaker of naaister doen het voor u.