Wkanl

Hoe te voorgekrompen shirts krimpen

Bij de behandeling van katoen, krimpende is altijd een angst. Maar katoen is een uitkomst wanneer u daadwerkelijk wilt een kledingstuk te krimpen. Stof krimp is gemeenschappelijk. Meeste stoffen krimpen. De European Society for Testing and Materials zegt 2-3% is te verwachten. Echter, een aantal problemen een uitvloeisel van deze krimpende factor. Soms moet je iets de juiste maat hebben en het krimpt iets te klein. Een ander dilemma is wanneer je iets een beetje te groot, dat is voorgekrompen hebben. Hoe doe je kleding krimpen dat is voorgekrompen? Krimpen voorgekrompen shirts en andere kleding op dezelfde manier zou je doelbewust krimpen als ze niet waren voorgekrompen. De kans is groot dat het item heeft nog steeds een beetje krimpen links in het.

Stappen

Hoe te voorgekrompen shirts krimpen. Bedenk wat de goederen zijn gemaakt van.
Hoe te voorgekrompen shirts krimpen. Bedenk wat de goederen zijn gemaakt van.
 1. 1
  Bedenk wat de goederen zijn gemaakt van. Sommige stoffen zal krimpen en sommige niet. Sommige krimpt meer dan anderen. Zorg ervoor dat uw shirt is gemaakt van een stof die zal krimpen. Acryl zal absoluut niet krimpen... ooit. Polyester krimpt niet. Maar katoen of een katoen mix wil. Een katoenmengsel zal minder zijn dan iets gemaakt van 100% katoen krimp.
 2. 2
  Voeg warmte aan uw overhemd om het te krimpen. Warmte is uw beste vorm van aanval op stof krimpen. Wassen een shirt gemaakt van katoen in heet water, en vervolgens toe te voegen aan een hete droger. Krimp wordt veroorzaakt door de warmte en agitatie.
  • Pas uw wasmachine instellingen voor optimale krimpen. Plaats het item dat u wilt gekrompen in de machine zelf en zet de machine aan op een extra kleine lading. Zet de temperatuurregelaar op de heetste instelling mogelijk. Als je het water is een beetje lauw in plaats van habanero hot, overweeg dan het toevoegen kokend water aan de wagen machine. Hoe heter hoe beter.
  • Blijf op de warmte door direct overbrengen van het shirt om de droger. Stel de droger naar de heetste instelling. Droog het shirt volledig. Laat het in de droger volledig afkoelen voordat u.
 3. 3
  Herhaal deze procedure om extra krimp poging, indien nodig. Dit kan wel of niet werken, maar is het proberen waard als je het shirt te zijn net iets kleiner.
 4. 4
  Afgewerkt.

Tips

 • Handvat heet en kokend water voorzichtig. De warmte die bij het proces van krimpende een shirt heeft het potentieel van het branden van uw huid.

Waarschuwingen

 • Overweeg een woord van voorzichtigheid op krimpende overhemden. U kunt de machine instellen met specifieke instellingen, en je kunt het shirt bloot aan hitte, maar je kunt niet instellen hoe het kledingstuk zal krimpen. Resultaten kunnen onvoorspelbaar zijn. Items kunnen krimpen in de mouwen en niet de romp of vise versa.

Dingen die je nodig hebt

 • voorgekrompen overhemd
 • wasmachine
 • wasdroger
 • heet water