Wkanl

Hoe je poriën te sluiten

Er is echt geen permanente oplossing voor open poriën. Toner verstrakt poriën tijdelijk, dus maak er een punt om toner regelmatig toe te passen.

Stappen

Hoe je poriën te sluiten. Hier krijg je een goede cleanser en gebruik het als geïnstrueerd ochtend, en voordat je naar bed gaat.
Hoe je poriën te sluiten. Hier krijg je een goede cleanser en gebruik het als geïnstrueerd ochtend, en voordat je naar bed gaat.
 1. 1
  Hier krijg je een goede cleanser en gebruik het als geïnstrueerd ochtend, en voordat je naar bed gaat. Gebruik in de vroege avond is een verspilling van het product. Bij het reinigen, gebruik dan niet erg warm of erg koud water, omdat het verwijdert de natuurlijke oliën die je huid beschermen en brengt bloedvaten aan de oppervlakte.
 2. 2
  Gebruik een toner na het reinigen op sporen van reinigingsmiddel te verwijderen en de make-up die kan worden gelaten op de huid. Kies een toner, afhankelijk van uw huidtype. Gebruik nooit sterk ruikende toners. Wil je echt die giftige chemicaliën op je gezicht? Toverhazelaar is een goede kwaliteit toner voor alle huidtypes. Het kan gemakkelijk met watten. Gebruik AM en PM.
 3. 3
  Hydrateren ongeacht hoe vette huid is. Dit balanceert oliën en tankt droge gebieden van uw huid een gelijkmatige textuur geven allemaal voorbij. Gebruik AM en PM.
 4. 4
  Een exfoliant is nodig om andere producten te blijven werken hun best en in staat om in je huid. Een harde exfoliant moet 3 keer per week worden gebruikt. Zwakkere kan dagelijks gebruikt worden. Als je een slechte acne uit te breken, probeer dan een niet-schurende exfoliant die overblijft op de huid gedurende de nacht daarna afgespoeld in de ochtend te voorkomen dat de verspreiding van de vlekken op je gezicht.
 5. 5
  Met behulp van een gezichtsmasker op basis van uw huidtype een keer per maand en een stoom-gezicht wekelijks is de laatste stap om uw huidverzorging routine.
 6. 6
  Toepassing stichting om open poriën verstoppen. Gebruik een goede kwaliteit stichting met zonnebrandcrème.
 7. 7
  Afwassen de stichting zodra je thuis bereiken met gezicht wassen, en follow-up met toner. Clean en Clear is een goed gezicht te wassen voor de vette huid.

Tips

 • Open poriën op je neus kan betekenen dat je de neiging om mee-eters te ontwikkelen. Als dit het geval is, krijg je mee-eters regelmatig verwijderd met behulp van mee-eter verwijderen strips.
 • Roll ijs over je hele gezicht.
 • Met behulp van een peeling op je neus dagelijkse helpt voorkomen dat de vorming van mee-eters.

Dingen die je nodig hebt

 • Ijsblokjes
 • Toner
 • Gezicht wassen
 • Stichting